Περίεργο email...

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Παιδιά μήπως έλαβε κανείς άλλος εκτός από μένα, ένα περίεργο email που να κάνει διαφήμιση για μαθήματα φωνητικής? :roll:

Ένα που λέει "μάθε να τραγουδάς" και ουσιαστικά το email είναι εικόνα με όνομα "mathe na tragoydas.jpg" ?

wtf.gif

Κάτι δεν μου αρέσει στην υπόθεση...

Για να δούμε αν το έχουν λάβει και άλλα μέλη του Noiz... :roll:

ΧΕ ΧΕ Μάλλον εμένα είχε αποδέκτη και λοξοδρόμησε... :lol: :lol: :lol:

ΧΕ ΧΕ Μάλλον εμένα είχε αποδέκτη και λοξοδρόμησε... :lol: :lol: :lol:
Τι εννοείς με το ότι "είχε αποδέκτη"?
και εγω το ελαβα..αλλα γιατι σου φανηκε περιεργο ρε; :)
Εσένα δε σου φαίνεται???Κάτσε να μας πει και κανένας άλλος...

απλα ή αυτη η ..μαρια φραγκιουδουλακη ή καποιος φιλος της ετυχε να βρει το νοιζ στο νετ και θελει να κανει διαφημηση στο βιβλιο της για να βγαλει λιγα φραγκακια... :)

ποιος ξερει μπορει να ειναι και καλο βιβλιο.. :roll:

απλα ή αυτη η ..μαρια φραγκιουδουλακη ή καποιος φιλος της ετυχε να βρει το νοιζ στο νετ και θελει να κανει διαφημηση στο βιβλιο της για να βγαλει λιγα φραγκακια... :)
Και το email μου ΠΟΥ το βρήκε? Δεν το έχω κοινόχρηστο...
obscene.gif

ωχχ..ελα ρε...αυτο δεν το ηξερα..βασικα γιαυτο δεν μου φανηκε περιεργο γιατι εγω το εχω...

τι να σου πω τωρα..κολλησα... :roll:

παντως ο κοσμος ειναι πολυ μικρος..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το βρηκε... :roll:

ωχχ..ελα ρε...αυτο δεν το ηξερα..βασικα γιαυτο δεν μου φανηκε περιεργο γιατι εγω το εχω...τι να σου πω τωρα..κολλησα... :roll:

παντως ο κοσμος ειναι πολυ μικρος..ποτε δεν ξερεις πως μπορει να το βρηκε... :roll:
Πολλές συμπτώσεις...
obscene.gif

Κανείς άλλος το έλαβε παιδιά?

"¶κρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει..."

... :roll: :roll:

Απλή λύση : πάρε τη τηλέφωνο και ρώτα τη που το βρήκε. Εγώ αυτό θα έκανα.

Όχι. Που τέτοια τύχη... και είμαι και σε ηλικία που χρειάζομαι μερικά μαθήματα ορθοφωνίας....

Χτες βράδυ το έλαβα στη μορφή[εικόνα και όνομα]που το περιγράφουν άλλα μέλη και το θεώρησα διαφημιστικό.Τί άλλο μπορεί να τρέχει;

Trending...

Νέα θέματα

Back