Ο Έλληνας και το τσιγάρο...

allobarr είπε:
αυτό σου λέω, δεν τον ενδιαφέρει από την στιγμή που κάνει το κομμάτι του..και αυτός ο ρόλος του αδιάφορου, φοριέται πολύ σήμερα..
Μάλλον δεν έχω καταλάβει που το πας. Αλλά έχω την εντύπωση πως το κράζουμε εδώ και ώρα το κάνω ότι θέλω και δε με νοιάζει κ ας πεθάνει ο δίπλα από καρκίνο;

allobarr είπε:
αν είσαι καρκινοπαθής και καπνίζεις ακόμα, είσαι ήδη μηδενιστής φιλόσοφος..
Μήπως τότε να φτιάξουμε μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ* για να λύσει το φιλοσοφικό αυτό πρόβλημα, του θανατου από καρκίνο εννοώ;

*greek-style

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
allobarr είπε:
αυτό σου λέω, δεν τον ενδιαφέρει από την στιγμή που κάνει το κομμάτι του..και αυτός ο ρόλος του αδιάφορου, φοριέται πολύ σήμερα..
Κοίτα αν είναι να μιλάμε για λαλάκες ολκής δεν θα καταφέρουμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι ζώα σε όλα τους οπότε τι μπαίνεις στον κόπο να τους αναφέρεις;

Ο κάγκουρας νεοέλληνας με το κωλοφτιαγμένο Punto του 2000, που περνάει με κόκκινο κορνάρωντας και βρίζοντας την γιαγια που πήγε να πατήσει, που θεωρεί ότι ο Καρας στα 20000db το πρωί της Κυριακής είναι δικαίωμα του και πολιτισμός και ότι η πίστη στην ομαδάρα είναι αρετή, είναι μια κατηγορία υπάνθρωπων από τους οποίους πρέπει να στερηθεί το δικαίωμα αναπνοής, φιλικά πάντα...

Αυτοί να πάρουν το τσιγάρο τους και να... άσ' το ανεβάζω πίεση.

Μαγκες συγνωμη που πεταγομαι, αλλα πολυ το αναλυετε το θεμα. Κριμα

ΣΗΜ. δεν εχω καπνισει ποτε

Που να καταλάβεις εσύ ο κάφρος από υψηλή φιλοσοφία.

kwstas79 είπε:
*greek-style

Μήπως τότε να φτιάξουμε μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ* για να λύσει το φιλοσοφικό αυτό πρόβλημα, του θανατου από καρκίνο εννοώ;
greek-style, εννοείς δημόσιους βαθυστόχαστους καρεκλοκένταυρους? ;D

δεν νομίζω ότι χρειάζεται..είναι πολύ εύκολο πράγμα..αρκεί να μην καπνίζεις, να τρως χορτοφαγικά από την φάρμα που διατηρείς μακριά από τα αστικά κέντρα αφού έχεις κάνει πρώτα εδαφολογικές μελέτες για τυχόν μολυσμένο υπέδαφος, να μην πίνεις νερό από την βρύση,να μην ζεις κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, να μην πας ποτέ κοζάνη-πτολεμαίδα, να μην αγχώνεσαι, να έχεις υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, να μην είσαι άτυχος και να μην έχεις γενετική προδιάθεση..

ααα..και να φιλοσοφείς ;D

kwstas79 είπε:
Που να καταλάβεις εσύ ο κάφρος από υψηλή φιλοσοφία.
Και μιλάει εκ του ασφαλούς ;D, αφού παίζει στο 1ο μαγαζί στην Ελλάδα, που έκανε έντελώς ξεχωριστό τμήμα μέσα στο μαγαζί, για καπνιστές και μάλιστα απο 01-07-09!!!

Και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως αναφέρονται στις 13 σελίδες του πόστ.

Και εγώ καπνίζω τα τελευταία 15 χρόνια και οφείλω να πω οτι μετά απο λίγες μέρες στο χώρο, το συνήθισα να πηγαίνω για τσιγάρο εκεί και μετά να βγαίνω πάλι έξω, άσε που το χώρισμα είναι με plexiglass και έχω θέα τη μπάντα.

