Αν σε βοηθήσω θα με βοηθήσεις να φτάσουμε μαζί στο -12 ?kilon είπε:βασικά το -12 ήταν ο στόχος μου , αλλά που τέτοια τύχη.... :'(
Απο τον Wow!,που εγραψε τα παραπανω στην αρχη του θεματος,δεν ειδα να αφαιρειται 1 καρμα για κατι που εγραψε προχθες σε ενα αλλο θεμα....Η προσθήκη και αφαίρεση "πόντων" από το κάρμα του καθενός μας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά σε πειραματική βάση αφαιρέσαμε μία μονάδα από έναν τύπο που έβρισε τους υπόλοιπους στις μικρές αγγελίες, και από τον kultura για το αδιανόητο ποστ του.
Underground, σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά κάνεις λάθος. Όταν έχω δίκιο, θα κάνω ότι γουστάρω για να υπερασπιστώ το δίκιο μου. Η φράση που σε ενόχλησε ήταν χιουμοριστική και έλεγε (όπως καταλαβαίνει ο καθένας) ότι ο Kilon είναι πιτσιρικάς. Λίγο πιο πάνω (απαντώντας σε μία εμπεριστατωμένη απάντηση που απευθυνόταν στον Aiolos που είναι προσωπικός μου φίλος και πολύ σοβαρός άνθρωπος), ο πονόΚιλον έλεγε ότι δεν αξίζω με τέτοιες απόψεις να με παίρνει κανείς σοβαρά. Δεν είδα να το σχολιάσει κανείς.UnderGround είπε:Ανεξαρτητος καλου παραδειγματος ή οχι,απο την στιγμη που εγραψες κατι το οποιο αξιζε ενα μειον στο καρμα σου,γιατι δεν στο εβαλε καποιος ;Και δικιο να ειχες,δεν επρεπε να γραψεις αυτα που εγραψες.
Give it a fucking rest...MuddyPete είπε:Κακο κανει παντοτε η λανθασμενη χρηση του, ο,τι κ να περιλαμβανεται μ αυτην την εννοια.
Μάταιος είσαι εσύ και οι ανόητες παρεμβάσεις σου σε ένα θέμα που δε σε αφορά καθόλου. Αυτή τη στιγμή με ενοχλείς πολύ περισσότερο από τον Kilon διότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι κακοήθης. Τα θέματα σβήστηκαν με δική μου έγκριση, άσχετε.mechmg93 είπε:απο τη στιγμη που εχουν σβηστει ενα σωρο ποστς, ο καθενας μπορει να ισχυριζεται οτι αυτος η αλλοι ειπαν οτι θελουν. Η κουβεντα ειναι ματαιη.
Φυσικα και με αφορα.Wow! είπε:Μάταιος είσαι εσύ και οι ανόητες παρεμβάσεις σου σε ένα θέμα που δε σε αφορά καθόλου.
το οτι σε ενοχλω ειναι ενα προβλημα σου για το οποιο δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω. θα πρεπει να βρεις μονος σου τη λυση.Αυτή τη στιγμή με ενοχλείς πολύ περισσότερο από τον Kilon
οχι, απλα αναμεσα σε ενα σωρο κοσμο που σε σχολιαζει εκτος νοιζ, εγω σε σχολιαζω δημοσιαδιότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι κακοήθης.
και?Τα θέματα σβήστηκαν με δική μου έγκριση, άσχετε.
Μεθυσμένος; Ξεμέθυστος;mechmg93 είπε:οχι, απλα αναμεσα σε ενα σωρο κοσμο που σε σχολιαζει εκτος νοιζ, εγω σε σχολιαζω δημοσια
Κανέναν δεν πετάμε έξω (δυστυχώς).UnderGround είπε:Καταρχην Wow! συνεχιζεις και προσβαλεις τον kilon και αυτο δεν ειναι σωστο.
Απο την στιγμη που αυτο που εγραψες ηταν χιουμοριστικο(αλλα πολυ χοντρο που να φανταστεις εγω τσαντιστηκα πιο πολυ απο το kilon) γιατι αυτο που εγραψε ο kilon και εφαγε μειον στο καρμα του να μην ηταν κατι το χιουμοριστικο γι'αυτον ; Κανεις δεν μπορει να ορισει την εννοια του χιουμορ.
Κατι δεν γινεται σωστα και πρεπει να το βρειτε εσεις που εχετε τα γκεμια.Εαν δεν σας γουσταρει καποιος να τον πετατε απ'εξω και οχι προσπαθειτε να ορισετε την εννοια του χιουμορ.
Το χιουμορ δεν ειναι τοσο ευκολα κατανοητο στα γραπτα.....
Παντα μιλαμε για καρμα ετσι,δεν επαναφερω την προηγουμενη συζητηση.....
Όταν έχω δίκιο, θα κάνω ότι γουστάρω για να υπερασπιστώ το δίκιο μου
Ετσι ειναι και κατι πρεπει να γινει γιατι το site ηταν πολυ καλυτερο παλια και εγω που μπαινω τοσα χρονια εχω αρχισει και στενοχωριεμαι.Κανέναν δεν πετάμε έξω (δυστυχώς).Τα γκέμια είναι πιο χαλαρά από κάθε άλλο φόρουμ που ξέρω.
Έτσι δεν είναι;
Όχι, δεν γίνεται - έχει απαγορευθεί είτε να τους αφαιρούνται πόντοι ΕΙΤΕ να τους προστίθενται.UnderGround είπε:Παντως χωρις πλακα,γινεται να παρουν μειον στο καρμα οι modulators η οχι ;
οχι ρε συ, εχω αρχισει να το απολαμβανω. απο δω και περα θα σε αφησω να εκτιθεσαι ;D ;DWow! είπε:Όχι, δεν γίνεται - έχει απαγορευθεί είτε να τους αφαιρούνται πόντοι ΕΙΤΕ να τους προστίθενται.
(τώρα θα βγει ο 93 και θα πει: ε, και![]()
Οκ,ευχαριστω εγω ειμαι καλυμενος.Όχι, δεν γίνεται - έχει απαγορευθεί είτε να τους αφαιρούνται πόντοι ΕΙΤΕ να τους προστίθενται.