- Πόντοι
- 4,208
Τις είχα ξεχάσει αυτές! Όντως το έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι top notch, η συγκεκριμένη έχει και τιμή καλή οπότε μπαίνει στα υπόψιν. Δε θα θέλει όμως τάστα? που πάνε πόσο περίπου?Μακραν η καλυτερη superstrat που εχω παιξει ποτε
ibanez rg πχ.define μη-στρογγυλές
με τίποτα!!!
κάτι τέτοιο θέλω
θέλει μόντες για να "έρθει" που βαριέμαι να κάνω.
Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και να μουν ευτυχισμένος με όργανα χαμηλής τιμής. Όντως το setup είναι σημαντικό αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που αν δε τα καταλαβαίνει κάποιος όταν πιάνει μια κιθάρα καλό είναι μιας και δεν ξοδεύεται. Επίσης δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον το συνολικό feeling ενός οργάνου, το πιάνεις το δοκιμάζεις και αποφασίζεις....Μια squier με τις σωστές αναβαθμίσεις και ταστοδουλειά είναι το ίδιο με suhr και anderson imo, αλλά ψάχνω έτοιμη....
Εγώ δεν ξέρω στην Αθήνα κάποιον που να το κάνει κάτω από 3000€ αλλά μεγάλη πόλη είναι, μπορεί να υπάρχει. Άλλο κόστος να σου δέσει κάποιος parts και άλλο να κατασκευάσει σώμα - μπράτσο + φινίρισμα. Επίσης, δεν είναι πολλοί αυτοί που κατασκευάζουν τα δικά τους parts. Partcaster θα πρότεινα απ' τη στιγμή που είσαι διαθετημένος να τα σκάσεις για Nash αλλά αν βαριέσαι, κοιτάς αγγελίες/καταστήματα και δοκιμάζεις....Και σκέφτομαι με 1.5/2κ δε μπορεί να μην υπάρχει luthier που να φτιάχνει κορυφαία όργανα.
Η esp είναι top of the line, έχω και les paul και jackson usa, ξέρω να ξεχωρίζω την ποιότητα. Έχω μία jem indonesia και μία dinky korea που κατασκευαστικά είναι για πέταμα, μια χαρά ακούγονται όμως. Αν το φινίρισμα ήταν σωστό λοιπόν, θα ταν το ίδιο! Που δεν είναι, για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να πάρω squier. Βασικά ψάχνω για premium όργανο με την κάθε λεπτομέρεια σωστά τελειωμένη. Αν η suhr modern είχε σώμα στρατ αυτή θα έπερνα, όχι για τον ήχο όμως?Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και να μουν ευτυχισμένος με όργανα χαμηλής τιμής. Όντως το setup είναι σημαντικό αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που αν δε τα καταλαβαίνει κάποιος όταν πιάνει μια κιθάρα καλό είναι μιας και δεν ξοδεύεται. Επίσης δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον το συνολικό feeling ενός οργάνου, το πιάνεις το δοκιμάζεις και αποφασίζεις.
Δε θέλω μτχ. γιατί όλο και κάποιο "μάζεμα" θα θέλει, τάστα ας πούμε. Ψάχνω να το "κλείσω" το θέμα κιθάρα για αυτό ρωτάω και δω.του '95 αν θυμάμαι καλά
Ωραία ατάκα αυτή. Καλορίζικη λοιπόν η totally black κυρία.sassafras και άγιος ο θεός και τα ρέστα αγιασμός?
Δεν κάνω τίποτα αν δε στείλει μήνυμα ότι την παρέλαβε?Καλορίζικη λοιπόν η totally black κυρία.
Δεν παίζω τόσο χαμηλά σχεδόν ποτέ, αλλά και σε μια dikny που είχα με κανονικό heel σαν αυτό μου την έσπαγε μεν αλλά όχι τόσο που να με εμπόδιζε.Πολυ σημαντικό η πρόσβαση στα τελευταία τάστα
Ωραίος φίλε μου, μερακλής?P.s την ειχα παρει στο καλυτερο χρωμα ever.
Περα απο την πλακα αν ξαναβρω αυτο το shell pink σε fender am pro ii θα την παρω με κλειστα ματια.Απο κοντα ειναι τρομερο χρωμα.Ωραίος φίλε μου, μερακλής?
Εγώ θα πάω σε πιο safe χρωματάκι αφού τη θέλω για main κιθάρα.
Ως πρώην ποζερόμουτρο (τον περασμένο αιώνα) ? από εμένα αυτή η επιλογή χρώματος είναι thumbs up.Περα απο την πλακα αν ξαναβρω αυτο το shell pink σε fender am pro ii θα την παρω με κλειστα ματια.Απο κοντα ειναι τρομερο χρωμα.
Σε αφογκραζομαι επειδη ηλικιακα ειμεθα κοντα. Να πω παντως στο φιλο οτι στα live επαιζα με τη fender που ειναι σε μαυρο καμια αντιδρση. Οποτε εβγαζα τη ροζ στη σκηνη γινοταν χαμος απο τις γυναικες απο κατω? (εχει προοπτικες )Ως πρώην ποζερόμουτρο (τον περασμένο αιώνα) ? από εμένα αυτή η επιλογή χρώματος είναι thumbs up.
Οποτε εβγαζα τη ροζ στη σκηνη γινοταν χαμος απο τις γυναικες απο κατω? (εχει προοπτικες )
Μην του βάζεις ιδέες...Είναι που ταιριάζει με το μανό τους βρε Ιγνάτιε.
Δηλαδή αν (λέω αν) βγει ο Νέστορας με ροζ κιθάρα .... lock up your daughters, lock up your wives που έλεγε κι ο Bon Scott.
Χμ!!!!!Μην του βάζεις ιδέες...
Αν και φρονώ ότι το uss του φόρουμ (ultimate sex symbol) δεν έχει ανάγκη από τέτοια boosters ?