Πάμε για 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή παίζουνε war games;

Τα λιγουρεύεστε... Πες, τα λιγουρεύεστε ?

Να σου πω, το έχουμε μονοπωλήσει εδώ πέρα και (δικαίως) θα μας κράξουν.

Κράτα την όρεξη σου για τις εκλογές (όταν και όποτε μας προκύψουν). 

ΥΓ: Πάντως ο έγκριτος συνεργάτης μας (you know who) τον χειμώνα με είχε ζαλίσει: Τον Μάρτη πάμε για εκλογές (είχα κατηγορηματικά αντίθετη άποψη). Ενδεχομένως (για να δανειστώ την αγαπημένη του έκφραση) να εννοούσε το Μάρτιο του '23 ?
για εμένα και την πλειοψηφία κατά τη γνώμη μου του ελληνικού λαού έχει τελειώσει.

Δεν λιγουρεύομαι.

Απλά ανυπομονώ γιατί θέλω να το δω να γίνεται. Θα με ευχαριστήσει πάρα πολύ.

Εντάξει, λίγο καφενειοσυζήτηση κάνουμε, δεν νομίζω να είναι κακό, γέροι άνθρωποι είμαστε.

Άντε να κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα που έβλεπα και εγώ τώρα που χαλαρώνω

Με το αστέρι που την πάω τρελά γιατί και ωραίο κορίτσι είναι και ταλαντούχα

και πολύ catchy μπασογραμμή ε? Απλό και ωραίο pop που ξεσηκώνει.

Ρε σεις .... προς στιγμήν νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο site.

Το noiz δεν είναι εδώ?

Αυτά είναι βαρετά.

Τι ψηφίσατε εσείς, τι ψηφίσανε οι άλλοι, τι έκανε ο ένας, και τι έκανε ο άλλος, πότε θα γίνουν εκλογές, και π@π@ριές Γιωργίτσα.

Δεν μας νοιάζουν αυτά.

Είτε μιλήστε για τις συντάξεις όπως γίνεται στο noiz συνήθως, είτε γυρίστε το στις τσόντες και τα ποδοσφαιρικά.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ ασούμε.

Εγώ παίδες δεν καταλαβαίνω αυτό με την επιλογή πλευράς. Δε βλέπω στρατόπεδα εδώ. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν εισβολέα που έχει "δικαιολογήσει" την πράξη του με ψέματα και προπαγάνδα κι έναν αμυνόμενο που κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τα εδάφη και τους ανθρώπους του.

Η συζήτηση του τι οδήγησε σε όλο αυτό, είναι δουλειά της ιστορίας και θα γίνει εν καιρώ. Αυτή τη στιγμή άνθρωποι όπως εσείς κι εγώ που ζούσαν μια κανονική ζωή, αναγκάστηκαν μέσα σε μια εβδομάδα να μαζέψουν ό,τι μπορούσαν και να φύγουν για μια ξένη χώρα, χωρίς ημερομηνία γυρισμού. Έχασαν δικούς τους και είδαν φίλους, συγγενείς και γνωστούς να κομματιάζονται μπροστά τους από τα πυρά του εισβολέα. 

Έχουμε φτάσει να πρέπει να αιτιολογούμε τα αυτονόητα.  

Κι επειδή έκανα το λάθος να διαβάσω σχόλια στο youtube κάτω από βίντεο γεωπολιτικών αναλύσεων: Δε χωράει στο μυαλό μου το πόσοι γράφουν "ζήτω ο Πούτιν" και "καλά τους έκανε" και τέτοια. Ειλικρινά με τρομάζει απίστευτα η διαστρέβλωση της οπτικής τόσο πολλών ανθρώπων που ζουν δίπλα μας.

Όλα ξεκινούν από ένα "ναι αλλά" και μετά δεν έχει πάτο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ελπίζω στην πορεία να κατανοήσετε και τον μηχανισμό του πληθωρισμού. 

Πολλά ζητάς. 

