Για τον boukaw το λεει κ ο ιδιος.Και δεν γινεται ο καθενας να πεταγεται να λεει γιατι του βαλατε καρμα αυτουνου?Του kultura καλως το ριξατε,αλλα μετα ξαναγινε 0 σαν να μην εβαλε την τσοντα,ενω του dkall μενει το -1 επειδη εβαλε μια βλακεια (λιακοπουλικη) κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ επειδη το εχει κανει θεμα.Αυτο ειναι θεμα συμπαθειας κ οχι ουσιας.{Quiz:ποιο μελος θα επρεπε βασει της προτερης ιστοριας του να εχει καρμα -οο για τον ιδιο λογο που πηρε ο dkall αλλα με πολλαπλοτητα,αλλα εχει μηδεν?}
Κ εγω δεν διαμαρτυρομαι για το καρμα,αλλα δοθεισης της ευκαιριας θα τα ελεγα κ συμφωνω οσο δεν παει με οσους λενε οτι διαμορφωνουν οι ιδιοι αποψη .Αλλα σαν νεο μελος εγω,αν παω να δω ενα θεμα για linux κ βλεπω ποστ του mechmg με -1 τι να πω?Α αυτος ειναι ενας τυπος που λεει μαλακιες, κατσε να δω τι λενε οι υπολοιποι?
Κ μην κοροιδευομαστε: τα νεα μελη δεν κοιτανε οτι βλακεια γραφουμε.Μπαινουν εδω μεσα για να δουν τα τεχνικα θεματα.
Κ δεν ειμαστε ολοι αναρχικοι πυρηνες (γτ πας να το ριξεις σε ανωριμοτητα ενω βλεπεις οτι ΟΛΑ τα ενεργα μελη ειναι κατά) !!! Θα λειτουργουσε το καρμα σωστα αν δεν εμπαινε με αυτο τον τροπο.(Μου τη σπας?-1.Ειπες κατι που μου φανηκε αστειο?+1)