• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ωδή στις Superstrats

• Thread starter Thread starter Έκτορας
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 5K
Τι λέει το vegatrem?
Στιβαρό στην αίσθηση, σταθερό στο κούρδισμα, και ταυτόχρονα ευαίσθητο στο παραμικρό άγγιγμα, οπότε ίσως πάρει λίγη ώρα παίξιμο σε κάποιον για να το συνηθίσει. Το σημαντικότερο, τρομερά ευέλικτο από άποψη κίνησης κι από τις δύο μεριές της μπάρας, πράγμα που το καθιστά αδιανόητα εκφραστικό μουσικά. Συνολικά, το καλύτερο από ό,τι υπάρχει εκεί έξω, αψεγάδιαστο θα έλεγα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν ταξίδι πίσω στο χρόνο απόψε για τους ελάχιστους εκεί έξω που γνωρίζουν ίσως τη μόνη προσπάθεια που έγινε ποτέ από Ελληνική μπάντα στο hair metal/glam rock είδος των late 80s. Cult ?

Απολαύστε 

Λοιπόν ταξίδι πίσω στο χρόνο απόψε για τους ελάχιστους εκεί έξω που γνωρίζουν ίσως τη μόνη προσπάθεια που έγινε ποτέ από Ελληνική μπάντα στο hair metal/glam rock είδος των late 80s. Cult ?

Απολαύστε

Υπήρξε (τουλάχιστον) και μια άλλη, της οποίας μάλιστα ήμουν μέλος και βγάλαμε και δίσκο (επιτυχιώνανε) 😄

• Like
Reactions: Έκτορας
Υπήρξε (τουλάχιστον) και μια άλλη, της οποίας μάλιστα ήμουν μέλος και βγάλαμε και δίσκο (επιτυχιώνανε) 😄

Και οι Velvet Gang αρχές 90'ς και οι Divorce στο γενικότερο πλαίσιο Hard Rock/AOR. Υποθέτω και άλλες μπάντες.

Και οι Velvet Gang αρχές 90'ς και οι Divorce στο γενικότερο πλαίσιο Hard Rock/AOR. Υποθέτω και άλλες μπάντες.
Αυτές τις δύο μπάντες είχα να ακούσω το όνομα τους από τα τότε... Βλέπω βέβαια ότι αρχίζεις να πλησιάζεις προς εμάς τους... δεινόσαυρους. 😄

Λοιπόν η μπάντα που σου λέω ήταν οι Νοκ Αουτ - που αρχικά ήταν Sub Rosa- παίζαμε AOR (αγγλόφωνο), αλλά βγάλαμε δίσκο το 1990 με την BMG όταν το γυρίσαμε στο ελληνόφωνο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις ημερομηνίες, αλλά με τους Raw Silk οι δίσκοι μας είχαν βγει στα κοντά.
Εννοείται ότι τότε οι υπόλοιποι της σχετικής μουσικής σκηνής μας είχαν στείλει στο... πυρ το εξώτερο, που το γυρίσαμε στο ελληνόφωνο - ήταν τελείως "τζιζ". :ROFLMAO:
Πλάκα είχαν εκείνες οι μέρες...

• Like
...Λοιπόν η μπάντα που σου λέω ήταν οι Νοκ Αουτ - που αρχικά ήταν Sub Rosa- παίζαμε AOR (αγγλόφωνο), αλλά βγάλαμε δίσκο το 1990 με την BMG όταν το γυρίσαμε στο ελληνόφωνο...

Σας γνωρίζω. Εγώ τω καιρώ εκείνω ήμουν σε Thrash/Hardcore/Punk φάση αλλά ήξερα οτιδήποτε αφορούσε το metal και ενημερωνόμουν για τις ντόπιες μπάντες.

Με τον Γιώργο απ' τους Velvet Gang ήμουν συμμαθητής σε σχολή ηχοληψίας, έτσι τους έμαθα. Εξαίρετος άνθρωπος/ηχολήπτης/μπασίστας.

1000019521.jpg

Πιάνεται? Αν όχι να βάλω κι άλλες....

Last edited:
  • Like
Krammer custom painted for Slash με υπογραφή - αυτόγραφο Ulrich Roth.
1000021456.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: Terry RoscoeBeck5
H STR 80 που έδωσα στο γιο της φίλης μου (Japan made)
1000021463.jpg

• Like
Η δική μου G&L usa main guitar.
1000021460.jpg

Εγώ πήρα πέρυσι σε desert yellow αυτή που στην αρχή δεν ήθελα με τίποτα λόγω μάρκας (χαζό κόλλημα). Ibanez RG550 Genesis. Reissue της πάλαι ποτέ 80ς κιθάρας. Με το που έπαιξα άλλαξα γνώμη κατευθείαν. Εφόσον μου έκανε και αισθητικά (μιας και stratocasterας) και μετέπειτα ηχητικά έκλεισα εκεί. Το μπράτσο είναι φοβερό και λεπτό . Επίσης βούτυρο στα bends/vibrato τρέμολο και κλειδιά Gotoh ποιοτικά και γενικά από κατασκευή άψογο made in Japan. Μετά έβαλα και έναν Di marzio super distortion στον bridge και έναν Air Norton στον neck και έδεσε το γλυκό....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα