- Πόντοι
- 4,208
Η φύση του ανθρώπου ...το πιο άχρηστο πλάσμα στον πλανήτη.
Όχι απλά άχρηστο, αλλά βλαβερό, καταστροφικό.
Η φύση του ανθρώπου ...το πιο άχρηστο πλάσμα στον πλανήτη.
Όλα τα εξελιγμένα όντα στο σύμπαν έτσι είναι..Όχι απλά άχρηστο, αλλά βλαβερό, καταστροφικό.
Το λέει και ο γέροντας cos_dr σε κάποιο βιβλίο του, είναι τόσα όμως που δεν θυμάμαι σε ποιό...
ΦΑΣΙΟΝ διάβαζε για να ξεκουράζεται, να ξελαμπικάρει.. κάτι σαν Lucky luke & Asterix...Μεταξύ μας τώρα ...
Ο cos_dr διάβαζε πολύ ΦΑΣΙΟΝ.
Οπότε μην τον παίρνεις και πολύ σοβαρά.
ΦΑΣΙΟΝ διάβαζε για να ξεκουράζεται, να ξελαμπικάρει.. κάτι σαν Lucky luke & Asterix...
Βρε παιδιά μπορεί να με πείτε ρομαντικό αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως απ’ τη μια φτιάχνουμε James Webb telescope και απ’ την άλλη γίνεται το σημερινό μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια «εξέλιξης»Όχι απλά άχρηστο, αλλά βλαβερό, καταστροφικό.
1) Γιατί καλέ τι έχει ο Ζεράρ; Για το είδος του μια χαρά γράφει!1) Φίλως ο ΦΑΣΙΟΝ δεν είναι Ζεράρ Ντε Βιλιέ ασούμε.
2) Έχεις διαβάσει τα βιβλία του "Η κούφια γη"
Βρε παιδιά μπορεί να με πείτε ρομαντικό αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως απ’ τη μια φτιάχνουμε James Webb telescope και απ’ την άλλη γίνεται το σημερινό μετά από δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια «εξέλιξης»
Ας μην ανησυχούμε εδώ πάντως.
Σπύρο να μου πεις για ακουστικές κιθάρες, ok. Αλλά για ηλεκτρικά όργανα σε καμιά εικοσαριά χρόνια, να δω που θα τα ακούς χωρίς ρεύμα....Έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές από τα τελευταία 10 χρόνια. Μην πουλάτε τώρα φέντερ, κρατήστε τες γιατί σε καμιά εικοσαριά χρόνια, με στρατ θα αγοράζεις σπίτι.
Εγώ έχω πάρει απόφαση ότι σε καμιά εικοσαριά χρόνια (αν είμαι ακόμα εδώ), δε θα ακούω τίποτα ούτως ή άλλως. Και είμαι και πολύ ευχαριστημένος με αυτό.Αλλά για ηλεκτρικά όργανα σε καμιά εικοσαριά χρόνια, να δω που θα τα ακούς χωρίς ρεύμα....
Θέλω να ελπίζω ότι με αυτό απευθύνεσαι σε αυτούς που δεν ψήφισαν τον αμυντικό προϋπολογισμό, πριν δύο μήνες στη Βουλή.Και τα σύνορά μας τα προστατεύει το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ?χαχαχαχαχαχαχαχα
Φαντάζεσαι μια ζωή χωρίς μουσική βρε Σπύρο; ?Εγώ έχω πάρει απόφαση ότι σε καμιά εικοσαριά χρόνια (αν είμαι ακόμα εδώ), δε θα ακούω τίποτα ούτως ή άλλως. Και είμαι και πολύ ευχαριστημένος με αυτό.
Λοιπόν ακούστε.Θέλω να ελπίζω ότι με αυτό απευθύνεσαι σε αυτούς που δεν ψήφισαν τον αμυντικό προϋπολογισμό, πριν δύο μήνες στη Βουλή.
Ονόματα φυσικά δεν λέμε και (το κυριότερο) υπολήψεις δεν θίγουμε ?
Συγχαρητήρια: Έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση εντός των τάξεων των άγρυπνων mod του Noiz ?Terry RoscoeBeck5 ήρεμααααα...
Εάν πληρώνει ψυχοθεραπευτή ο Admin για τα όποια "προβλήματα" που θα μου προκύψουν μετά την ένταξη, ναι γιατί όχι....?Συγχαρητήρια: Έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση εντός των τάξεων των άγρυπνων mod του Noiz ?
Κι όμως Στράτο μου, χιλιάδες χρόνια συσσωρευμένης γνώσης, εμπειρίας, εξέλιξης θα επαναλάβω, και ακόμα δεν έχουμε μάθει ούτε καταλάβει τίποτα, τίποτα όμωςΚι όμως Μιχάλη μου, κι όμως ....
Το ένα είναι φιλοδοξία και ίσως και αυταρέσκεια του είδους μας, και το άλλο η φύση του είδους μας, κατά την γνώμη μου.