Περί Ελληνικού VOICE

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
Αλλά τι να λέμε, οι άλλοι έχουν τον Tom Jones και μεις την Ελενάρα και τον Σάκη
Το να βάζεις σε σύγκριση άκυρα ονόματα δε λέει κάτι.

Κοίτα μπορώ να το κάνω κι εγώ, άλλοι έχουν τον justin bieber και τον kanye west και εμείς Μούσχουρη και Καζαντζίδη

Το να βάζεις σε σύγκριση άκυρα ονόματα δε λέει κάτι.

Κοίτα μπορώ να το κάνω κι εγώ, άλλοι έχουν τον justin bieber και τον kanye west και εμείς Μούσχουρη και Καζαντζίδη

κάτι δεν πιάνω

Εχουμε εμείς σε εκπομπή τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς όπως ο TJ?

@ez

Είσαι λίγο άδικος. Φέτος τα παιδιά του τελικού και ειδικά τα 2 κορίτσια ήταν πολύ καλοί. Σε αντίθεση με των προηγούμενων χρόνων.

Η δε Αλεξάνδρα δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από ξένες που κανουν διασκευές στα κομμάτια των θηρίων (που είπε).

Και με τον Σαββόπουλο που την είδα και 'κει κεντούσε (να μην γράψω άλλο ρήμα που τελειώνει με τις ίδιες συλλαβές).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
κάτι δεν πιάνω

Εχουμε εμείς σε εκπομπή τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς όπως ο TJ?
Έχουμε μπάτζετ που να πληρώσει καλλιτέχνη τέτοιου βεληνεκούς? Και να θέλει κιόλας να πάει γιατί με το ζόρι δε νομίζω.

Είναι σωστό να συγκρίνεις ένα ελληνικό πρόγραμμα με το αντίστοιχο αμερικάνικο? 

Είσαι λίγο άδικος. Φέτος τα παιδιά του τελικού και ειδικά τα 2 κορίτσια ήταν πολύ καλοί. Σε αντίθεση με των προηγούμενων χρόνων.

Η δε Αλεξάνδρα δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από ξένες που κανουν διασκευές στα κομμάτια των θηρίων (που είπε).

Και με τον Σαββόπουλο που την είδα και 'κει κεντούσε (να μην γράψω άλλο ρήμα που τελειώνει με τις ίδιες συλλαβές).
Αν αδικώ κάποιους, ζητώ συγνώμη, δεν είναι στις προθέσεις μου.

Όπως ανέφερα, δεν το παρακολουθώ, οπότε και δεν έχω άποψη για το το τι συνέβαινε/συμβαίνει, απλώς σερφάροντας έπεσα πάνω σε σχετικό ρεπορταζ και είδα τα 2 τραγουδια του τελικού, μου γεννήθηκαν κάποιες σκέψεις και τις πόσταρα.

ακυριές τώρα....

Πόσα εκατομύρια δίσκοι επώλησε ο μεν και πόσα ο δε?
ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αν μιλάς σοβαρά ούτε 10χρονο δε θα έκανε αυτή τη σύγκριση

Έχουμε μπάτζετ που να πληρώσει καλλιτέχνη τέτοιου βεληνεκούς? Και να θέλει κιόλας να πάει γιατί με το ζόρι δε νομίζω.

Είναι σωστό να συγκρίνεις ένα ελληνικό πρόγραμμα με το αντίστοιχο αμερικάνικο? 

Δεν είναι θέμα μπατζετ. Η Αγγλία έχει ένα τεράστιο πανέρι να διαλέξει τεράστιους καλλιτέχνες. Εμείς έχουμε αυτά που βλέπουμε.

ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αν μιλάς σοβαρά ούτε 10χρονο δε θα έκανε αυτή τη σύγκριση

Δεν πειράζει την κάνω εγώ κι ας πέρασαν 55 χρόνια από τότε.

Δεν είναι θέμα μπατζετ. Η Αγγλία έχει ένα τεράστιο πανέρι να διαλέξει τεράστιους καλλιτέχνες. Εμείς έχουμε αυτά που βλέπουμε.
οκ

Δεν πειράζει την κάνω εγώ κι ας πέρασαν 55 χρόνια από τότε.
οκ, Richie Sambora πολύ καλύτερος του Holdsworth γιατί πόσα εκατομμύρια έχει πουλήσει ο ένας και πόσα ο άλλος? 

μάλιστα δηλαδής τώρα ο Σαν τη μπόρα είναι ο Τομ Τζοουνς και ο Καζαντζίδης ο Χολντσγουορθ.

