Παίζει κανείς με τα νύχια ? Τι κάνετε σε σπάσιμο ?

Ρώτα καμιά γυναίκα, αυτές ξέρουν πολλά γιατροσόφια.

Εγώ πάντως προτείνω κόλλα εποξική, αθάνατα πράματα.

....δεν παίζει....έφαγα ράγισμα/σπάσιμο μέχρι την αρχή του,οπότε αναγκαστικά το έκοψα....τώρα παίζω τη φραγκοσυριανή σε τέμπο 10,μία χορδή,σε πέντε τάστα..(ότι βγεί) :cry:

Δοκίμασε να κολλήσεις ψεύτικα νύχια ρε Μήτσο, μην φοβάσαι, δεν θα το πω σε κανέναν!

Χωρίς πλάκα, υπάρχει μια ειδική μαλακία, σαν πλαστελίνη κάπως, που κολλάς τα νύχια αυτά. Όχι δεν κάνω πιάτσα Συγγρού, από κλασικό κιθαρίστα τα ξέρω αυτά.

Για μάθε ρε Κωστή λεπτομέρειες απο το φίλο σου γιατι δε μπορώ κάθε φορά που χάνω νύχι να τρελλαίνομαι.Είχα παραγγείλει απο Αμερική κάτι fingernails αλλά είναι ξένο σώμα,δεν γίνεται τίποτε....και όποιος άλλος εδώ γνωρίζει κάτι και θέλει,ας πεί..... :roll:

...Ρε ???? τα ψεύτικα είναι χρωματιστά ??? (έχω κάτι τζίν φουστίτσες μούρλια) :lol: :lol: :lol:

Εγώ όταν μου σπάει το νύχι πέρνω λίγη από την πολύ δυνατή κόλλα και του βάζω επάνω.Συνήθως όμως μου σπάει τελείως οπότε περιμένω μέχρι να ξαναμεγαλώσει.

Ο δάσκαλός μου λόγω συναυλιών κλπ δεν γίνεται να παίξει με σπασμένο νύχι οπότε μου λέει πως και αυτός και όλοι όσοι είναι να παίξουν σε συναυλία και έχουν τέτοια προβλήματα πηγαίνουν σε μανικιουρίστα

....κατάλαβα.....πήραμε τον πούλο μέχρι να ξαναμεγαλώσει......

Τρώμε γάλα,αυγά,τυριά για να το επιταχύνουμε,και παίρνουμε και 5 κιλούμπες δώρο...... :cry:

Προσθετική νυχιών, νυχοπλαστική δηλαδή.

Μήτσο, δεν την γλυτώνεις την Συγγρού.

Αν το χεις κρατήσει το σπασμένο το νύχι γιατί δεν το κολάς?Είναι μία κόλλα που λέγεται cement

Sammy μ'έστειλες αδιάβαστο.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Στη δουλειά μου σπάνε συνήθως.....

"ΟΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΟΙ !!!!! ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΝΥΧΙ !!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΕΘΑΝΕ !!!! " :lol: :lol: :lol: :lol:

βάζε σκληρυντικό και δεν θα σου σπάνε τόσο εύκολα το κακό είναι ότι γυαλίζει και δεν έχει ωραία αίσθηση εκτός και αν βγαίνεις τσάρκα στη Συγγρού :lol:

υπάρχει κάτι που λέγεται πένα και εξαφανίζει αυτά να προβλήματα στο λεπτό ΤΩΡΑ και με έξτρα αμονιαζόλ :lol:

Μπορείς πάντα να κολλήσεις πένες πάνω από τα νύχια σου και να παίζεις με 5 πένες ταυτόχρονα!

Επίτέλους το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα, θα γίνεις πιό γρήγορος και από τον Malmsteen.

