ενδιαφέρον ακούγεται, θα το έχω στα υπ'όψιν μου..Superfunk είπε:ανα ενδιαφερεσαι εχω τεχνικο στη Γερμανια (ισως ο καλυτερος που υπαρχει στην Ευρωπη) που με 700 ευρω σου κανει recaping,retubing,rewiring & transformer change με αποτελεσμα εναν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ καλο ηχο. ;D
με το βάριακ κάποια στιγμή θα γίνει η μαμακία, στα χέρια μου τουλάχιστον.. ;Dmyster_maze είπε:To Variac δεν ειναι ακριβό. Κάτω απο 50ευρώ... απλά να προσέχεις κάθε φορά που είναι ο δρομέας!
Υπάρχουν όμως και Fender replacements στα 220V απο Weber ή Μοjo γύρω στα 100-150ευρώ ανάλογα το μοντέλο, οι οποίοι είναι αρκετά καλοί...
ναι αλλα ειναι ακριβος, γυρω στα 1600-5000 αναλογα βεβαια με το μοντελλο (πληροφοριακα ο ακριβοτερος Φεντερ ενισχυτης ειναι ο bf Vibroverb με JBL ο φθηνοτερος βεβαια ειναι ο sf twin)μήπως πουλάει και έτοιμους αυτός ο τεχνικός?
μπα θα κανεις οτι κανω και εγω θα κολησεις με LOGO τον επιλογεα ;D ;Dμε το βάριακ κάποια στιγμή θα γίνει η μαμακία, στα χέρια μου τουλάχιστον..
Οι Vibroverb όντως φτάνουν αρκετά! Πως τον λένε αυτόν τον γνωστό κιθαρίστα που τους έκανε περιζήτητους?! ;DSuperfunk είπε:ναι αλλα ειναι ακριβος, γυρω στα 1600-5000 αναλογα βεβαια με το μοντελλο (πληροφοριακα ο ακριβοτερος Φεντερ ενισχυτης ειναι ο bf Vibroverb με JBL ο φθηνοτερος βεβαια ειναι ο sf twin)
μπα θα κανεις οτι κανω και εγω θα κολησεις με LOGO τον επιλογεα ;D ;D
Για καινούργιο υπάρχει και η λύση....G.K. the Greek είπε:Η λυση κεφαλης καμπινας θα ηταν και η ιδανικοτερη, ωστε να μεταφερω μονο την κεφαλη στα live-studio.
Ναι εχεις απολυτο δικιο. Η φραση ''φτωχος'' συγγενης αναφεροταν αποκλειστικα και μονο στην τιμη του σε συγκριση με εναν Bassman ας πουμε.bloody_sunday είπε:Ο Blues Junior είναι επίσης κλασσικός και σε πιο φιλικά βατ. Δεν είναι καθόλου φτωχός συγγενής.
bloody_sunday είπε:Κοίτα, ο Βοgner Alchemist μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που αναζητάς και είναι εύκολο να τον ακούσεις μιας και πιστεύω πως τον φέρνει ο Νάκας. Εμένα μου άρεσε αρκετά, ειδικά στα crunch του, απλά όχι τόσο όσο άλλοι... (βρήκα και περιττά & κάπως μέτρια τα ψηφιακά ντιλέι και ριβέρμπ που ενσωματώνει).