- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Κοίτα αλλού να μη μας σταμπάρουν. Εδώ έχουνε χαθεί τόσα μέλη, και εγώ που τα λέω αυτά μπορεί να με εξαφανίσουν μέχρι το απόγευμα.Εγω διαφωνω καθετα και οριζοντια
Κοίτα αλλού να μη μας σταμπάρουν. Εδώ έχουνε χαθεί τόσα μέλη, και εγώ που τα λέω αυτά μπορεί να με εξαφανίσουν μέχρι το απόγευμα.Εγω διαφωνω καθετα και οριζοντια
Τώρα σοβαρά;Να πάρετε hardware που δίνει συνοδευτικό software πολύ καλό.
Εγώ από τότε που χρησιμοποιώ μόνο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ software ΗΡΕΜΗΣΑ? και κατάλαβα πόσα πράγματα δεν τα χρειαζόμουν για να κάνω τη δουλειά μου ή πόσα πράγματα που νόμιζα πως θα τα έκανε ένα άλλο software τα έκανε και το δικό μου software εξίσου καλά με μια δύο ρυθμίσεις παραπάνω.
Και στα παιχνίδια. Το έκοψα και εκεί χρόνια τώρα και πάλι βρήκα την υγεία μου. Πολλά χρόνια τώρα μιλάμε.
θέλω να παίξω ένα παιχνίδι που είμαι και μεγάλος πια παρόλο που είμαι πιο ΑΝΩΡΙΜΟΣ από ποτε αχχαχαχαχχαχαχ? και είχε π.χ. 59.99 ευρώ? Περιμένω 2-3 χρόνια που θα το βγάλει προσφορά το steam με ολα τα bundles με 6,99 ευρώ και θα το ευχαριστηθώ και σε καλύτερο hardware και με όλα τα updates και θα το έχω στη συλλογή μου.
Χρόνια άλλαξα και ηρέμησα , αυτό πιο πολύ, ΗΡΕΜΗΣΑ, γαλήνεψα και προτιμώ να προσπαθήσω να μάθω και να εξαντλήσω το software μου καλύτερα και γίνομαι και πιο δημιουργικός.
Γι αυτό δεν θέλω να ακούω για πειρατικό SOFTWARE και να είστε ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΙ με τους κανόνες σε αυτά.
Και το hacking και cheating στα παιχνίδια να γίνει κάτι, με αυτή τη μάστιγα.
ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ να ΓΙΝΕΙ και να τιμωρείται με ΙΣΟΒΙΑ και δήμευση περιουσίας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Οι κανόνες του φόρουμ είναι για όλους, είναι απαράβατοι, είναι απαραβίαστοι, πρέπει να εφαρμόζονται ισότιμα και τα μέλη εφόσον συμφωνούν να είναι μέλη πρέπει να τους τηρούν καλόπιστα και να φροντίζουν για την εφαρμογή τους.Τώρα σοβαρά;
Αυτό έχεις να πεις;
Λέμε νο μοντερεσιον ....και δεν γράφεις τίποτα για το ΚΚΕ;;;
Τι στο φούτσον;
Λέμε νο μοντερεσιον ....και δεν γράφεις τίποτα για το ΚΚΕ;;;
Τι στο φούτσον;
Δεν εχω κανενα θεμα να πληρωνω κατι. Μου δινει δυνατοτητα να γκρινιαζω με το νομο αν κατι δεν λειτουργει.Καλά μλκ, τώρα που κατάλαβα ότι είσαι ευαίσθητος στις διατυπώσεις, θα πάει η πλάκα σύννεφο. Θα γράψω τώρα στον dim "Άσε dim, δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι η σιωπή είναι χρυσός εδώ μέσα;"
Μετα τη σημαινουσα παρεμβαση του cosdr, οι τιμωριες εκ της διαχειρισεως διαχωριζονται στις εξης δυο κατηγοριες:
Για οποιον γραφει για σπασμενα:
Για οποιον χρησιμοποιει hacks σε online παιχνιδια:
Για πολιτικα θα πει ο Σουρης για μενα. Δεν μπορουν να αποφευχθούν ουτε με στρατιωτικο νομο: