- Πόντοι
- 2,598
Ναι, 2000 με 2001. Ατιμούλικο, είναι αξιοπρεπέστατη κιθάρα με alder σώμα. Εύγε κ. συνήγορε.
Ναι, 2000 με 2001. Ατιμούλικο, είναι αξιοπρεπέστατη κιθάρα με alder σώμα. Εύγε κ. συνήγορε.
Ούτε θυμάμαι γιατί την πήρα και τι σκεφτόμουνα.Ναι, 2000 με 2001. Ατιμούλικο, είναι αξιοπρεπέστατη κιθάρα με alder σώμα. Εύγε κ. συνήγορε.
12 λεπτά πριν, Nekkon είπε
Είχε ένας φίλος μια, δεν ξέρω αν την έχει ακόμα... Αυτή δεν φορούσε sustainiac;hamer chapparal
SUSTAINIAC ειχαν κυριως αυτες απο το 88 και μετα οταν αλλαξε τα specs η Hamer και περασε απο 24,75 κλιμακα σε fender κλιμακα. Θεωρω τις πρωτες πολυ καλυτερες. Παλια τις αγοραζες για 600-900€ τωρα εχουν πλεον τσιμπησει αρκετα ενω το αλλο μελος των Hamer superstrat οι californian εχουν γινει collectible.Είχε ένας φίλος μια, δεν ξέρω αν την έχει ακόμα... Αυτή δεν φορούσε sustainiac;
Του τότε πρέπει να είναι αυτή που είπα, γιατί με το που είδα το chapparal αμέσως μου ήρθε το sustainiac. Με έβαλες στην πρίζα τώρα, θα τον πάρω τηλ. να τον ρωτήσω αν την έχει ακόμα.SUSTAINIAC ειχαν κυριως αυτες απο το 88 και μετα
Ομολογώ ότι με εξέπληξες ?Ας βάλω και εγώ τη δικιά μου
Πάντως ο @carvanit90 θέλει να μας τρελάνει. Έχει Νightswan (OK τη re-issue) και θέλει την ίδια σε '80s version - την οποία είναι συνταρακτικά απίθανο να την βρεις. Όχι εδώ, αλλά γενικά.Ουφ! Αυτά είναι @carvanit90! Τρομερές κιθάρες.