Περί κάρμα (-τος; )

Status
Not open for further replies.
Θελω να εκφρασω την αντιθεση μου στο -1 προς τον mechmg93.

ΥΓ. Η διαχείριση δεν είναι υπό συζήτηση.
Ειπα απλα την γνωμη μου εστω και λιγακι ακομψα......

boody είπε:
Θελω να εκφρασω την αντιθεση μου στο -1 προς τον mechmg93.
Me too...

μα καλά ρε αρχηγέ (yameth) έπρεπε να πάρει ο mechmg93 -1 κάρμα τώρα;

Έχω την εντύπωση ότι όταν αυτός ήταν ενεργός μέλος στο Νόιζ, άλλοι εδώ μέσα βυζαίνανε...(εννοείται πως δεν πάει στον eye κάτι τέτοιο γιατί αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ μέσα)...για άλλους πάει..

Απλά πιστεύω ότι ένα μέλος σαν τον mechmg με τόσες απόψεις και ανελειπείς τοποθετήσεις δεν αξίζει να έχει κάρμα -1....Δηλαδή τι είπε; Πώς φέρθηκε...Τόσο καιρό δηλ δεν έκανε τίποτα και τώρα ξαφνικά στα 1600 ποστ θυμήθηκε να παραφερθεί; Θεωρώ πως το κάρμα του θα πρέπει να είναι συν και όχι μείον...

Βέβαια εμένα όχι μόνο δε μου πέφτει λόγος, αλλά ούτε είμαι και αυτός που κανονίζει εδώ μέσα...Τέλος πάντων..

Εσύ κρίνεις σίγουρα καλύτερα, γνωρίζοντας πολύ περισσότερα πράγματα...Απλά έκανα μια παρατήρηση...

Συγνωμη, αλλα η διαχειριση μπορει να μην ειναι θεμα συζητησης, αλλα η προσβλητικη διαχειριση ειναι,ετσι; Αλλιως, το forum να γινει για 2-3 ατομα και ολοι οι υπολοιποι απλοι επισκεπτες χωρις να μιλαμε..

Και τελοσπαντων, αφου το Καρμα δεν εχει καμια ουσιαστικη ανταποκριση, παρα προκαλει εριδες, ποσο δυσκολο ειναι να γινει κατανοητο πως δεν "λειτουργει" με τη μορφη που ειναι τωρα;

Απλες σκεψεις ειναι, γνωριζοντας πανω κατω πως λειτουργει ενα forum, ακομα και εαν ακουγονται αυστηρες!

Παιδιά δεν θα παρασυρθω σε αυτή τη συζήτηση!

Δεν συμφωνώ με πολλά που έχουν γραφτεί και δεν θα το κάνω γαϊτανάκι.

ΤΕΛΟΣ.

Από πότε λοιπόν οι διαφορετικές απόψεις και προσωπικές ίσως διαφορές ενός μέλους με έναν συντονιστή έγιναν αίτιο κακής συμπεριφοράς? Πραγματικά λυπάμαι.... Θεωρούσα πως υπήρχε σοβαρότερη αντιμετώπιση από τους συντονιστές αν μη τι άλλο σε μέλη που δεν είναι "χθεσινά".

Καμια λυση ομως yameth. Δεν ειναι γαϊτανακι μια συζητηση που στηριζεται πανω σε μια λογικη. Και εχει παρει μια μεγαλη ισχυ..Αλλιως θυμιζει κυβερνητικο εκπροσωπο Αντωναρο

"Εχει συζητηθει το θεμα, επομενη ερωτηση" :D

Εξακολουθω να πιστευω ακραδαντα , αυτα που ειχα γραψει......

παρολο που μαλλον πρεπει να εχω την τιμη να ειμαι ο πρωτος που

πηρε -1 καρμα

Το θεμα ειναι οτι η ολη ιστορια λειτουργει λιγο αυθαιρετα , δεν υπαρχουν σαφεις κανονες , ειναι στην απολυτη κριση του mod που

μπορει να ξυπνησε στραβα  και κυριως  κανεις δεν ξερει το λογο που

καποιος εχει  (-) η΄(+) , με αποτελεσμα (φοβαμαι) οτι δημιουργειται

μια κατασταση με μελη  α΄ και  β΄ κατηγοριας  που οι αποψεις τους

εχουν τοση βαρυτητα , οση το καρμα τους

Φιλικα

Δημητρης

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ θα ήθελα να τονίσω ότι τα καραγκιοζιλίκια του Kilon αξίζουν τουλάχιστον -4. Aς μπει μια τάξη σε αυτό το φόρουμ και ας τιμωρείται δια πυρός και σιδήρου οποιοδήποτε είδος σάτιρας.

