- Πόντοι
- 36
για μένα λέει; ;D ;D ;DJasemeister είπε:Υπομονή, το κάρμα στα σοβαρά και σεβαστά μέλη όπως εμείς φίλτατε Κώστα μοιράζεται σε οικογενειακή συσκευασία 10+1 δώρο κάθε χρόνο του...Άι Πρωτοκολ ανήμερα ;D ;D ;D
για μένα λέει; ;D ;D ;DJasemeister είπε:Υπομονή, το κάρμα στα σοβαρά και σεβαστά μέλη όπως εμείς φίλτατε Κώστα μοιράζεται σε οικογενειακή συσκευασία 10+1 δώρο κάθε χρόνο του...Άι Πρωτοκολ ανήμερα ;D ;D ;D
boukas είπε:Πάντως το -1 σε kilon (με αφορμή το πασίγνωστο ανέκδοτο με τα svista) και το -1 προς mechm
boukas είπε:Το είχα πει και θα το ξαναπώ. Δεν το βγάζουν αυτό το ρημάδι το κάρμα; Εμένα μου σκάσανε karma +3 στις πρώτες 2 μέρες (τότε που είχαν οι χρήστες το δικαίωμα να βάζουν) και ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο.
Πάντως το -1 σε kilon, με αφορμή το πασίγνωστο ανέκδοτο με τα svista (τελικά με το blofeld έβγαλες καμιά άκρη; Θα το τσιμπήσεις; Αν το κάνεις στείλε εντυπώσεις καθώς όσο το ψάχνω με διάφορους, τόσο με ανάβει! ) και το -1 προς mechmg93, με βρίσκουν παντελώς αντίθετο. Αντίθετα συμφωνώ με τα - σε αυτούς που απλά spamάρουν στις αγγελίες (αν κι εκεί έγιναν υπερβολές)
Και συμφωνώ ότι τελικά, μάλλον βγαίνει μπουμεραγκ το κάρμα, προς τους υπευθύνους, καθώς αυτοί χαρακτηρίζονται ως κακοί.
Τάδε έφη (σαρρή) μπούκας!
Κόλλησε το pc ( περιμένω τον kilon και τον harilatron, αλλά ξέρω ζιου πνιξου και δεν τους φοβάμαι! )boody είπε:εδω λείπει ρήμα και κατηγορουμενο..
Στην αρχή δίπλα από εκεί που λέει κάρμα είχε + και - και εβαζες. Πάντως δεν νομίζω ότι ήταν από αυτό, γιατί ήδη είχα καρμα 2 όταν το έκανα! Ντοιγκ!Πότε είχαν οι χρήστες δικαιωμα να δινουν κάρμα?δε τη θυμάμαι τη φάση.
Συμφωνώ απόλυτα.bloody_sunday είπε:Βασικά, αν ξαναδιαβάσετε το θρεντ από την αρχή, θα δείτε ότι η αντίθεση είναι πλειοψηφική και ότι προέρχεται από όλα τα "στρατόπεδα" (χαζός χαρακτηρισμός αλλά προς τα εκεί κατευθυνόμεθα). Η γνωστή πρόταση του Lost Highway θα μπορούσε κάλλιστα να το αντικαταστήσει. Και θα έπρεπε, μάλιστα...
Ναι ρε παιδιά, αλλά η υποδομή για την υλοποίηση της πρότασης του Lost Highway δεν είναι διαθέσιμη, ενώ η υποδομή για το κάρμα είναι διαθέσιμη. Άλλωστε, όπως κατέστη σαφές στη συζήτηση για την πρόταση του Lost, η διαδικασία θα αμμφισβητηθεί από κάποιους ούτως ή άλλως.elavd είπε:Συμφωνώ απόλυτα.Βασικά, αν ξαναδιαβάσετε το θρεντ από την αρχή, θα δείτε ότι η αντίθεση είναι πλειοψηφική και ότι προέρχεται από όλα τα "στρατόπεδα" (χαζός χαρακτηρισμός αλλά προς τα εκεί κατευθυνόμεθα). Η γνωστή πρόταση του Lost Highway θα μπορούσε κάλλιστα να το αντικαταστήσει. Και θα έπρεπε, μάλιστα...
