Μην τα συνεχίσουμε αυτά τα περί κουπιών, γιατί θίγουμε κάτι υπέργηρους κυρίους του forum που αρέσκονται στις tele ? ?Το forum γινεται ολο και πιο ενδιαφερον παίδες, παμε κιαλλη 80s ποζεριά ???θανατος στα κουπια τις telecasters?
To mother of pearl στα μάτια μου είναι κάτι κλασικό. Όπως και το burst κλπ. Μη μου το βάζεις σε μοντέρνο headstock να μου τα κάνεις ανάκατα παλιό με καινούριο ρε κυρ JacksonΠόρωση το headstock της Soloist με mother of pearl logo να παιρνει το “holoflash” χρωμα απο τη κατάλληλη οπτικη γωνια
Στα ‘80s όλοι οι κανόνες ήταν για να σπάσουν. Δεν υπήρχαν, απλά.To mother of pearl στα μάτια μου είναι κάτι κλασικό. Όπως και το burst κλπ. Μη μου το βάζεις σε μοντέρνο headstock να μου τα κάνεις ανάκατα παλιό με καινούριο ρε κυρ Jackson
Ήταν η δεκαετία που η κιθάρα άλλαξε level. Και ήταν ένα "γαϊτανάκι" από innovations στο όργανο σε συνδυασμό με τους παικταράδες που προέκυπταν, που άφησε μνημειώδη παιξίματα.Στα ‘80s όλοι οι κανόνες ήταν για να σπάσουν. Δεν υπήρχαν, απλά.
Την αγορασες απτο diablo guitars???
Την αγορασες απτο diablo guitars???
Είχαμε φτιάξει κάποτε μία τέτοια για ένα παλικάρι από τη Κομοτηνή με τον Κώστα Κακανιάρη!Είμαι (ήμουν...) μεγάλος Queensryche & DeGarmo fan.
Τι λέει το vegatrem?Δεν ξέρω αν μπαίνω στο κλαμπ χωρίς Floyd, αλλά να 'μαι κι εγώ.. American Professional II Stratocaster με Lollar Imperial humbucker, VegaTrem και Sperzel locking tuners.
Προβολή συνημμένου 48314
Προβολή συνημμένου 48315
Στιβαρό στην αίσθηση, σταθερό στο κούρδισμα, και ταυτόχρονα ευαίσθητο στο παραμικρό άγγιγμα, οπότε ίσως πάρει λίγη ώρα παίξιμο σε κάποιον για να το συνηθίσει. Το σημαντικότερο, τρομερά ευέλικτο από άποψη κίνησης κι από τις δύο μεριές της μπάρας, πράγμα που το καθιστά αδιανόητα εκφραστικό μουσικά. Συνολικά, το καλύτερο από ό,τι υπάρχει εκεί έξω, αψεγάδιαστο θα έλεγα.Τι λέει το vegatrem?