Οι καλυτεροι κιθαριστες συμφωνα με το Rolling Stone

Dreamdancer είπε:
Η αλλιως...ξεκινας με καποια stock double stop blues λικακια που ξερεις...ανεβοκατεβαινεις την κλικακα δυο τρεις φορες...τι κανουμε τωρα..ε δεν ριχνουμε κανα bend με vibrato? ωπ τι εγινε τελειωσαν τα μετρα που εχω στη διαθεση μου για σολο? φτου ρε συ ξεχασα να..βιασω το whammy...παει το κατεστεψα το σολακι ::).
Ωραια λοιπον Dreamdancer με τα 5 ολοκληρα χρονια κλασσικης κιθαρας και τις απολυτες αποψεις και γνωσεις σου.

Ενα σολο δεν ειναι ουτε 5 φρασεις που ξερεις...ουτε 5 ρυθμικα που ξερεις ουτε να παιξεις την κιθαρα οσο πιο γρηγορα μπορεις..το σολο ειναι ενα βημα που σου δινεται για να πεις κατι...αν εσενα σ αρεσει ενας ομιλητης που μιλαει ακαταπαυστα η ενας ομιλητης που επαναλαμβανεται τοτε δικαιωμα σου..στο 99.9% του κοσμου δεν αρεσει...

warwickplayer είπε:
Ωραια λοιπον Dreamdancer με τα 5 ολοκληρα χρονια κλασσικης κιθαρας και τις απολυτες αποψεις και γνωσεις σου.

Ενα σολο δεν ειναι ουτε 5 φρασεις που ξερεις...ουτε 5 ρυθμικα που ξερεις ουτε να παιξεις την κιθαρα οσο πιο γρηγορα μπορεις..το σολο ειναι ενα βημα που σου δινεται για να πεις κατι...αν εσενα σ αρεσει ενας ομιλητης που μιλαει ακαταπαυστα η ενας ομιλητης που επαναλαμβανεται τοτε δικαιωμα σου..στο 99.9% του κοσμου δεν αρεσει...
Μου φαινεται αυτοαναιρεισαι και χαμπαρι δεν εχεις παρει ακομα.Τι ειπα εγω πριν? το σολο ειναι μια ιστορια με τα σκαμπανεβασματα τις εντασης της και την αρχη και το τελος της...εσυ τι ειπες τοτε? που τα ακουσες αυτα και τι αλλο θα ακουσουμε ακομα.....τωρα που ειρωνευτικα τον παραπανω με αυτο το ακραιο παραδειγμα εσυ υποστηριζεις οσα ειπα στην αρχη...κατσε διαβασε αυτα που γραφεις.

Dreamdancer είπε:
το σολο ειναι μια ιστορια με τα σκαμπανεβασματα τις εντασης
::) ::) ::) ::) ::)

44962-morley-little-alligator-steve-vai-signature-volume-fx-pedal--large.jpg

fusiongtr είπε:
Για αυτή την λίστα με τους 200 καλύτερους κιθαρίστες σε όλα τα είδη της μουσικής τι λέτε?

http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_guitar-all.html

Καλό μας κάψιμο! :)
Αυτή μάλιστα  ;D  Αφού έχει τον... Sol Ho'opi'i  8) είναι η σωστή  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αυτή μάλιστα  ;D  Αφού έχει τον... Sol Ho'opi'i  8) είναι η σωστή  ;D ;D ;D
Κι όμως, μου φαίνεται πιο καλή από τις άλλες.

Μπράβο Τέρρυ, κι εμένα αυτός είναι η αδυναμία μου. :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Sol_Ho%CA%BBopi%CA%BBi  ;)

Προτείνω να γίνει λίστα με τους 10 καλύτερους του νοιζ  :o :o
Ναι, αυτούς με τις 10 καλύτερες λίστες. ;D

"...and he is one the most famous original Hawaiian steel guitarists, along with Joseph Kekuku, Frank Ferera, Sam Ku West and "King" Bennie Nawahi."

Ε πες το ντε.... :P

warwickplayer είπε:
::) ::) ::) ::) ::)
στην προταση ξεχασες επιτηδες το της...(το σολο ειναι μια ιστορια με τα σκαμπανεβασματα τις εντασεις ΤΗΣ)

Εκει κατεληξες? ασε που ακομα δεν εχεις καταλαβει ουτε εσυ ο ιδιος τι λες....ειπες το σολο ειναι ενα βημα που σου δινεται να πεις κατι(βλεπεις εγω βαζω αυτουσιες της φρασεις σου) αυτο που λες λοιπον τι ειναι...αρλουμπες  και σκορπιες συλλαβες σαν τα μωρα η προτασεις με συνοχη,νοημα και περιεχομενο? Ποια η διαφορα απο το να λες μια ιστορια?Σε χαλαει ο ορος ιστορια? πες το δηλωση ,διακυρηξη οπως θες...η ουσια δεν αλλαζει αν κατι δεν εχει αρχη μεση τελος και δεν ειναι τελειως flat να εχει δηλαδη καποια σημεια που να αυξομειωνεται η ενταση και το ενδιαφερον σημεια που να δειχνει οτι τελειωνει και δεν μενει μετεωρο κτλ κτλ..τοτε δεν ακουγεται καλα.