ΟΚ 

Αι γκατ γιορ ποιντ.

ρε παιδιά τι υπεραναλυετε; Ο Σάκης στην Ελλάδα είναι (ηταν) ο,τι ήταν ο Έλβις στην usa. Αν πάμε να συγκρίνουμε απόλυτους αριθμούς είναι αστείο. Σα να συγκρίνεις nba με euroleague. Όμως στην ουσία και οι δύο ήταν σταρ.

Φυσικά και ο Τομ Τζόουνς είναι παγκόσμιο ειδωλο αλλα κι αυτός τι κατάλαβε στα γερονταματα; Σε τηλεριαλιτι ξεπεσε κι αυτός.Τουλάχιστον ο Σαμπορα κάθεται στ αυγά του.

Τέλος να πω πως ενώ δε μου αρέσει το ρεπερτόριό της, η ζουγανελη έχει πολλή καλή φωνή. Την άκουσα σε Χατζηδακι και είναι σούπερ. Απλά οι νέοι στιχουργοι έχουν μια τάση στη κλαψομουνίαση (όσοι δε γράφουν αμιγώς σκυλάδικο).

το ...."  παιχνιδι"..... ειναι εξευρεση ταλεντων . και απο αυτη την εννοια μια χαρα .....μπορει ο οποιοσδηποτε να δοκιμασει και να κριθει !! αν επικρατει και αξιοκρατια ταλεντου σουπερ !!!( οποιος ειναι η καλυτερη φωνη να κερδιζει γιατι τηλεπαιχνιδι ειναι ) ..... τωρα για τους κριτες ...νομιζω οτι κρινεται περισσοτερο το ρεπερτοριο τους παρα την ικανοτητα τους ( μουζου ζουγα παππα καλες φωνες ) στο τραγουδι . η παππαριζου ειναι φωναρα και στην εννοια  οπου φωνη .............νι

να τα λεμε κι αυτα 

υ.γ. και ο καζαντζιδης ΦΩΝΑΡΑ αλλα το ρεπερτοριο του πιο κλαψομουνης πεθαινεις ρε φιλε ...so ....show must go on ..

μετά από ανάλογες συγκλονιστικές ερμηνείες σαν της CA από πάνου, θα έπρεπε τα εν λόγω άσματα να αποσύρονται τιμητικά από κάθε είδους μελλοντικής cover εκτέλεσης... όπως οι αριθμοί από τις φανέλες των μεγάλων παιχτών του ΝΒΑ που αναρτώνται στην οροφή των σταδίων και δεν μπορεί πια κανείς να χρησιμοποιήσει...?

2 ώρες πριν, irrelevant είπε

o συναγωνισμος ητο σκληρος   

Έριξες τώρα και εσύ τα πυρηνικά.... Αν και βασικά δατσγουαταιγουαζτακιναμπαουτ...πουπαρεμητσογυμνοςσταγκαθια.....

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί στο ελληνικό voice και σε κάθε ελληνικό μουσικό talent show έρχονται και λένε κομμάτια με ξένο στίχο.

Υπάρχει περίπτωση να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό?

Υπάρχει περίπτωση να σου προσφέρουν συμβόλαιο εταιρίες στην Ελλάδα για να κάνεις δίσκο με ξένο στίχο? 

Αν κερδίσεις και σου κάνουν συμβόλαιο ή στα μπουζούκια θα καταλήξεις αν γουστάρεις λαϊκό ή σε μουσικές σκηνές αν είσαι στο "έντεχνο". 

Αν θέλεις να λες ξένα φτιάχνεις μια μπάντα και τα λες σε μαγαζάκια, δε χρειάζεται να πας σε τάλεντ σόου

Η εταιρία που προσφέρει το συμβόλαιο λέγεται Universal/Minos/EMI και δεν είναι ελληνική ούτε περιορίζεται σε εγχώριο ρεπερτόριο. Το αν το ταλέντο κριθεί και προταθεί ως άξιο για διεθνή καριέρα είναι άλλο θέμα.

Απ' όσα έχω ακούσει εκτός Voice από την Aλεξάνδρα σε jazz , soul κλπ, και απ' όσα είδα από την νικήτρια, την Ιωάννα (τον έλεγχο που έχει στη φωνή της), πιστεύω ότι και οι δυο φιναλίστ έχουν δυνατότητες και για βελτίωση μεγάλη και για να κάνουν πράγματα και εκτός συνόρων.

Trending...

Νέα θέματα

Back