και να ΜΗΝ αγοράσεις από αυτούς τους ξεφτίλες...είδες πόσο κάνει η "μπιζνες βέρσιον";...p-i-r-a-t-e b-a-y...να το ξαναπώ;...
Βασικα αγόρασες HW...χαρντ ντισκ που λένε και οι θειές στο χωριό μου...αλλά χωρίς το κλειδί...
Λοιπόν, για να μην επεκτεινόμαστε σε ανούσια πράγματα, στο θέμα μας. Κατεβάζεις τον Φοίνικα από το "νησί της χελώνας". Το βάζεις να δουλεύει όταν λείψεις από το σπίτι ή δεν κάνεις χρήση του υπολογιστή για 2 μέρες. Βγάζει αποτελέσματα εξετάσεων αίματος, ούρων κτλ...βλέπεις πως είναι το συκώτι και το στομάχι και αποφασίζεις για τα υπόλοιπα όργανα...
Ποιό νόμο;...η καταδίκη των ιδρυτών του site είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση καθώς είχε να κάνει με τη νομοθεσία του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ. Στην Σουηδία τους "φύτεψαν" εκ των υστέρων για να μην έχουν δικαίωμα έφεσης. Τεσπα...και είσαι και νομικός...
Δεν θα επεκταθώ γιατί αντίστοιχα θα έπρεπε να δέχονται παρατηρήσεις και όσοι χρησιμοποιούν λειτουργικό με τα "μηλα"... η κλοπή και η πώληση SW το οποίο υπόκειται σε καθεστώς ελεύθερης διακίνησης μάλλον είναι αποδεκτή... ._
Το pirate bay, έχει μπλοκαριστεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ στην Ελλάδα, για τον ΄λόγο "ότι παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή/και συγγενικά δικαιώματα. "
Συνεπώς η αναφορά του στο Noiz. εμπίπτει στην παραβίαση των κανονισμών του (του noiz) .
Τώρα όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την ως άνω απόφαση, την απόφαση των Η.Π.Α...... τη Σουηδία , δικαίωμά του, αλλά δεν αφορά το Noiz.
Το pirate bay, έχει μπλοκαριστεί με απόφαση της ΕΔΠΠΙ στην Ελλάδα, για τον ΄λόγο "ότι παρείχε πρόσβαση παράνομα σε έργα που προστατεύονται με δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή/και συγγενικά δικαιώματα. "
Συνεπώς η αναφορά του στο Noiz. εμπίπτει στην παραβίαση των κανονισμών του (του noiz) .
Τώρα όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με την ως άνω απόφαση, την απόφαση των Η.Π.Α...... τη Σουηδία , δικαίωμά του, αλλά δεν αφορά το Noiz.
Τώρα είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Και μου λες κιόλας , και ειρωνικά "...είσαι και νομικός".
Σου απάντησα λοιπόν ΝΟΜΙΚΑ, ως ΝΟΜΙΚΟΣ.
Εσύ λοιπόν, χωρίς άβαταρ και με ονοματεπώνυμο, βρες έναν ΝΟΜΙΚΟ που εμπιστεύεσαι, και πήγαινε να προσβάλλεις την απόφαση της ΕΔΠΠΙ ..... και αυτά που μου λες με ψιλά γράμματα, κάντα μεγάλα να τα διαβάσουν στις προτάσεις / υπόμνημά σου.
Μέχρι να ανατραπεί όμως η απόφαση τη ΕΔΠΠΙ (βάσει της παρ. 4 και παρ. 9 του άρθρου 66Ε του Ν. 2121/1993 ) που διακόπτει στην Ελλάδα την πρόσβαση στο site που αναφέρεις, εδώ (στο noiz) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (βάσει κανονισμών) να το αναφέρεις .
Τώρα είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.
Και μου λες κιόλας , και ειρωνικά "...είσαι και νομικός".
Σου απάντησα λοιπόν ΝΟΜΙΚΑ, ως ΝΟΜΙΚΟΣ.
Εσύ λοιπόν, χωρίς άβαταρ και με ονοματεπώνυμο, βρες έναν ΝΟΜΙΚΟ που εμπιστεύεσαι, και πήγαινε να προσβάλλεις την απόφαση της ΕΔΠΠΙ ..... και αυτά που μου λες με ψιλά γράμματα, κάντα μεγάλα να τα διαβάσουν στις προτάσεις / υπόμνημά σου.
Μέχρι να ανατραπεί όμως η απόφαση τη ΕΔΠΠΙ (βάσει της παρ. 4 και παρ. 9 του άρθρου 66Ε του Ν. 2121/1993 ) που διακόπτει στην Ελλάδα την πρόσβαση στο site που αναφέρεις, εδώ (στο noiz) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (βάσει κανονισμών) να το αναφέρεις .
Βαριέμαι να διαγράψω το λογαριασμό. Παρακαλώ για τα δέοντα. Υπόχρεος και εύχομαι μακροημέρευση.
Τώρα για τα υπόλοιπα δεν θα επεκταθώ...όποιος θέλει διαβάζει.
