μπα...δικαιολογιες...απλα δεν ΓΡΑΦΟΥΝ καλα τραγουδια και δεν ειναι στον καταλληλο τοπο την καταλληλη στιγμη...hot_sauce είπε:μήπως οι...σπουδαγμένοι:
1ον. δεν έχουν χρόνο να γίνουν.... "είδωλα"? (με την καλή έννοια)
2ον. έχουν μια κάποια παιδεία για να μην γίνουν γελοίοι όπως οι περισσότεροι από τους (του παρόντος τουλάχιστον) "μεγάλους" ?
Παρομοίωςvagelism είπε:Kαι οσο κι αν στιβω το μυαλο μου...τα τελευταια 20 χρονια δεν μπορω να θυμηθω καποιον{που να πλασαρετε σαν αυτοδιδακτος} που εσκασε μυτη και μου πηρε τα μυαλα.
μαλλον δεν ακουμε την ιδια μουσικη... ;D (ή καποιος απο τους δυο μας θεωρει το ΤΕΧΝΙΚΟ επιπεδο πολυ πιο σημαντικο απο οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι για τη δημιουργια καλης μουσικης και οχι απλα...ασκησεων δεξιοτεχνιας.. ;D)Οσον αφορα ομως αυτοδιδακτους μουσικους σαν bandleaders....νομιζω οτι εκει τα πραγματα δυσκολευουν..
Τα χαμογελάκια τα βάζεις για να μπορείς να ξεφύγεις, σε περίπτωση που βγεις λάθος; ;DSuperfunk είπε:μαλλον δεν ακουμε την ιδια μουσικη... ;D (ή καποιος απο τους δυο μας θεωρει το ΤΕΧΝΙΚΟ επιπεδο πολυ πιο σημαντικο απο οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειναι για τη δημιουργια καλης μουσικης και οχι απλα...ασκησεων δεξιοτεχνιας.. ;D)
Μπα,απλα ειμαστε ΓΕΡΟΙ... ;D... και δεν παρακολουθουμε τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ δρωμενα.. ;D...δοξα τον.... γιαραμπι... βγαινει και στην εποχη μας ΠΟΛΛΗ & ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ...Οντως τα εχουμε δει ολα τα τελευταια 20 χρονια παιδια ο ΘΕΟΣ βοηθος απο εδω και περα .
μπα..... απολυτα μετρησιμο ειναι...Αυτό το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, που το τονίζεις τόσο πολύ... ξέρεις πόσο υποκειμενικό είναι;
εγω ομως παθαινω..Οσο κι αν λατρευω την Pj και τον Bruce..δεν παθαινω ταρακουλο καθε φορα που τους ακουω να παιζουν κιθαρα.
Αλήθεια;Superfunk είπε:μπα..... απολυτα μετρησιμο ειναι...,φτανει να γνωριζεις δυο-τρια πραγματακια,να μη φορας παρωπιδες και να κρινεις τον καθενα εις το ΕΙΔΟΣ του (κατανοωντας οτι δεν υπαρχουν κακα και καλα ειδη μουσικης ,μονο κακη και καλη μουσικη)
και φυσικα να αναγνωριζεις το ΚΛΑΣΣΙΚΟ και το timeless...
![]()
δεν ειναι ακριβως το ιδιο (τουλαχιστον για εμενα... ;D)που μάλλον είναι σχεδόν ίδια σαν έννοιες, αλλά τέλος πάντων
να σου πω τωρα που το σκεφτομαι..οντως δεν υπαρχει κατι τετοιο....audiokostas είπε:Τι σημαίνει στη παρούσα εποχή αυτοδίδακτος;
Με βοηθάτε λίγο;
Πήρα μία κιθάρα και τη βαράω μόνος μου...και δεν έχω περάσει ούτε έξω από ωδείο...ΑΦΤΟ ΙΝΕ?audiokostas είπε:Τι σημαίνει στη παρούσα εποχή αυτοδίδακτος;
Με βοηθάτε λίγο;
Γιατί υπήρχε ποτέ κάποιος εντελώς αυτοδίδακτος;Παραθέτω την προηγούμενη άποψη μουaudiokostas είπε:Τι σημαίνει στη παρούσα εποχή αυτοδίδακτος;
Με βοηθάτε λίγο;
μπα,μια χαρα τα παω και με τους session μουσικους και με τα τελεια παιξιματα... ;D (ισα-ισα τα ΑΠΑΙΤΩ κι ολας... ;D)Απ' οτι καταλαβα ο Superfunk σαν τραγουδοποιος υποστηριζει την ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ του αυτοδιδακτου και ο Βαγγελης σαν σεσιον μουσικος την τελειοτητα των σπουδαγμενων μουσικων .
Superfunk είπε:μπα,μια χαρα τα παω και με τους session μουσικους και με τα τελεια παιξιματα... ;D (ισα-ισα τα ΑΠΑΙΤΩ κι ολας... ;D)
απλα δεν θεωρω οτι η μουσικη εχει...σταματησει (και οτι ο μονος τροπος να...ξεκινησει ξανα ειναι να γεμισουν τα ωδεια... ;D) και οτι αν δεν ξεπερασεις τον Vai δεν προσφερεις στην....ανελιξη.. ;D...της κιθαρας...
α,btw εχω πτυχιο κλασσικου πιανου και αρμονιας ,οχι οτι μου εχουν ποτε φανει χρησιμα στη μουσικη που κανω, αλλα για να μην παρεξηγηθω..οτι απαξιωνω τους σπουδαγμενους μουσικους ;D,ισα-ισα μαλιστα το θεωρω μεγαλο ΣΥΝ καποιος μουσικος να παρει καποια στιγμη στη ζωη του καποιας μορφης formal training,καλο κανει,κακο δεν κανει.... (απο τη στιγμη που βεβαια η τεχνικη δεν γινεται αυτοσκοπος μετα την ..επαφη του με το formal training)
Αρα εισαι απο αυτους που προσπαθουν να κανουν τον γαμο που προανεφερα,αρα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφωνια μονο λεκτικη ΕΛΠΙΖΩ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ).Ας περιμενουμε και την απαντηση του Βαγγελη και τα ξαναλεμε ,καλο μεσημερι .
Μπωρή αλλά πλέον είναι λίγο δύσκολο.marathon είπε:Πήρα μία κιθάρα και τη βαράω μόνος μου...και δεν έχω περάσει ούτε έξω από ωδείο...ΑΦΤΟ ΙΝΕ?