Waterfall-K είπε:
"...and he is one the most famous original Hawaiian steel guitarists, along with Joseph Kekuku, Frank Ferera, Sam Ku West and "King" Bennie Nawahi."

Γνωστός και ως ο «Μανώλης Χιώτης» της Honolulu  ;D ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:

;D ;D ;D

Μπράβο Waterfall-K. Πάμε γερά παιδιά. Λίστες να βλέπω! ;D ;D ;D

Βρήκα μία λίστα με τους καλύτερους κιθαρίστες ever.

1) notlrac

2) -

3) -

4) -

5) -

6) -

7) -

8) -

9) -

10) -

notlrac είπε:
Βρήκα μία λίστα με τους καλύτερους κιθαρίστες ever.

1) notlrac

2) -

3) -

4) -

5) -

6) -

7) -

8) -

9) -

10) -
Ο νο8 είναι τυφλός? Γιατί φοράει γυαλιά?? ;D ;D ;D ;D

Έλα ρε είναι ο τέτοιος πως τον λένε ο μαυρούκος ΑΑ ο steve wonder!

Όλοι οι άλλοι είναι κινέζοι, νομίζω φαίνεται απο τα σχιστά μάτια τους!!

Dreamdancer είπε:
στην προταση ξεχασες επιτηδες το της...(το σολο ειναι μια ιστορια με τα σκαμπανεβασματα τις εντασεις ΤΗΣ)

Εκει κατεληξες? ασε που ακομα δεν εχεις καταλαβει ουτε εσυ ο ιδιος τι λες....ειπες το σολο ειναι ενα βημα που σου δινεται να πεις κατι(βλεπεις εγω βαζω αυτουσιες της φρασεις σου) αυτο που λες λοιπον τι ειναι...αρλουμπες  και σκορπιες συλλαβες σαν τα μωρα η προτασεις με συνοχη,νοημα και περιεχομενο? Ποια η διαφορα απο το να λες μια ιστορια?Σε χαλαει ο ορος ιστορια? πες το δηλωση ,διακυρηξη οπως θες...η ουσια δεν αλλαζει αν κατι δεν εχει αρχη μεση τελος και δεν ειναι τελειως flat να εχει δηλαδη καποια σημεια που να αυξομειωνεται η ενταση και το ενδιαφερον σημεια που να δειχνει οτι τελειωνει και δεν μενει μετεωρο κτλ κτλ..τοτε δεν ακουγεται καλα.
Οταν μαθεις να μιλας σαν μουσικος με σωστους ορους...τοτε θα αρχισω κ εγω να σου απαντω σοβαρα και να μην σε ειρωνευομαι...

fusiongtr είπε:
Λίστες να βλέπω! ;D ;D ;D
15662397e190e18699c7257fbc4b10db.gif
Top 10 Lesser-known Martial Arts Movie Stars
b326d10d47c986f0a271a1c3e3bf9652.gif

01) Jimmy Wang Yu

02) Yuen Biao

03) Brigitte Lin

04) Bob Wall

05) Jim Kelly

06) Bolo Yeung

07) Dan Choupong

08) Andy Lau

09) Jeffrey Falcon

10) Carter Wong

1 Ο Τιτανοτεράστιος

2 Ο Πεταλιέρας jumbo γνωστός και ως ο «με κατηγορούν ότι παίζω δυνατά, αλλά όλα είναι ανυπόστατα».

3 Ο Καθιστός τραγουδάω καλύτερα

4 Ο Σαχλοφωνίστας

5 Ο Τελεκάστορας ο αποδημητικός (ευδοκιμεί στα βόρεια κλίματα)

6 Ο Μοντελοξάδερφος  

7 Ο Τζιμπούρ ( όχι ο άλλος, ο δικός μας)

8 Ο Pretty boy lawyer

9 Ο Hot for Teacher… funk-rock χαιτάς teacher!

10 O Χαρίλατρος

Φυσικά όλα αυτά τα πρόσωπα είναι... φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα και πράγματα εντός του λατρευτού μας Noiz  ;D

warwickplayer είπε:
Οταν μαθεις να μιλας σαν μουσικος με σωστους ορους...τοτε θα αρχισω κ εγω να σου απαντω σοβαρα και να μην σε ειρωνευομαι...
Θα μου αρκουσε να καταλαβαινεις πρωτα αυτα που ο ιδιος γραφεις αλλα anyway..δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη...

Trending...

Νέα θέματα

Back