Προς τα υπόλοιπα μέλη, χάρηκα και ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο που αφιερώσατε να ακούσετε και να σχολιάσετε ότι χαζομάρα πόσταρα με τη μορφή ηχητικού αρχείου. Όποιος θέλει να με βρει ας δει στο Wikiloops.
?
2. Είναι ήδη μπλοκαρισμένα, τα: thepiratebay.org , thepiratebay.se, thepiratebay.me, thepiratebay3.orgμε την υπ' αριθμ. 3 από 7-11-2018 απόφαση του οργανισμού.
3. Πρόσβαση και για screen shot, μπορείς να έχεις εύκολα επίσης μέσω proxy ή ρυθμίσεις dns.... ή vpn....
4. Όοο γι αυτό που παρέθεσα, το προβλέπει ο κανονισμός του Noiz.....διάβασέ τον
...είπε αυτός που έχει βάλει δική του φωτογραφία...
...είπε αυτος που γράφει ΕΣΤΩ και το όνομά του...(LK)...εγώ τουλάχιστον είχα το θάρρος να γρέφω έστω και το μικρό... βρες έναν ΝΟΜΙΚΟ που εμπιστεύεσαι, και πήγαινε να προσβάλλεις την απόφαση της ΕΔΠΠΙ ..... και αυτά που μου λες με ψιλά γράμματα, κάντα μεγάλα να τα διαβάσουν στις προτάσεις / υπόμνημά σου.
σε αυτή τη χώρα; με τον Κούγια να παραμένει αποδεκτός από την φατρία σας; Και με την ΑΕΠΙ να συνεχίζει να υφίσταται χωρίς να έχει πάει κανένας φυλακή; Μας κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;... Μέχρι να ανατραπεί όμως η απόφαση τη ΕΔΠΠΙ (βάσει της παρ. 4 και παρ. 9 του άρθρου 66Ε του Ν. 2121/1993 ) που διακόπτει στην Ελλάδα την πρόσβαση στο site που αναφέρεις,
Αναφέρω διαδυκτιακό ιστότοπο και επιπλέον ΠΡΟΤΡΕΠΩ να τον επισκεφτούν...ΔΕΝ ανάγκασα κανέναν και με κανένα τρόπο (σιγά τη μούρη μου δλδ) να κάνει ότι λέω... (η ελευθερία λόγου και η σχετική υπεράσπιση από νομικό=κουγιόπουλο)...
εδώ (στο noiz) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (βάσει κανονισμών) να το αναφέρεις .
...τώρα εμένα γιατί αυτό μου κάνει "εδώ (στο μαγαζι μου)" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....
...Ελληνάρας, χειρότερος κι από μένα που είμαι σχεδόν τελείως μηδέν σε συνεισφορά σε αυτή τη χώρα. Τράβα διάβασε κανα δημοσίευμα του Κούγια τώρα για να χαρείς για τη "νίκη" σου και μειδίασε με το "επίτευγμά" σου.
...είπε αυτός που έχει βάλει δική του φωτογραφία...
...είπε αυτος που γράφει ΕΣΤΩ και το όνομά του...(LK)...εγώ τουλάχιστον είχα το θάρρος να γρέφω έστω και το μικρό... βρες έναν ΝΟΜΙΚΟ που εμπιστεύεσαι, και πήγαινε να προσβάλλεις την απόφαση της ΕΔΠΠΙ ..... και αυτά που μου λες με ψιλά γράμματα, κάντα μεγάλα να τα διαβάσουν στις προτάσεις / υπόμνημά σου.
σε αυτή τη χώρα; με τον Κούγια να παραμένει αποδεκτός από την φατρία σας; Και με την ΑΕΠΙ να συνεχίζει να υφίσταται χωρίς να έχει πάει κανένας φυλακή; Μας κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;... Μέχρι να ανατραπεί όμως η απόφαση τη ΕΔΠΠΙ (βάσει της παρ. 4 και παρ. 9 του άρθρου 66Ε του Ν. 2121/1993 ) που διακόπτει στην Ελλάδα την πρόσβαση στο site που αναφέρεις,
Αναφέρω διαδυκτιακό ιστότοπο και επιπλέον ΠΡΟΤΡΕΠΩ να τον επισκεφτούν...ΔΕΝ ανάγκασα κανέναν και με κανένα τρόπο (σιγά τη μούρη μου δλδ) να κάνει ότι λέω... (η ελευθερία λόγου και η σχετική υπεράσπιση από νομικό=κουγιόπουλο)...
εδώ (στο noiz) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (βάσει κανονισμών) να το αναφέρεις .
...τώρα εμένα γιατί αυτό μου κάνει "εδώ (στο μαγαζι μου)" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ....
...Ελληνάρας, χειρότερος κι από μένα που είμαι σχεδόν τελείως μηδέν σε συνεισφορά σε αυτή τη χώρα. Τράβα διάβασε κανα δημοσίευμα του Κούγια τώρα για να χαρείς για τη "νίκη" σου και μειδίασε με το "επίτευγμά" σου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.