δε μας λες κι από πού ψωνίζεις;Superfunk είπε:ειναι ΗΛΙΘΙΟ να κατεβαζει καποιος παρανομα μια και με με 3-7 ευρω βρισκει τα παντα σε cd σε εξαιρετικη ποιοτητα
δε μας λες κι από πού ψωνίζεις;Superfunk είπε:ειναι ΗΛΙΘΙΟ να κατεβαζει καποιος παρανομα μια και με με 3-7 ευρω βρισκει τα παντα σε cd σε εξαιρετικη ποιοτητα
καλα, ας μην υπερβαλουμε.....!Superfunk είπε:Στην Ελλαδα απο τα METROPOLIS ,βρισκεις ΟΛΟΥΣ τους Jazz,blues,country,ethnic,classic rock,λαϊκους δισκους απο 3-7 ευρω.
E, είπα να μην πω ......BigAlejandro είπε:καλα, ας μην υπερβαλουμε.....!![]()
audiokostas είπε:Τα 4€ των Bay City Rollers & των Monkees, όπως και των λαϊκών, δεν με νοιάζουν ........
Επειδή είσαι φίλος καλός και είν' και καλοκαίρι, δεν πρόκειται να μαλώσω μαζί σου ........................ φλώρε. ;DNestoras είπε:Εδώ θα μαλώσουμε, μπορεί να ήταν projects αλλά είχαν πολλά εξαιρετικά τραγούδια. (Ειδικά οι Monkees).
Αυτό που έγραψε ο Superfunk για τις τιμές απόκτησης νόμιμου μουσικού υλικού, ήταν όντως ανακριβές, όχι όσον αφορά τη τιμή αλλά όσον αφορά τη πηγή: το μεγαλύτερο "δισκάδικο" του κόσμου είναι το iTunes, όπου βρίσκει κανείς τα πάντα σε τιμές απολύτως προσιτές.gdevelek είπε:θυμάμαι ότι όταν πρωτοβγήκαν τα CD, λέγανε "οι τιμές τώρα είναι υψηλές, με τον καιρό θα πέσουν όταν εξαπλωθεί το μέσο"
αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ, το κόστος με τις οικονομίες κλίμακος έπεσε, οι τιμές παρέμειναν
χρειάστηκε η μπουντόζα της πειρατείας για να πέσουν
ανάγκα και οι θεοί πείθονται
Αυτό ξέχασα να το σχολιάσω: ποιοι σας το έλεγαν ωρέ gdevelek...;;; Μόνοι σας το λέγατε ρε έρμα... Εσείς και κάτι ζωντόβολα στα περιοδικά...gdevelek είπε:θυμάμαι ότι όταν πρωτοβγήκαν τα CD, λέγανε "οι τιμές τώρα είναι υψηλές, με τον καιρό θα πέσουν όταν εξαπλωθεί το μέσο"
Όχι.gdevelek είπε:δηλαδή, κατά τη γνώμη σου, το "δεν είναι φτηνά" και "τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει οι τιμές", είναι αντιφατικοί και ασυμβίβαστοι ισχυρισμοί;
Προφανως δεν προσεξες οτι ειπα οτι δεν αγοραζω cd προσφατης παραγωγης για τον απλο λογο οτι ελαχιστη απο τη σημερινη μουσικη παραγωγη με ενδιαφερει (και φυσικα τα ελάχιστα που με ενδιαφερουν τα αγοραζω απο το ΑΜΑΖΟΝ που εχει χαμηλες τιμες)E, είπα να μην πω ......Πόσες καινούριες δουλειές έψαχνα, κάτω από 15άρι στην καλύτερη και αν υπήρχαν, δεν έπεφταν.
Aφου με ξέρεις είμαι της εμπορικής μουσικής.audiokostas είπε:Επειδή είσαι φίλος καλός και είν' και καλοκαίρι, δεν πρόκειται να μαλώσω μαζί σου ........................ φλώρε. ;D
Εδώ τα cd τα δίνουν οι εφημερίδες...Οπότε, τελικά τι πιστεύετε και τι υποστηρίζετε στη συζήτηση;
Ας μην τα εξιδανικεύουμε. Κατά την παραμονή μου σε προηγμένες χώρες όπως οι παραπάνω, ο μόνος απ' όσους ήξερα που αγόραζε CD, DVD και software ήμουν εγώ. Μια χαρά βολεύονταν με torrents και οι Γερμανοί, Ολλανδοί, Ελβετοί... :-\trolley είπε:...και όχι με χώρες όπως η Δανία, η Γερμανία, η Ελβετία κλπ, όπου η αντίληψη ότι ένας άνθρωπος ασχολείται με το παράνομο λογισμικό είναι ανέκδοτο.
Εξαρτάται ποιό CD της Blue Note......Nestoras είπε:Εγώ που επιμένω ν' αγοράζω δίσκους και cd, δε με χαλάει καθόλου το ότι έχω πλέον πλουσιότατη συλλογή Blue Note, με μέση τιμή κτήσης τα 5€.
Ενα μπράβο στον κυρ Σπάη που βλέπει τα ίδια που είδα κι εγώ.Ας μην τα εξιδανικεύουμε. Κατά την παραμονή μου σε προηγμένες χώρες όπως οι παραπάνω, ο μόνος απ' όσους ήξερα που αγόραζε CD, DVD και software ήμουν εγώ. Μια χαρά βολεύονταν με torrents και οι Γερμανοί, Ολλανδοί, Ελβετοί... :-\
ό,τι να 'ναι...trolley είπε:Αυτό ξέχασα να το σχολιάσω: ποιοι σας το έλεγαν ωρέ gdevelek...;;; Μόνοι σας το λέγατε ρε έρμα... Εσείς και κάτι ζωντόβολα στα περιοδικά...
ενταξει,λυσαμε λοιπον το προβλημα παραδεχομενοι οτι οι...30.000 κατοικοι της γης... ;D που ακουνε ακομα βινυλια ειναι θυματα της κερδοσκοπιας των δισκογραφικων... ;DΣε βινύλιο Blue Note (ο ήχος προς σύγκριση και με μεγαλύτερο κόστος σε δημιουργία, διανομή, αποθήκευση, damaged stock από το CD άρα και - θα έπρεπε - ακριβότερο) ΔΕΝ κάνουν €5 με την καμία
200 τουλάχιστον πήρα από το 7+7 προ 3ετίας με 4.40€.audiokostas είπε:Εξαρτάται ποιό CD της Blue Note......