- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 688
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις 11αρες - και κυρίως αν βαριέσαι να αρχίσεις τα setup - μείνε στις 11αρες.Η κιθαρα πετάει btw , και με παλιές χορδες και μάλιστα 11αρες (και είναι πανευκολη-με ωραιο παχυ μπρατσο).
Οταν δεν βαριεμαι θα βαλω 10αρες ή 9...
με ωραιο παχυ μπρατσο
H κιθάρα είναι αυτή (με βάση το serial) 09/2008.
Δεν ξέρω, εμένα όλες ελαφριές μου φαίνονται, αλλά είμαι και Λεβεντόπαιδο. ??Super. Απο βαρος πως παει?
Δεν ξέρω, εμένα όλες ελαφριές μου φαίνονται, αλλά είμαι και Λεβεντόπαιδο. ??
Και εγώ επενδυτικά την είδα την αγορά να σου πω την αλήθεια.
Θα τις αλλάξω, το πήρα απόφαση.ναι αλλα ΚΟΠΣΕ τις χορδες ΠΟΥ ΕΚΣΕΧΟΥΝ στα κλειδια...και θα ματωσει κανα χερι οταν χορδιζεις και φαινονται και ΑΠΑΙΣΙΑ...ολη την ομορφια χαλουνΕ...ασε που το OCD ΜΟΥ εχι κτΙπισι κοκινω
Θα τις αλλάξω, το πήρα απόφαση.
Θα βάλω 9 άριες και θα την ξανά σεταρω.
Αν δεν βαρεθώ και σήμερα.
Καθώς ετοιμάστηκα να τις αλλάξω (τις χορδές), κοιταχθηκα στον καθρέπτη και διαπίστωσα ότι είμαι πολύ όμορφες για να μπλεχτω σήμερα με κατσαβίδια. ?KαντηνΑ και floating αν δεν είναι,που μάλλον δεν είναι από ότι φαίνεται,αμαρτία είναι.
Επιβεβαιώνω και εγώ. Τα τελευταία χρόνια οι CV είναι συνολικά καλύτερες από τις Μεξικάνικες. Σίγουρα θέλουν επεμβάσεις πχ σε κλειδιά, ηλεκτρικά κλπ αλλά δεν είναι και 1η προτεραιότητα. Ειδικά η CV 60's φοράει ωραίους μαγνήτες Tonerider (δεν θυμάμαι αν είναι Classic Blues ή City Limits) που σε σχέση με τους απλούς της ΜΙΜ είναι μεγάλη αναβάθμιση. Fender MIM Classic vs Squier Classic Vibe είναι 0-2 από μένα. Απλά η ΜΙΜ λέει Fender στο headstock που για πολλούς έχει μεγαλύτερη σημασίαΓενικά μιλώντας οι Squier CV είναι καλύτερα κατασκευασμενες από τις περισσότερες MIM και έχουν καλύτερους μαγνήτες (ειδικά από τις std οι vintera έχουν καλούς μαγνήτες αλλά 1000 ευρώ για MIM δεν....). Είναι δε και ελαφρύτερες.
Μια χαρά αίσθηση strat εχουν
Πάμε να τις πάρουμε και μετά να πάμε να του πούμε τα κάλαντα μαζί, με αυτές ?Και εμενα ΑφΤι
https://www.thomann.de/gr/fender_sq_cv_70s_jaguar_lrl_sfg.htm
και ασε τον @Terry RoscoeBeck5 να γκρινιαζει για το συμφωνο της Βαρσοβιας ?
Πάμε να τις πάρουμε και μετά να πάμε να του πούμε ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙτα κάλανταμαζί, με αυτές ?
Και εμένα αυτήΚαι εμενα ΑφΤι
https://www.thomann.de/gr/fender_sq_cv_70s_jaguar_lrl_sfg.htm
και ασε τον @Terry RoscoeBeck5 να γκρινιαζει για το συμφωνο της Βαρσοβιας ?
Και εμένα αυτή
Squier CV 60s Strat LPB – Thomann Elláda
Αλλά μπορει και να διατηρησω την πιστη μου στο Μεξικο. Δυστυχώς δεν εχει σε τετοιο χρώμα.
ΤΡΟΜΕΡΟ χρωμα (βγαινει και ο Ιαγουαρος σε τετοιο)Και εμένα αυτή
Squier CV 60s Strat LPB – Thomann Elláda
Αλλά μπορει και να διατηρησω την πιστη μου στο Μεξικο. Δυστυχώς δεν εχει σε τετοιο χρώμα.