Πάμε για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή παίζουνε war games;

εγώ θέλω να δω αυτό με το boeing στο netflix αλλά με πήρε ο ύπνος εχθές μόλις το έβαλα.

Πάλι τσόκο κράτς και 3 πίτσες (1+2 δωρο) από το πίτσα Φαν πήρες για βραδινό?

Είναι βαρύ, σε νυσταζει

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάλι τσόκο κράτς και 3 πίτσες (1+2 δωρο) από το πίτσα Φαν πήρες για βραδινό?

Είναι βαρύ, σε νησταζει
εχθές ήταν αυτό.

Σήμερα έφαγα τονοσαλάτα "στεγνή" γιατί δεν πάει άλλο αλλά αύριο θα φάω μετά τη δουλειά, θα μου κάνουν το τραπέζι, θα ξεσκιστώ πάλι.

χαχαχαχαχα

Όχι ρε π%^στη μου, είχε τέτοια προσφορά?

Ναι ρε ,γιατί νομίζεις έκανα μετά 48ωρη νηστεία με νερό και πράσινο τσάι?

IMG_20220221_180115.jpg

IMG_20220221_173702.jpg

@Superfunk Tώρα δηλαδή γιατί το κάνεις αυτό? χαχαχαχαχα

Καλά μη πας και τόσο πίσω, έχουμε και πιο προσφατα,ξέχασες που πήγε ο άλλος ο...επαναστατης που ήθελε να καταλάβει το...νομισματοκοπειο  :) το 2015 και μόλις αναζήτησε τυπογραφεία με χαρτί και μελάνια για το τύπωμα δραχμών στη Ρωσία, ο Πουτιν τον κάρφωσε κανονικά στον Ολάντ με το ιστορικό "είναι ένας παλαβός εδώ και θέλει να τυπώσει δραχμές, πάρτε τον από εδω!"

:) :)
Λοιπόν, χαριτολογώντας θα το αναφέρω γιατί μου το θύμισες... Το καιρό εκείνο ήταν το "Δευτέρα- Παρασκευή" και εξηγούμε: Την άνοιξη του 2015 κάθε Δευτέρα έβγαινε ένα κυβερνητικό στέλεχος και ανακοίνωνε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές. Και οι εβδομάδες περνούσαν... Κάποια στιγμή λέω στη συνάδερφο που το ρεπορτάζ της ήταν Βρυξέλλες, "όχι σε δραχμή δεν θα πάμε, αλλά στην καλύτερη σε καμία... ρουπία". Και έκτοτε όποτε με έβλεπε φώναζε, ρουπίες, ρουπίες...   ?

Ωραία χρόνια...

Δεν μασάμε ρε, έχουμε συκωταριά ριγανάτη σήμερα ασούμε.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα έφαγε ο γιος μου με τους κολλητούς του ,είναι 60 κιλά και οι ΤΡΕΙΣ μαζί ,

Εγώ ένα κομμάτι έφαγα και ένα ποτήρι κρασί  :) :)

Δράμα κανονικό 

Κύριοι (διότι δεν βλέπω κυρίες να ακολουθούν το νήμα), Νέστορος παρόντος πάσα αρχή παυσάτω.

Ο ειδικός απεφάνθη και όλα τα γατάκια (εμείς δηλαδή) να πάμε για friskies ?

To Σάββατο δεν θα κρατηθώ.

Θα γίνει ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΙΤΣΑΣ

χαχαχαχαχαχα?

Κύριοι (διότι δεν βλέπω κυρίες να ακολουθούν το νήμα), Νέστορος παρόντος πάσα αρχή παυσάτω.

Ο ειδικός απεφάνθη και όλα τα γατάκια (εμείς δηλαδή) να πάμε για friskies ?
 Και που ξέρει από γόβες ο Νέστορας; Και γιατί να ξέρει; Τι μας κρύβετε κύριοι; ?

Και που ξέρει από γόβες ο Νέστορας; Και γιατί να ξέρει; Τι μας κρύβετε κύριοι; ?
Πρέπει να είχες κάνει κοπάνα εκείνη την ημέρα.

Ο πιο πετυχημένος τραγουδιστής του Noiz. Το miss you ερμηνευμένο από τον sir είναι το απόλυτο σουξέ του "μαγαζιού". Οι κιουρίες τον λάτρεψαν. Αν δεν ξέρει ο sir, ποιος θα ξέρει;  

Όλα είναι στο φως αγαπητέ μου... ?

Και ιδού τα πειστήρια (του εγκλήματος)

2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Αυτή η εικόνα, συνειρμικά, με πήγε εδώ:

Χαχαχα! Πιστεύω,να έχετε καταλάβει όλοι,ποιός είναι.

Trending...

Νέα θέματα

Back