- Πόντοι
- 36
εσυ το καρμαδακι σου το τσιμπισες ομως ε;; ;D
(windows χρησιμοποιεις ειπαμε;;![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
(windows χρησιμοποιεις ειπαμε;;
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
ffblue:πωλειται ενας βαθμος καρμα σε καρμοπαθείς.deadendmind είπε:εσυ το καρμαδακι σου το τσιμπισες ομως ε;; ;D
(windows χρησιμοποιεις ειπαμε;;![]()
Ωπα. Ακυρο, μολις μιλησα prive με καποιον που μου εξηγησε οτι αυτο συμβαινει καιρο τωρα!evris είπε:if karma>SOMETHING show_the_new_guitar_ads_2_days_before_the_others
Που να δεις τι γινεται για το 0 και 1. ;Dfreemindgr είπε:Τωρα ολοι λυσσανε για το "-1" και το "1"
Και βέβαια αντιτίθεμαι κι εγώ. Κι επίσης στις απροκάλυπτες προσβολές κάθε είδους. Από ότι φαίνεται όμως, εδώ ΔΕΝ ισχύει το scripta manent. Κάνω λάθος;elavd είπε:Me too...Θελω να εκφρασω την αντιθεση μου στο -1 προς τον mechmg93.
συμφωνώ σε όλα....Παρ 'όλα αυτά πιθανό να γίνεται για να γνωρίζουν τα νέα μέλη πού απευθύνονται, από πού παίρνουν γνώμες κλπ. Πάντως περισσότερο διαφωνώ με το όλο σύστημα παρά συμφωνώ αφού δημιουργούνται εύκολα παρεξηγήσεις, κόντρες κλπ. Από τη στιγμή όμως που το φόρουμ έχει επιλέξει να λειτουργεί έτσι θα το δεχτώ κι ας κάνω τούμπες...fenderiarhs είπε:Ο καθενας απο εμας διαμορφωνει μια αποψη για καθε μελος απο τα γραφομενα του. Σε γενικες γραμμες ολοι μας εχουμε υποψιν καποια μελη των οποιων τα λεγομενα τα παιρνουμε πιο σοβαρα εναντι καποιων αλλων και εκτιμουμε η οχι την συμπεριφορα τους μεσα στο φορουμ. Δεν χρειαζεται να δω ενα +4 η ενα -4 για να αλλαξω αποψη για καποιον. Υπο αυτη την εννοια δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα για το καρμα. Αν προκειται για καποιου ειδους επιβραβευση τοτε η εκτιμηση που μπορει να χαιρει καποιο μελος απο τα υπολοιπα ειναι ηδη αρκετη και δεν χρειαζεται καποιο επιπλεον διακριτικο κατω απο το nickname του (με τη μορφη karma η με οποιαδηποτε αλλη μορφη)
Αν παντως χρησιμοποιειται προκειμενου να συνετιστουν καποια μελη (?????) τοτε σιγουρα υπαρχουν προσφοροτερες μεθοδοι.
Ριζοσπαστικό σε βρίσκω να ουμ..!panagiotis είπε:Από τη στιγμή όμως που το φόρουμ έχει επιλέξει να λειτουργεί έτσι θα το δεχτώ κι ας κάνω τούμπες...
Υπομονή, το κάρμα στα σοβαρά και σεβαστά μέλη όπως εμείς φίλτατε Κώστα μοιράζεται σε οικογενειακή συσκευασία 10+1 δώρο κάθε χρόνο του...Άι Πρωτοκολ ανήμερα ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Αααχ συγκινήθηκα, χερρ Jasemeister μου κόψατε την καρδούλα μου στα δύο, σα λιωμένο βούτυρο, με έκαναν quote σε σοβαρό θέμα, που είναι το κάρμα μου, που;Μην τρελένεστε με το κάρμα, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει.