- Πόντοι
- 2,638
Ακροβατώ ανάμεσα σε Τάσο Δούση και Πάνο Καμμένο.Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι.
Ακροβατώ ανάμεσα σε Τάσο Δούση και Πάνο Καμμένο.Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι.
Τι μας κρύβουν;Λοιπόν ξέρετε κάτι.
Δεν ξέρω πώς θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.
Ξέρω όμως πως θα γίνει ο τέταρτος.
χαχααχαχαχαχα?
Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι.
Άρχισε το πατιρντί.
Μένει να δούμε τώρα εάν είναι ένας πόλεμος τύπου 6 ημερών ή θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο...
Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ είναι ο αντιαμερικανισμός των συμπατριωτών μου και αυτό το περίεργο "αίσθημα δικαίου" που έχουν.
Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να διαλέξεις πλευρά κι εμείς έχουμε διαλέξει χρόνια τώρα. Άσε δε που το βιοτικό επίπεδο που απολαμβάνουμε εξαιτίας αυτής της επιλογής μας μας δικαιώνει, αν κοιτάξουμε λιγάκι το βιοτικό επίπεδο των χωρών της "άλλης" πλευράς.
Δυστυχως αυτη η βεβαιοτητα με την οποια ειχαμε ολοι κατηχηθει (ειδικα μετα τη ληξη του ψυχρου πολεμου) ειναι εντελως αβασιμη. Για την ακριβεια τα ιδια λεγανε Ευρωπαιοι.. στοχαστες κ αναλυτες την αρχη του 20 αιωνα κ πριν προλαβουν να τελειωσουν εγιναν 2 παγκοσμιοι πολεμοι..Το βρίσκω απίστευτα θλιβερό να γίνεται πόλεμος στην "Ευρώπη" εν έτη 2022.
στην "Ευρώπη"
έχουν και το θρησκευτικό φανατισμό τους...
Οι 3 λόγοι που η Ρώσικη αρκούδα-Πούτιν αποφάσισε να κάνει την εισβολή:
Ναι, μπορεί και μάλλον αυτός είναι ο λόγος..., πιο πάνω όμως έγραψα με το ωραίο emoticon τους λόγους που παρουσιάζει ο Πούτιν...?1. Κίνδυνος προσχώρησης της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ
2.Δηλαδη κινδυνος εγκαθίδρυσης τυπικης δυτικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην περιοχή
3.Δεν είμαστε για τέτοια λοιπόν στη γειτονιά μας γιατί μπορεί να μπουν τίποτα τρελές ιδέες για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στους Ρώσους πολίτες