• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

@#$*@#@ στο subscription model - Άλλος κανείς ?

Έχει τώρα 40% για του... Αγίου Βαλεντίνου!? ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ TAPE EMULATION, ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

Ευτυχώς που υπάρχει. Πάντα δουλεύω open office, και έχω κατεβάσει το gimp, το inkscape, το blender και τσαλαβούτηξα λίγο κατα καιρούς. Και πάντα μου αφήνουν μια πικρία αυτά τα προγράμματα, γιατί ξέρω ότι χτίστηκαν από το κάρμα μιας αλυσίδας θυμάτων, που τους πρήζει τα @#$% ο κάθε πιτσιρικάς που δεν καταλαβαίνει ότι αυτό το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ΤΖΑΜΠΑ θα του κόστιζε κανα διχίλιαρο αν το αγόραζε. Κι όμως, εκεί... Δεν δουλεύει αυτό καλά, η adobe έβγαλε αυτό εσείς τι καθόσαστε και κάτι τέτοια. Πολύ αρνητικό κάρμα κατά τη γνώμη μου. Όταν στερέψουν αυτά τα θύματα που αφιλοκερδώς αναπτύσσουν το λογισμικό...

Άρξη Συνομοσιολογίας

Βέβαια αυτούς τους βάζουνε οι εταιρείαι, προς εκπαίδευσιν χρηστών, παρακρυψάσης της πονηρίας της πειρατείας, και προς έξιν και εθισμό αυτών. Ως εκ τούτου, επί τη εξαφανίσει των μαρτυρικών αυτών προγραμματιστών ανοικτού κώδικα, και μη ευρών πρόγραμμα επαρκές γαρ, ο χρήστης οιωνεί ενοικιαστής με ένα κλικ και εν σαμπσκράιμπ θα ενταχθεί στις τάξεις των συνδρομητών των κακώνε εταιρειώνε.

Πέρας Συνομοσιολογίας.
Για Video editing, δοκιμαστε το DaVinci Resolve της Black Magic. Εχει Free εκδοση με πολλες δυνατοτητες

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?

ΠΟΣΑ plug ins ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ πραγματικά και κάνετε τοση μανούρα?

:)

Σοβαρά ρωτάω γιατί εγώ 15+ χρόνια τώρα που δουλευω daw τα ίδια 10-15 χρησιμοποιώ ..... Δεν χρειάζεται και τίποτα παραπάνω από 1 -2 καλά  eq, 3-4 compressors, 2 delay και 2 reverb,άντε και 1-2 channel strips...

Βέβαια προέρχομαι από τις....analog εποχές που πΣαχναμε να βρουμε που ΔΕΝ θα βάλουμε compressors γιατί δεν είχαμε αρκετούς :)
Δεν είναι ο αριθμος τους το προβλημα, όντως κ εγω χρησιμοποιω συγκεκριμενα πραματα, αλλα οταν βρισκω κατι καινουριο που μπορει να αντικαταστησει καποιο αλλο και ειναι subscription based ξενερωνω τρελα, κ σπασμενα δε θελω, ολα τα βρισκεις αν θες.

Trending...

Νέα θέματα

Back