Εγω ειμαι περηφανος για το καρμα μου παντως!

Παιδιά..... σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με το θέμα κάρμα? Αν δεν σας ενδιαφέρει (ως έννοια ή η τιμή του), μην ασχολείστε. Αν πάλι σας ενδιαφέρει, μην επιτίθεστε προσωπικά σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ακόμα καλύτερα, γράψτε κανένα άρθρο, κανένα review, ή δοκιμάστε να προσφέρετε ουσιαστική και τεκμηριωμένη ενημέρωση σε κάποιο thread.

Δεν υπάρχουν μόνο μειώσεις..... Τόσος κόσμος έχει πάρει +.

Μη βιαστείτε να μου πείτε ότι έχουν γίνει ΚΑΙ λάθη...... ΟΚ, Άνθρωποι τα πατάνε τα κουμπιά.

In the long term όμως... τα λάθη διορθώνονται.  :)

Θελω -6 τωρα. Συμβιβαζομαι και με +7 ομως.

Οποιος έχει το περισσότερο κάρμα στο τέλος της χρονιας κερδιζει λουκουμι πολλαπλής χρήσης.

Jasemeister είπε:
Μην τρελένεστε με το κάρμα, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει.
Αααχ συγκινήθηκα, χερρ Jasemeister μου κόψατε την καρδούλα μου στα δύο, σα λιωμένο βούτυρο, με έκαναν quote σε σοβαρό θέμα, που είναι το κάρμα μου, που;

victor130 είπε:
Εγω ειμαι περηφανος για το καρμα μου παντως!
που 'σαι συ παληκάρ; 8)

1) θεωρω απαρεδεκτη τη συμπεριφορα του kilon

2) θεωρω ακομα πιο απαραδεκτη τη συμπεριφορα του eye λογω της θεσης του (μοντ= καποιες ευθυνες)

3) θεωρω απαραδεκτο το -1 του mech( και αν καταλαβα καλα ο λογος ηταν προσωπικος???)

4) θεωρω απαραδεκτο να εχουν μπει ολοι στους οποιους απευθυνομαι τοσο καιρο σε αυτο το τοπικ χθες και σημερα (mods kai admin) αλλα κανενας να μην μου απανταει επιτελους σε αυτο το ερωτημα:

rainbowe είπε:
περα απο την πλακα εγω ξαναρωταω και πραγματικα θα ηθελα μια απαντηση :

να ρωτησω κατι εγω για το καρμα????

οταν παρεις -1  π.χ. δν θα επρεπε να σου δικαιολογειται κιολας???εστω με ενα π.μ.??? εγω δλδ πηρα ενα -1 χωρις ακομα να εχω καταλαβει γιατι...εκεινο τον καιρο παραλληλα ειχα δυο " ανοιχτα μετωπα " και ακομα δν εχω καταλαβει για ποιο απο τα δυο φωρτωθηκα ενα -1

αντιστοιχα τωρα μου ξαναεγινε 0 γιατι πηρα ενα +1 ή γιατι μετα αποκαποιο χρονικο διαστημα αναιρουνται τα αρνητικα( ή θετικα) καρμα??

αλλα και παλι και εδω που "ανεβηκα" στην κλιμακα του καρμα ( :D ) θα ηθελα με ενα π.μ. να μαθω τι εκανα σωστο π.χ.!!!
τελος θεωρω αποδεκτο να λεει ο yameth  οτι η διαχειριση δν ειναι υπο συζητηση... (δν μου αρεσει) αλλα το αποδεχομαι γιατι κακα τα ψεματα δικο του ειναι το φορουμ(με καθαρα οικονομικα κριτηρια γιατι βεβαια ενα φορουμ χωρις μελη τι ειναι???) οποτε ας το καταλαβουν ολοι για να λυθουν ουκ ολιγα προβληματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εχετε δοκιμασει να εξηγησετε σε καποιον εξω-ιντερνετικο τι ειναι το κάρμα?Καντε το κ δειτε πως θα σας κοιταει κ μετα επιλεξτε αν θα συνεχισετε αυτο το θεμα. :)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back