- Πόντοι
- 1,018
Συμφωνώ απολύτως με τον παραλληλισμό.αθλιοτητες για την "βιασμενη που κουνουσε ομως και το ποπουδακι της"
Συμφωνώ απολύτως με τον παραλληλισμό.αθλιοτητες για την "βιασμενη που κουνουσε ομως και το ποπουδακι της"
Έτσι όμως όπως θέτεις το θέμα για ένα ΠΑΝΟ απλά, συμφωνώ γιατί τα υπόλοιπα όντως πρέπει να επεξηγούνται καλύτερα για να μην παρεξηγούνται.
όχι, καμία σχέση. Αυτός θα δικαστεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αλλά και το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο ως εγκληματίας πολέμου.οτιλΑιςΠΟΥΤΙΝΘΕς
Δεν θέλω ΠΟΥΤΙΝ
κανεις δεν είπε για δραχμή τότε.καλα.... θελει η πουτΙΝΑρα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει ?
σαν την αλληΝ την φορα που δεν ηθελες δραχμη αλλα χοροπηδαγες με τους βλαμμενους υπο τους ηχους του ΝΤΑΟΥΛΙΟΥ στο Συνταγμα... ?
κανεις δεν είπε για δραχμή τότε
Σαν μέσο ΠΙΕΣΗΣ το έκαναν μάλλον και ΨΑΡΩΣΑΝ μάλλον οι ΕΕ και μας κράτησαν στην ΕΝΩΣΗ παρόλο που ο άλλος στο καροτσάκι ? φώναζε δωστους 50ΔΙΣ και άστους να φύγουν.Περίεργο εγώ θυμάμαι έναν που πήγε μάλιστα και στον Πουτιν που ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ και του ζήτησε χαρτιά, μελάνια και μηχανήΖματα για να τις τυπώνει και βέβαια ο Πουτιν του είπε να πάει να δει ένα καλό πΣυχιατρο (χασάπης είναι όχι παλαβός στο κάτω κάτω της γραφής)
ΞΕΧΝΑΣ Γιώργη....ξεχνάς....
Κωστάκη μας θα το επαναλάβω...ΟΧΙ?
Γιατί άμα καταδικάσουμε ΜΟΝΟ τον εισβολέα θα ξεπλύνουμε αυτόματα και όσους συνέβαλαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στην εισβολή.
Εγώ ΕΊΠΑΚωστάκη μας θα το επαναλάβω...
Θα αποτελέσει αιώνιο όνειδος για τον χώρο της Αριστεράς, το γεγονός ότι σε αυτά τα τεκταινόμενα δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτος ο διαχωρισμός της από την άκρα δεξιά.
Αυτό το "ναι, μεν, αλλά..." δεν την τιμά. Δεν μπορεί να είσαι "θεσμικά" αντίθετος στον φασισμό, αλλά να "αλληθωρίζεις" προς τα εκεί.
Γιατί (και δανείζομαι την έκφραση σου), έτσι ξεπλένουμε όχι μόνο τον εισβολέα αλλά και όλον τον φασιστικό εσμό που τον αβαντάρει.
Βέβαια θα μου πεις, τι ψάχνεις τώρα και κυρίως από ποιους τα ψάχνεις... Διότι στο πάλαι ποτέ είχες έναν Καστοριάδη, έναν Κύρκο, έναν Φλωράκη, έναν Κορδάτο, έναν Γλέζο- για να αναφέρω ορισμένους. Μπορεί να ήταν "απέναντι", αλλά τους θαύμαζες και κυρίως τους σεβόσουν.
Μπορεί να είχαν άλλες καταβολές, άλλες αντιλήψεις, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι άπαντες από τους προαναφερθέντες αν ζούσαν σήμερα θα ήταν απέναντι από τον φασισμό χωρίς "εκπτώσεις". Απόλυτα και ξεκάθαρα.
Όμως αυτοί δεν υπάρχουν πλέον. Αντ' αυτών, το χώρο της Αριστεράς πλέον τον εκπροσωπούν κάτι καρικατούρες- πνευματικές και πολιτικές. Οπότε, πράγματι δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές απαιτήσεις...
Αντί επιλόγου
Που λες Κωστάκη μας, προ ολίγων ημερών συζητούσα με τον συνεργάτη μας και πάνω στη κουβέντα μου είπε, "άκουσες τι είπε ο "τάδε" στη Βουλή" και μου παρέθεσε το σχετικό απόφθεγμα. Δεν του είπα τίποτα... Απλά έκανα μια σκέψη... Ο βουλευτής "τάδε" ενός "ριζοσπαστικού αριστερού" κόμματος, ο οποίος είναι ένας μεγαλοαστός των βορείων προαστίων, που μεγάλωσε σε σπίτι με πισίνα και γκαζόν είναι πλέον το reference ενός πολιτικού χώρου... o tempora o mores.
