- Πόντοι
- 198
1. Δε βλέπω μείωση στις παρεξηγήσεις. Ίσα ίσα. Γενικά μπορείς να κάνεις συζήτηση με το multiquoting αλλά σε πολλές περιπτώσεις παρερμηνεύονται τα γραπτά και αλλάζει το νόημα από το πολύ κόψιμο.theoctapus είπε:Και ο μοναδικός αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις συζήτηση μειώνοντας όσο το δυνατό τις παρεξηγήσεις.
Η πλάκα πάντως είναι πως ξεκινήσαμε την κουβέντα για να αποδειχθεί πόσο λάθος είναι να υποστηρίζει κανείς πως το hip-hop δεν είναι μουσική και κατέληξαν κάποιοι να προσθέσουν κι άλλα είδη στην μαύρη λίστα. Αποτυχία λέμε ;D
2. Η κουβέντα ξεκίνησε με τον τίτλο του νήματος. Τώρα το ότι άλλο ένα θέμα πηγαίνει σε ανούσιες συζητήσεις και τσακωμούς είναι άλλο ζήτημα (δεν κατηγορώ εσένα, μη το πάρεις προσωπικά). Δε θέλω να κάνω τον τροχονόμο απλά σας επισημαίνω ότι η συζήτηση δεν έχει καμία σχέση με το τίτλο.
3. Εγώ παίρνω θέση. θεωρώ το χιπ-χοπ κανονική μουσική (για μένα αυτονόητο) αλλα το sampling "κάτι-σαν-μουσική". Δεν έχω καταλήξει ακόμα και γι αυτό στην πιο πάνω απάντησή μου, έγραψα και αντεπιχειρήματα στην ίδια μου την άποψη.
'Ενα δε καταλαβαίνω. Γιατί απλά δε συμφωνούν τα αντίπαλα στρατόπεδα (τρόπος του λέγειν - βαζω disclaimer σε όλα τώρα) ότι απλά διαφωνούν. Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνονται οι ίδιες και οι ίδιες απόψεις μέχρι κάποιος να παρεκτραπεί και να γίνει Κορέα? Ωραία ο waterfall λέει ότι οι χιπ-χοπ ειναι άσχετοι ;D ;D. Ο jimaras και ο theoctapus διαφωνούν. Δε θα βγάλετε άκρη, σας το λέω. Το ίδιο και με το dj.