Δε χωράει στο μυαλό μου το πόσοι γράφουν "ζήτω ο Πούτιν" και "καλά τους έκανε" και τέτοια

Καλά εδώ χώρεσε τους πανιβλακες που χόρευαν τσάμικο στο Σύνταγμα, αφού πρώτα είχαν αδειάσει τα ΑΤΜ το καλοκαίρι του 15 (για να μην παραπονιέται και ο @fusiongtr ότι είναι σε λάθος φόρουμ) τους βλαμμένους που υποστηρίζουν τον Πουτιν δεν θα χωρέσει?

Αυτά είναι πταίσματα μπροστά σε αυτά που έχουμε δει και ακούσει από τη χρεοκοπία μας και μετά. 

Καλησπέρα, μια ερώτηση επί του θέματος. 

Μήπως ξέρετε με την ευκαιρία που έκλεισε η στρόφιγγα της Gazprom τι ώρα περίπου θα αυτορρυθμιστούν οι ΑΓΟΡΕΣ? 

Θυμάμαι στα ΓΚΟΥΛΑΓΚ ήταν χειρότερα αλλά τουλάχιστο ξέραμε ποιες μέρες της εβδομάδας θα φάμε. Οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ μας βαρουσαν με πρόγραμμα???Χαχαχαχαχαχα 

Καλησπέρα, μια ερώτηση επί του θέματος. 

Μήπως ξέρετε με την ευκαιρία που έκλεισε η στρόφιγγα της Gazprom τι ώρα περίπου θα αυτορρυθμιστούν οι ΑΓΟΡΕΣ? 
Στις 19:30 (GMT). 

Μήπως ξέρετε με την ευκαιρία που έκλεισε η στρόφιγγα της Gazprom τι ώρα περίπου θα αυτορρυθμιστούν οι ΑΓΟΡΕΣ? 

Στις 19:30 (GMT). 

Πάνω στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Σαββίδης rules....!?  Όλα είναι προσχεδιασμένα.....Μετανοείτε!

Σαββίδης rules....!?  Όλα είναι προσχεδιασμένα.....Μετανοείτε!
Πανάθεμα σε... Μας γκαντέμιασες ?

Όχι βέβαια ότι έφταιγε αυτό. Τα αγόρια μας από τον Φλεβάρη ακούνε... Aerosmith: Permanent Vacation και τους έμεινε κουσούρι ?

Ου να χαθούν τα παλτά ?

Ακούγονται φήμες στην πιάτσα πως θα ρίξουν πυρηνικά όπλα, βγαίνουν και τα λένε σε κανάλια ότι τους τα είπαν από άνωθεν πηγές. 

Θα ρίξουν λέει και λένε πολλές χώρες της Ευρώπης αρχίζουν να μελετάνε σενάρια πυρηνικών βομβαρδισμών και επιπτώσεις. 

Μιλουν για 3ο παγκόσμιο πόλεμο. 

Ακούγονται φήμες στην πιάτσα πως θα ρίξουν πυρηνικά όπλα, βγαίνουν και τα λένε σε κανάλια ότι τους τα είπαν από άνωθεν πηγές. 

Θα ρίξουν λέει και λένε πολλές χώρες της Ευρώπης αρχίζουν να μελετάνε σενάρια πυρηνικών βομβαρδισμών και επιπτώσεις. 

Μιλουν για 3ο παγκόσμιο πόλεμο. 
Ωραία....Άντε να "καθαρίσει" ο πλανήτης!

Ωραία....Άντε να "καθαρίσει" ο πλανήτης!
Μιλουν γισ 3ο ΠΠ 2 σε 1, καθαριστικό και μαλακτικό μαζί. 

- Μα βάζεις τα χέρια σου σε ραδιενεργό υγρό? 

- Ησύχασε χρυσή μου, είναι υγρό CHERNOBYL, καθαρίζουν και μετά λάμπουν τα χέρια σου σε αυτό. 

Λένε επίσης πως οι ΡΩΣΟΙ έχουν φτιάξει έναν πανίσχυρο ΜΥΚΗΤΑ και θα τον ρίξουν σαν βιολογικό όπλο, θα τα σπείρουν στις πόλεις με drones.

Όλοι τα πυρηνικά περιμένουν, αλλά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ θα μιλήσουν στον 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι λένε στην πιάτσα οι ψαγμένοι.

Trending...

Νέα θέματα

Back