Προσοχή όμως, ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Έλα μωρε μην τρελένεσαι....Μία είναι η λύση:

ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν είναι μόνο η κλασσική,είναι και η ακουστική και η 12χορδη.Πέννα χρησιμοποιώ αναγκαστικά και μόνον στην ηλεκτρική γιατί με τα μπενταρίσματα δε μένει νύχι.Δεν έχει καμμία σχέση το ένα παίξιμο με το άλλο,οπότε πέννα για τις ακουστικές (εγώ) την ξεχνάω.Αναφορικά με τα σκληρυντικά που είπανε παραπάνω,ασφαλώς και χρησιμοποιώ,δεν είναι γυαλιστερά,(εξατμίζεται με το που το απλώνεις στο νύχι),δεν αφήνει κανένα ορατό στρώμα.Σκληραίνουν,αλλά όταν έχεις να κάνεις με τη βιομηχανία και φέρεις σε αντιπαράθεση την κερατίνη με το ατσάλι....τι να σου κάνει το σκληρυντικό...μάλλον δεν υπάρχει λύση μέχρι το μεγάλωμα του νυχιού......ευχαριστώ

βρε παράτα τα όλα και πιάσε τα distortion!!!!!!!!!

κοίτα σε ποιον βρήκα και έδωσα τέτοια "συμβουλή"....

Λοιπόν:

1. Σκληρυντικό: καταρχήν, όπως είπε ο dimicupo υπάρχουν και μη-γυαλιστερά (για να μην ξεφτιλίζεσαι). Θέλουν όμως προσοχή (τα νύχια) γιατί είναι πιθανό να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά: επειδή αντέχουν περισσότερο συνηθίζεις να τα ζορίζεις περισσότερο στη καθημερινή ζωή και ΑΝ σπάσουν η ζημιά που κάνουν είναι μεγαλύτερη.

2. Κόλλα: μπορείς με logo να κολλήσεις το σπασμένο τμήμα, και μετά να λειάνεις την ένωση με μία λίμα. Δουλεύει το σύστημα, πρόσεχε πως θα απλώσεις την κόλλα. TIP: ένας παλιός φίλος έκανε την εξής αηδία: άφηνε τα νύχια των ποδιών να μεγαλώνουν, δεν τα έκοβε, και αν του έσπαγε από τα χέρια έκανε μεταμόσχευση.

3. Πρόληψη: να λιμάρεις τακτικά τα νύχια με πολύ λεπτή λίμα ώστε τα νύχια να είναι λεία σε όλες τις μεριές, ακόμα και στην επάνω επιφάνεια. Οποιαδήποτε ανωμαλία, γρατζουνιά κλπ μπορεί να καταλήξει σε σπάσιμο.

4. Μέγεθος: συνήθως, πολλοί αφήνουν μεγάλο μήκος στα νύχια χωρίς ουσιαστικό λόγο. Βρες πιο μήκος σε βολεύει στο παίξιμο και φρόντισε να το διατηρείς μέχρι εκεί. Ως γνωστόν, τα νύχια, όσο μακρύτερα, τόσο πιο εύκολα σπάνε.

;)

Ευχαριστώ Γεράσιμε για τις συμβουλές σου.

Στο 2 (κόλλημα με κυανοακρυλλική όπως η logo) είδα και γνωστό κιθαρίστα να το προτείνει σε βιντεάκι,ακόμα και για προσθετικά νύχια.Απλά με τρομάζει λίγο το υλικό.Δεν περνάει άραγε απο την κερατίνη στο δέρμα ?

Στο 3,αυτό κάνω πάντα,το μόνο κακό ότι γίνονται σχεδόν σα ξυράφια,μέ όλες τις συνέπειες.

Στο 4 συμβαίνει το εξής παράδοξο.Μετά απο χρόνια πειραματισμών βρήκα ότι παίζω αξιόπιστα με όχι ισομήκη νύχια σε κάθε δάχτυλο.Ισως θεωρητικά να απαγορεύεται,αλλά σε μένα έτσι λειτουργεί.

Δεν ανέφερες καθόλου τα προσθετικά ακρυλλικά που χρησιμοποιούν οι γυναίκες.Αυτά είναι μούφες ή απλά δεν γνωρίζεις ? Δηλαδή σε σχέση με τη "μεταμόσχευση" του φίλου σου,προτιμώ αυτά ασυζητητί :lol:

Και κάτι τελευτάιο.Κατά καιρούς έσπαγαν και έκοβα τελείως τα αντίστοιχα του μέσου και παράμεσου.Υπήρχε διαφορά στον τόνο,αλλά έπαιζα.Τώρα που για πρώτη φορά στην ιστορία έσπασε στον δείκτη,είμαι ΚΟΥΛΟΣ.... :cry:

Trending...

Νέα θέματα

Back