- Πόντοι
- 4,208
Ελα Τιμ εδω Ντιμ. Είσαι να ανεβάσουμε το Trilogy των ELP ντουέτο?
- Έλα Ντιμ, θα με κεράσεις ρεβανί? Γιατί μου έφτιαξε κάτι γεμιστά η Μιμή, να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελα Τιμ εδω Ντιμ. Είσαι να ανεβάσουμε το Trilogy των ELP ντουέτο?
- Έλα Ντιμ, θα με κεράσεις ρεβανί? Γιατί μου έφτιαξε κάτι γεμιστά η Μιμή, να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
Βέβαια δεν ξέρω αν "διδάσκονται" αυτά που προσπαθεί να διδάξει, ή αν είναι αποτέλεσμα εμπειρίας τόσων χρόνων.
Ακόμα και αποτέλεσμα εμπειρίας να είναι (που σίγουρα είναι), σίγουρα διδάσκονται.
- Βρίσκεις το ταιριαστό part (για μένα αυτό δε διδάσκεται)
Είναι και στον άνθρωπο.
Αν διδαχθούν τα ίδια πράγματα 5 άνθρωποι, θα έχεις 5 διαφορετικά αποτελέσματα.
Με συγχωρείς τώρα, αλλά εμείς που είμαστε 50 plus, όταν διαβάζουμε "Μιμή" που θα πάει το μυαλό μας;Τέτοιες φώτο βάζεις
Με συγχωρείς τώρα, αλλά εμείς που είμαστε 50 plus, όταν διαβάζουμε "Μιμή" που θα πάει το μυαλό μας;
Έχω πάει 108 κιλά και μου είπαν πως με σχολιάζουν οι γυναίκες στη δουλειά, αν έχω κάτι γιατί ήμουν κορμάρα, ξέρεις και λένε τι έπαθε, γιατί έγινε έτσι.Τέτοιες φώτο βάζεις και μετά τρώει ο @cos_dr 4 κιλά Μερεντα.
Έχω πάει 108 κιλά
Και μπράβο σου, που είσαι λοιπόν η καλύτερη διαφήμιση της κυβέρνησης.έγινα έτσι γιατί τρώω ότι μπορώ
Άλλο και τούτο πάλι...Της έχω γράψει και άσθμα
Όποτε θέλετε. Εκεί θα σας τον αποδομήσει ο cos_dr, αφού σας αποφλοιώσει, όπως πάντα προφητικός, δίκαιος, ακριβολόγος και λεπτολόγος? ήταν στην espresso.να το κάνουμε εκεί αμέρικαν μπαρ- αλλά όταν αναγγελθούν οι κάλπες. Μην παίρνεται φόρα λαίμαι...
Άσε μας και εσύ φίλος... Εδώ ο σύντροφος SF ανέβασε Mikaela και με έπιασε αδιάβαστο λαίμαι... ?Σας προκαλώ. ΟΛΟΥΣ.