Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024 - Τελετή Λήξης

Πλήττω,παιδιά. Όλα βαίνουν καλώς και ευπρεπώς.
Το τόνισα και εγώ νωρίτερα. Βγάλτε τον Tom επιτέλους λαίμαι...

Ε εντάξει, ο εθνικός ύμνος είναι κραχτό Omnisphere, τα children choir.  Πάντου υπάρχει ένα Omnisphere. ?

Πάντως είναι και οι τρεις σαν χαρακτήρες από το Spaceballs...

Γιατί ρε;

Θέλω σεξουαλικό υπονοούμενο.Έχω ανάγκη σεξουαλικό υπονοούμενο και μάλιστα αρρωστημένο... Διαφορετικά δεν με κρατάει τίποτα.

Η επαφή μου με τα κουλουάρ ως θεατή, σταματάνε το 84? όταν έγιναν οι πανευρωπαικοί στο καινούριο τότε ΟΑΚΑ και αν θυμάμαι καλά είμαστε φάτσα στην ευθεία τερματισμού, όπου έρχονται μάλλον οι τετρακοσσάρες - αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα θα πιει όνομα και ακριβή απόσταση αθλήματος- νομίζω πάντως πως ήταν μια γύρα βόλτα και μπαίνει στην ευθεία των τελευταίων 100 μέτρων μια πασίγνωστη Ανατολικογερμανίδα και να βλέπουμε ΄΄παιδιά '' εμείς τον Οδυσσέα Ανδρούτσο με κάτι μούσκουλα να εξέχουν του σώματος, μπράτσα και μπούτια να αμολιέται στην ευθεία σαν ΆΤΙ στυλ φόρμουλα 1 στο πιο μπρουτάλ και να τερματίζει 1 στρέμα μπροστά από τις άλλες

Νομίζω Γκέχαρντ Σρέντερ τη λέγανε, μετά έγινε πρόεδρας της γκαζπρομ?

Boring...

snoring-pic.jpeg

Η τελετή είναι παγανιστική

Δεν μας χαλάει αυτό.Ας θυσιάσουν και σαλαμάνδρες.Αρκεί να μη σκάσει κανείς από αυτούς τους μπερδεμένους.

Ο Λεβέντης ακόμα να βγει πάντως. Το ίδιο και ο Τομ Κρουζ...?

Το ίδιο και ο Τομ Κρουζ..
Και να βγει λέει να πηδήξει και να γίνει κάτι λάθος και να σκάσει κάτω σαν το καρπούζι. ?

Να ένας τρόπος να μείνει αυτή η τελετή λήξης εις τους αιώνες των αιώνων.

Αυτά πάντως τα βίντεο με τα highlights και τις ανθρώπινες στιγμές των αθλητών πάντα με συγκινούν❤️, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Να ένας τρόπος να μείνει αυτή η τελετή λήξης εις τους αιώνες των αιώνων.
Έχει μείνει ήδη, μην ανησυχείς. Θα συζητάμε για χρόνια αυτή την υπερμαλακία των Γαλλικών Ολυμπιακών,?

Έχει μείνει ήδη, μην ανησυχείς. Θα συζητάμε για χρόνια αυτή την υπερμαλακία των Γαλλικών Ολυμπιακών,?
Ε, εμένα κάποιοι αγώνες τους και μερικές αθλήτριες με ευχαρίστησαν. Εντάξει. Εγώ τη βρίσκω λίγο με αυτά. Την έναρξη δεν την είχα δει, η λήξη τώρα με παρέα και το battlefield, δε με χαλάει, άντε να πιω λίγο γάλα και σιγά σιγά να πάω για ύπνο γιατί αύριο δουλεύω εκτάκτως και πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς. ?

Ε, εμένα κάποιοι αγώνες τους και μερικές αθλήτριες με ευχαρίστησαν
Η κριτική μας δεν έχει να κάνει με τα αθλήματα ή τους αθλητές, αλίμονο. Η "απ'την πόλη έρχομαι" διοργάνωση είναι το πρόβλημα, η φτήνια και η γενική κακογουστιά.

Trending...

Νέα θέματα

Back