- Πόντοι
- 2,638
Πόσο μεγάλα ήταν αυτά τα ρεβίθια για περάσουν από τη σούβλα; Με σοκάρεις...
Είναι χώρα κρυψίνους, δεν τα βγάζει όλα στην φόρα....?Τι κάνει λέει?
Τα μαύρα της τα χάλια έχει αρχηγέ μου ,ειδικά από το 2014 και μετά συναγωνιζεται ακόμα και....εμάς
Και εγώ είχα την εντύπωση πως αναπτύσσεται και πως η Ευρώπη σιγά σιγά βρίσκει τον Σοσιαλιστικό της δρόμο.
Μπορεί να κάνω λάθος?
χαχαχαχαχαχαχαχα
Ααααα, εμείς φίλος είμαστε πιστοί στις παραδόσεις. Έτσι μάθαμε από τους παππούδες μας.Είμαστε σίγουρα η μοναδική χώρα στον πλανήτη που την ημέρα που η ΡΩΣΙΑ εισβάλει σε μια ξένη χώρα εμείς διαδηλώνουμε ενάντια στις...ΗΠΑ έξω από την Αμερικανική πρεσβεία
Νίκο το θέμα μας δεν είναι το τι κάνουμε εμείς στον μικρόκοσμο μας, που στο κάτω κάτω δεν ενδιαφέρει κανέναν στον κόσμο..., αλλά τι γίνεται στα διεθνή δρώμενα, που φυσικά θα επηρεάσει κι εμάς τα μάλα!Καλά εννοείται ότι η πλειοψηφία των ιθαγενών στη χώρα μας είναι με τον Πουτιν και το κΣανθο γένος
Έτσι μάθαμε από τους παππούδες μας.
Νίκο το θέμα μας δεν είναι το τι κάνουμε εμείς στον μικρόκοσμο μας, που στο κάτω κάτω δεν ενδιαφέρει κανέναν στον κόσμο..., αλλά τι γίνετε στα διεθνή δρώμενα, που φυσικά θα επηρεάσει κι εμάς τα μάλα!
Σαφέστατα...Έτσι.
Αφού οι Ρώσοι είναι....φίλοι μας
Εμένα πάγιο αίτημά μου είναι οι αυξήσεις εισοδήματος στους χαμηλόμισθους, η πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής που καλπάζει στα 45 περίπου δις το χρόνο σε ένα επίπεδο που να ικανοποιήσει το αίτημα μου, με έναν πρόχειρο υπολογισμό με 7 δις από τα 45 θα φτιάξει το θέμα μου και οι άλλοι θα συνεχίσουν να είναι πλούσιοι που τα τρώνε με τους κουμπάρους τους πολιτικούς.Κοίτα δεν ξέρω για την Ευρώπη αλλά η Ελλάδα σίγουρα τον ξαναβρίσκει.
Είμαστε σίγουρα η μοναδική χώρα στον πλανήτη που την ημέρα που η ΡΩΣΙΑ εισβάλει σε μια ξένη χώρα εμείς διαδηλώνουμε ενάντια στις...ΗΠΑ έξω από την Αμερικανική πρεσβεία
Καλά εννοείται ότι η πλειοψηφία των ιθαγενών στη χώρα μας είναι με τον Πουτιν και το κΣανθο γένος
Που είναι ένας Moderatοr όταν τον χρειάζεσαι; Άρε LK, λείπεις....Σαφέστατα...
Και εκείνο το μικρό παρ' ολίγον... ατύχημα στα Ορλοφικά, μια μικρή υποσημείωση στην ιστορία μας (που για έναν περίεργο λόγο έχει περάσει στο ντούκου, ενώ λίγο έλειψε να κοστίσει τα κεφάλια μας συνολικά) ?
Vote for cos...το μόνο που χρειάζεται είναι η ΗΓΕΣΙΑ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, δηλαδή ένας άνθρωπος σαν ΕΜΕΝΑ που μπορεί να δώσει το ΟΡΑΜΑ, να πείσει , να συμφιλιώσει και να οδηγήσει στην υλοποίηση του οράματος αυτού.
Να ξέρεις στην τέταρτη είμαι....Τα είχε προβλέψει όλα ο Παΐσιος, το είδα στην τηλεόραση που έχει σειρά.
Φίλος ήτο παράθεσις ενός "στιγμιότυπου" της ιστορίας μας και ουχί κάτι έτερο.Που είναι ένας Moderatοr όταν τον χρειάζεσαι; Άρε LK, λείπεις....
Σαφέστατα...
Και εκείνο το μικρό παρ' ολίγον... ατύχημα στα Ορλωφικά, μια μικρή υποσημείωση στην ιστορία μας (που για έναν περίεργο λόγο έχει περάσει στο ντούκου, ενώ λίγο έλειψε να κοστίσει τα κεφάλια μας συνολικά) ?
εγώ θέλω να δω αυτό με το boeing στο netflix αλλά με πήρε ο ύπνος εχθές μόλις το έβαλα.Τα είχε προβλέψει όλα ο Παΐσιος, το είδα στην τηλεόραση που έχει σειρά.
εγώ θέλω να δω αυτό με το boeing στο netflix αλλά με πήρε ο ύπνος εχθές μόλις το έβαλα.