Να καταργηθεί πλήρως το κάρμα.Wow! είπε:Σκεφθείτε το εξής: ας υποθέσουμε ότι καταργιόταν το αρνητικό κάρμα και έμενε μόνο το θετικό.
Έτσι ε; Να καταργήσουμε και τον αριθμό των δημοσιεύσεων; Να καταργήσουμε και τα αστεράκια; Να το φέρουμε σε μία φάση όπου εσύ (ο Ηλίας) και ένας που μόλις μπήκε να φαίνεστε ακριβώς ίδιοι;elavd είπε:Να καταργηθεί πλήρως το κάρμα.Σκεφθείτε το εξής: ας υποθέσουμε ότι καταργιόταν το αρνητικό κάρμα και έμενε μόνο το θετικό.
Αν κάποιος πρέπει να συμπαθεί/σέβεται εμένα πχ, ή όχι ας το συμπεράνει ο ΙΔΙΟΣ και ας μη χρειάζεται να του το υποδείξει κάποιος ανώτερος.
Ok, σε παραδέχομαι (για την ειλικρίνεια).elavd είπε:ΝΑΙ.
Γιατί δεν (θεωρώ ότι) είμαστε εδώ μέσα ούτε στρατός για να έχουμε απαραιτήτως ανάγκη τα αστέρια, ούτε ζούμε υπό καθεστώς χούντας για να έχουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα.Wow! είπε:Συμφωνώ και εγώ να καταργηθούν όλα.
βασικα ποιό σημαντικη εβρισκα την ημερομηνια εγγραφης (η οποια δειχνει οτι καποιος δεν ποσταρει 500 ποστ την μερα) παρα το καρμα. Γνωριζω βεβαια οτι οφειλεται σε τεχνικο προβλημα . καλο θα ηταν καποτε να επανελθει. γουσταρω που ειμαι παλιος βλεπετε...Wow! είπε:Έτσι ε; Να καταργήσουμε και τον αριθμό των δημοσιεύσεων; Να καταργήσουμε και τα αστεράκια; Να το φέρουμε σε μία φάση όπου εσύ (ο Ηλίας) και ένας που μόλις μπήκε να φαίνεστε ακριβώς ίδιοι;Να καταργηθεί πλήρως το κάρμα.Σκεφθείτε το εξής: ας υποθέσουμε ότι καταργιόταν το αρνητικό κάρμα και έμενε μόνο το θετικό.
Αν κάποιος πρέπει να συμπαθεί/σέβεται εμένα πχ, ή όχι ας το συμπεράνει ο ΙΔΙΟΣ και ας μη χρειάζεται να του το υποδείξει κάποιος ανώτερος.
Πες ναι, να σε παραδεχτώ.
Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό;Wow! είπε:Μα, η τεράστια πλειοψηφία των ενεργών μελών ούτε διαμαρτύρεται για το κάρμα, ούτε ισχυρίζεται ότι έχει αδικηθεί.
Ο boukas δεν ξέρει ΚΑΝ γιατί το πήρε...Γιατί πήρε ο boukas +3 και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε;
Δεν επιμένω (ούτε είμαι στη θέση να επιμείνω άλλωστε...), απλά εκφράζω την άποψή μου για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα το NOIZ.Πάντως, αν επιμένεις εγώ συνεργώ: μπορούμε μάλιστα να καταργήσουμε και τα nicknames, άσε τη κάθε άποψη να ισχύει ή να μην ισχύει από μόνη της, χωρίς το βάρος της προϋπηρεσίας του κάθε μέλους.