Λοιπόν αν όντως είναι να παραμείνει το καρμα τουλάχιστον ας μπουν κάποιοι κανόνες. Να ξέρει κάποιος πότε θα του ανέβει και πότε θα του πέσει. Έτσι θα ξεπεραστεί και η όποια καχυποψία με το κάρμα. Πχ δεν μπορώ να βλέπω άτομα που απλώς τρολιάζουν και σπαμάρουν κατά το 80%, να μην τιμωρούνται, σε άλλους που να αγνοούν επιδεικτικά κανόνες του φορουμ να γίνεται το ίδιο και άτομα που πραγματικά το αξίζουν να μην γίνεται τπτ. Απλά να μπουν κάποιες βασικές αρχές από τη στιγμή που δεν υπάρχει η διάθεση να φύγει από τη μέση.
Για το κάρμα μου που ξαφνικά πρωταγωνίστησε, εμέσως την απάντηση την έδωσα. Απλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Εξηγούμαι: Το 3ο και τελευταίο, μου δόθηκε, όταν έδωσα τον οδηγό για την κατασκευή 1 kit κιθάρας (πως λεγόταν μωρέ αυτό το άρθρο του sf?). Θέλω να σταθώ όμως στα πρώτα 2, τα οποία εμέσως δείχνουν μια "παθογένεια" του νοιζ κατά την άποψή μου. Αυτά λοιπόν μου ήρθαν "ουρανοκατέβατα" την εποχή που οι ίδιοι οι χρήστες έδιναν κάρμα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιοι από τους 5-6 που έχω στα υπόψιν μου το κάνανε. Και αυτοί μου το δώσανε επειδή τους βοήθαγα μέσω πμ σε προβλήματα που είχαν σχετικά με κάτι daws, κάρτες, vsts και ρυθμίσεις αυτών και άλλα τέτοια περίεργα!
Κατά την άποψή μου, ο λόγος που το κάνανε αυτό ήταν ή γιατί φοβηθήκανε τυχόν κράξιμο, οπότε κακό του κεφαλιού τους, είτε γιατί δυστυχώς στα μάτια πολλών το νοιζ αντί να παίζει το ρόλο του site, που να είναι οδηγός στην μουσική τεχνολογία, είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ένα ακόμη κιθαροsite και δυστυχώς με πολύ στενή θεματολογία (και αυτή είναι περί των βινατζοκιθάρων κυρίως και βίντεο κανενός κιθαρίστα!!! ). Έτσι πολλοί άλλοι χρήστες, ενώ θέλουν να ασχοληθούν, δυστυχώς δεν το κάνουν κι ένας σημαντικός λόγος είναι αυτός. Δεν ξέρω τι φταίει (αν φταίει) και τι μπορεί να γίνει (αν μπορεί να γίνει), αλλά κατά την άποψή μου αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Πχ καταντάει τραγικό άλλο ένα θέμα για τις τελε όταν το μισό guitars n basses αναφέρεται σε αυτές!!!!!!
Πάλι καλά πάντως που τον τελευταίο καιρό τα συνθια πήραν λίγο τα πάνω τους!
Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με το karma και το όποιο karma!
Από την άλλη ίσως να θεωρηθεί ότι γράφω μπούρδες, οπότε ας μείνει μόνο η πρώτη μου παράγραφος για το καρμα.
Για τον mechm απλά να πω πως καλύτερα να επιστρέψει πίσω. Δεν έκανε και τπτ τραγικό, ακόμη και στα πνευματικά δικαιώματα. Έχω διαβάσει άλλα και άλλα που χρίζουν "απόχώρησης"