Είναι μέχρι να μείνει μόνο ένας (και από τους μεν και από τους δε) 8)RayDTutto είπε:Καλά ΠΟΣΟΙ είναι ο Highlander; Περισσότεροι και από τους μπουτικάδες του Noiz...
Eγω παντως ημουν ο πρωτος και αμεσως εσπευσαν ορισμενοι να με αντιγραψουν, ΛΑΚΗΔΕΣ!RayDTutto είπε:Καλά ΠΟΣΟΙ είναι ο Highlander;
Και εγώ δεύτερος που θα ήμουν πρώτος αν δεν ήμουν απασχολημένος να αποκεφαλίζω.odis13 είπε:Eγω παντως ημουν ο πρωτος και αμεσως εσπευσαν ορισμενοι να με αντιγραψουν, ΛΑΚΗΔΕΣ!
ή βιολογικό σαπoυνάκι από τις στάχτες μου για το κορμάκι της Bellucci..... ας ξαναγυρίσω στη ζωή ως μπάλα του μπάσκετ, δε βαριέσαι;
Εννοείτε!trolley είπε:Έχω πολλές φορές παρατηρήσει (αλλά και συζητήσει με συνφορουμίτες) τις τακτικές αναφορές που γίνονται στο πως περνάνε οι μουσικοί στον άλλο κόσμο.
Απορώ ειλικρινά, πιστεύετε όντως στη μετά-θάνατον-ζωή;
Μα δεν έχει μείνει και τίποτε άλλο στο να ελπίζουμε σ'αυτή τη ζωή.audiokostas είπε:Τι εννοούμε;
ή εννοείς Μετανοείτε ; ;D
γιατι περιμενωντας την ισως καλυτερη επομενη ζωη...χανεις αυτη που εχεις τωραWilliamSats είπε:Άρα γιατί να μην πιστεύω σε μία άλλη "καλύτερη" ίσως επόμενη ζωή?
λες και εκει πάνω να έχει Κρίση....παπαπαππαα..δεν θα το αντέξω !!Come_Clarity είπε:γιατι περιμενωντας την ισως καλυτερη επομενη ζωη...χανεις αυτη που εχεις τωρα![]()
Περαίωση έχει...Korgious είπε:λες και εκει πάνω να έχει Κρίση....παπαπαππαα..δεν θα το αντέξω !!;D
γιατι εκει πανω κ οχι εκει κατω?Korgious είπε:λες και εκει πάνω να έχει Κρίση....παπαπαππαα..δεν θα το αντέξω !!;D
Δε χάνω τίποτε, απλά χρησιμοποιώ υποκατάστατα των ονείρων μου για να εξισορροπήσω την ψυχική μου υγεία.Come_Clarity είπε:γιατι περιμενωντας την ισως καλυτερη επομενη ζωη...χανεις αυτη που εχεις τωρα![]()
κάτω έχει ζέστη από ότι βλέπω στις αγιογραφίες.Απάνω έχει δροσά!Come_Clarity είπε:γιατι εκει πανω κ οχι εκει κατω?ειναι λεπτο το ζητημα
χαχαχα...γέλιο με αυτή την περαίωση....με τρέλαναν και φέτος....και άς έχω κλείσει βιβλία εδώ και 3 χρόνια.Περαίωση έχει...
οκ!αν αυτο δουλευει για εσενα τοτε παω πασο!WilliamSats είπε:Δε χάνω τίποτε, απλά χρησιμοποιώ υποκατάστατα των ονείρων μου για να εξισορροπήσω την ψυχική μου υγεία.
κολπο ειναι για να εχουν περισσοτερες κρατησεις!! μην ψαρωνεις!! ;D ;Dκάτω έχει ζέστη από ότι βλέπω στις αγιογραφίες.Απάνω έχει δροσά!
Αν και είμαι ακόμα διακοπές και δεν γράφω...εδώ κάνω μια εξαίρεση.harilatron είπε:Ο καθένας μας προσπαθεί να κατακτήσει την αθανασία με όποιο τρόπο θεωρεί εφικτό.
Ως φυσικός, θα κατακτήσω την αθανασία αν χρησιμοποιηθεί το όνομά μου για μια μέθοδο, μια διάταξη, ένα μοντέλο... ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ρε παιδί μου (κι ας αφορά ένα πολύ στενό επιστημονικό κύκλο) ;D
Δε θέλει ρε την αθανασία.marathon είπε:Αν και είμαι ακόμα διακοπές και δεν γράφω...εδώ κάνω μια εξαίρεση.
Έχεις κατακτήσει την αθανασία (και δεν το ξέρεις)...με το κουμπΗ...ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!