- Πόντοι
- 38
Ότι είναι ασταθής...mscmkr είπε:τι να καταλάβω εγώ τώρα από το +4/-4 του Trigga; Τι πληροφορία μου προσφέρει στην αξιολόγησή του ως χρήστη;
Ότι είναι ασταθής...mscmkr είπε:τι να καταλάβω εγώ τώρα από το +4/-4 του Trigga; Τι πληροφορία μου προσφέρει στην αξιολόγησή του ως χρήστη;
εσυ με τα -2+2 φίλος τι εισαι ναπούμ?Πες μου που μενεις να ρ8ω να μετρήσουμε τις προσθαφαιρέσεις μας και μετα θα μιλάς για ασταθειες και μορια.kultura είπε:Ότι είναι ασταθής...
OK, trigga, πάω πάσο την έχεις μεγαλύτερη την προσθαφαίρεση... ;Dtrigga είπε:εσυ με τα -2+2 φίλος τι εισαι ναπούμ?Πες μου που μενεις να ρ8ω να μετρήσουμε τις προσθαφαιρέσεις μας και μετα θα μιλάς για ασταθειες και μορια.
Πού ακριβώς βοηθάει αυτό το σχόλιο φίλε marathon; Στην ομαλή ροή του forum, στο ηθικό του trigga...πού;marathon είπε:Ποιός χαζός του έδωσε 4 θετικές?
Προφανώς και τον γνωρίζω προσωπικά και σε βεβαιώνω ότι χρειάζεται σκληρηή μεταχείρηση για να γίνει καλός άνθρωπος...Earendil είπε:Πού ακριβώς βοηθάει αυτό το σχόλιο φίλε marathon; Στην ομαλή ροή του forum, στο ηθικό του trigga...πού;
Αν είστε φίλοι και πρόκειται για αστειάκι, δεν ήταν ιδιαίτερα σαφής ο χιουμοριστικός τόνος...
Τϊποτα δεν του έδωσα, κι ούτε παρεξηγήθηκα...απλά μου έπεσε λίγο βαρύ το "χαζός" παραπάνω.marathon είπε:Προφανώς και τον γνωρίζω προσωπικά και σε βεβαιώνω ότι χρειάζεται σκληρηή μεταχείρηση για να γίνει καλός άνθρωπος...Την ομαλή ροή του forum που την είδες?, αυτή η "αναρχία" του Noiz είναι άλωστε και η ομορφιά του.
Εδώ δεν παρεξηγήθηκε ο Trigga, παρεξηγήθηκες εσύ? Ελπίζω να μην του έδωσες 4 μαζεμένες!!!!!!
Προσεχεεεε, θα φας ban! ;Dmarathon είπε:αυτή η "αναρχία" του Noiz είναι άλωστε και η ομορφιά του.
Ε τότε θα κάνω παρέα με τον Tromos...deadendmind είπε:Προσεχεεεε, θα φας ban! ;D
Γι 'αυτά τα θέματα, καλό είναι να στέλνεις πμ στους μοντς ή τον admin και να μην αποσχολείς το υπόλοιπο φόρουμ. Κάρμα μπορούν να δώσουν ή να αφαιρέσουν οι Modulators και οι gate keepers αν δεν απατώμαι.bihlas87 είπε:θα ηθελα να μαθω που οφειλεται το -1 στο καρμα μου. με μια ματια που εριξα στα μηνυματα μου δεν βρηκα κατι που να το δικαιολογει. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι καποια αχρηστα και βλακωδη ομολογουμενως θεματα που εχω ανοιξει στο περι ανεμων και υδατων. θα ηθελα λοιπον να ξερω ποιος και για ποιους λογους μοιραζει θετικο ή αρνητικο καρμα ωστε να κατανοησω, εστω και λιγο καθυστερημενα, τα ορια της λειτουργιας του forum.
Φιλικα, Δημητρης.
Take it easy. Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν γαργάρα. Αργά ή γρήγορα θα απαντήσουν.bihlas87 είπε:εστειλα και στους 5 modulators αλλα ακομη δεν ελαβα απαντηση. το να στειλω και στους 16 gatekeepers το βρισκω καπως υπερβολικο...