Άντε ντε... Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα... ?ΑΝΤΕ ΤΏΡΑ Η ΔΥΣΗ. ?
Λοιπόν, φεύγω, συγχιστηκα, ΟΎΤΕ ΞΑΝΑΠΑΤΆΩ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΝΗΜΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχα??
φεύγω από το ΝΗΜΑ αυτό και SHAME ON DISI που δεν κάνει αυτά που πρέπει.Άντε ντε... Στη Μόσχα αδερφές μου, στη Μόσχα... ?
ΥΓ: Όσο για το φεύγω... Που θα πας, που θα πας, που πας... ?
Είναι άδικο να μιλάς έτσι για τη ΔΥΣΗ. Η ΔΥΣΗ θα μεσολαβήσει και θα επιτύχει την ειρήνη. Η ΔΥΣΗ θα μπει ως εγγυητής, θα φέρει την ουδετεροτητα στην περιοχή. Η ΔΥΣΗ θα ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ την ΟΥΚΡΑΝΊΑ και θα επενδύσει στην ανάπτυξη με ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΉ των ΠΛΟΎΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΏΝ πηγών στις εγγυητριες δυνάμεις ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣκαι της ΡΩΣΙΑΣ.φεύγω από το ΝΗΜΑ αυτό και SHAME ON DISI που δεν κάνει αυτά που πρέπει.
Είναι συμφωνημένο το τι να γίνεται από την DISI όταν υπάρχει ένα τέτοιο γεγονός, μια ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και η ΔΥΣΗ δεν τα ΤΗΡΕΙ ενώ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΕΞΩ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΗ, ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ,
ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΦΕΥΓΩ από το νήμα αυτό. Είπα αυτά που ήθελα, ο κόσμος χειροκροτεί και ΦΕΥΓΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ?
Είναι άδικο να μιλάς έτσι για τη ΔΥΣΗ. Η ΔΥΣΗ θα μεσολαβήσει και θα επιτύχει την ειρήνη. Η ΔΥΣΗ θα μπει ως εγγυητής, θα φέρει την ουδετεροτητα στην περιοχή. Η ΔΥΣΗ θα ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ την ΟΥΚΡΑΝΊΑ και θα επενδύσει στην ανάπτυξη με ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΉ των ΠΛΟΎΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΏΝ πηγών στις εγγυητριες δυνάμεις ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣκαι της ΡΩΣΙΑΣ.
Διότι ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ έχει το μηχανισμό και την τεχνογνωσία για να μετατρέψει ΜΙΑ ΚΡΊΣΗ σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ.
Κάτι που είναι αδύνατον να προσφέρει ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και μάλιστα ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ.
Και μην πας να βρεις κοινά με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και την ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
Αυτά μας τα παν κι άλλοι και πήρανε μεγάλη.... κρυάδα το μαύρο καλοκαίρι του 2015.
Τόσο ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ, ΤΌΣΟ ΑΓΆΘΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ είναι η ΔΥΣΗ και αν δεν μπορείς να φας, βενζίνη να βάλεις για να πάς, ρούχα καινούργια χωρίς μπάλωματα να πάρεις να φοράς, μόνο για να μείνουμε στη ΔΥΣΗ να λες και να μιλάς!
Χαχαχαχαχαχα ??
Θέλουμε να τη βελτιώσουμε. Αν δεν μας γουστάρει η ΔΥΣΗ που ανακατευομαστε στα σχέδια της γιατί αυτός είναι ο ρόλος μας, να την ελέγχουμε και σε εμάς να απολογείται να βάλει πλαφόν στο ποιος από εμάς που την απαρτίζουμε έχει λόγο. Να μας διώξει, να μας βάλει ΤΣΙΠ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ??Καλα ολα αυτα αλλα λυσε μου ΜΙΑ και μοναδικη απορια...ολοι εσεις που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ τη ΔΥΣΗ γιατι δεν πατε στην ΑΝΑΤΟΛΗ (ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ,Β.ΚΟΡΕΑ κτλ.) να ζήσετε και καθεστε εδω?
Γιατι στερείτε απο τον εαυτο σας τετοια ΧΑΡΑ και ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ?
Την εχω απο μικρος αΦτη την απορια,ηρθε ο καιρος να λυθει...
Θέλουμε να τη βελτιώσουμε. Αν δεν μας γουστάρει η ΔΥΣΗ που ανακατευομαστε στα σχέδια της γιατί αυτός είναι ο ρόλος μας, να την ελέγχουμε και σε εμάς να απολογείται να βάλει πλαφόν στο ποιος από εμάς που την απαρτίζουμε έχει λόγο. Να μας διώξει, να μας βάλει ΤΣΙΠ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