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει απο μερικούς φανατισμένους που αρέσκονται στο να αντιδρούν με ότι έχει να κάνει με τη μερική στέρηση των απολαύσεών τους.

Και ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και το e-cigarete που έχει πολλά καλά και σύντομα θα αρχίσω να το χρησημοποιώ για πάρα πολλούς λόγους.

WilliamSats είπε:
Και μιλάει εκ του ασφαλούς ;D, αφού παίζει στο 1ο μαγαζί στην Ελλάδα, που έκανε έντελώς ξεχωριστό τμήμα μέσα στο μαγαζί, για καπνιστές και μάλιστα απο 01-07-09!!!

Και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως αναφέρονται στις 13 σελίδες του πόστ.

Και εγώ καπνίζω τα τελευταία 15 χρόνια και οφείλω να πω οτι μετά απο λίγες μέρες στο χώρο, το συνήθισα να πηγαίνω για τσιγάρο εκεί και μετά να βγαίνω πάλι έξω, άσε που το χώρισμα είναι με plexiglass και έχω θέα τη μπάντα.

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει απο μερικούς φανατισμένους που αρέσκονται στο να αντιδρούν με ότι έχει να κάνει με τη μερική στέρηση των απολαύσεών τους.

Και ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και το e-cigarete που έχει πολλά καλά και σύντομα θα αρχίσω να το χρησημοποιώ για πάρα πολλούς λόγους.
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!! Αυτό λέω και εγώ να δημιουργηθεί και κάνουν όλοι λες και τους λέω πως πρέπει να χτίσουμε τον πύργο της Βαβελ...

WilliamSats είπε:
Tι ν τουτο ρε Sats? Ειμαι καφρος και δεν ξερω :)

gdevelek είπε:
ξάδελφός μου που καπνίζει δεκαετίες μου είπε προ καιρού πως ΔΕΝ το χαίρεται πια, απλά το ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Dikos mou 3aderfos leei EMG 81/85 kaloi gia metal. Vromia!!!

ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΜΑΙ 238 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 50. ΚΟΝΤΥΝΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ. ΞΥΠΝΑΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΣΑ ΜΩΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΛΙΓΑ ΣΚΑΛΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΠΙΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΙΘΑΡΩΝ. ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΥΛ.  ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΒΩ ΛΙΓΗ ΜΥΡΩΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΟ ΚΙΟΛΑΣ.

Πραγματικά χλίβομαι για την περίπτωσή σου evris...έχω NOS καπνό από τα discontinued "Άρωμα Παπαστράτος" σε φιάλες των 10 λίτρων. Στείλε πμ σε ποιό παγκάκι στην Ομόνοια βρίσκεσαι να στα στείλω με ΕΛΤΑ και όχι κούριερ.

Jasemeister είπε:
Πραγματικά χλίβομαι για την περίπτωσή σου evris...έχω NOS καπνό από τα discontinued "Άρωμα Παπαστράτος" σε φιάλες των 10 λίτρων. Στείλε πμ σε ποιό παγκάκι στην Ομόνοια βρίσκεσαι να στα στείλω με ΕΛΤΑ και όχι κούριερ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΚΟΛΛΑΩ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.

evris είπε:
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΚΟΛΛΑΩ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.
Ας βοηθήσωμεν όπως μπορούμε τον καημένο evris...

smoking.jpg

Eίμαι 22 και καπνίζω απο τα 15. Καπνίζω ένα πακέτο την ημέρα. Στο noiz night ήπια

5 μπύρες και κάπνισα 10 τσιγάρα. Κατά την παρακολούθηση αυτού του thread ήπια

2 φλυτζάνια καφέ και κάπνισα 6 τσιγάρα. Μήπως φέρετε και εσείς κάποιο μερίδιο

ευθύνης?

Μπίχλα κάνε μια καταγγελία στον έβρι. Νομίζω ότι φταίει προσωπικά για την κατάστασή σου.

(καλά ρε κόψε κάτι κρίμα είναι!)

bihlas87 είπε:
Μήπως φέρετε και εσείς κάποιο μερίδιο

ευθύνης?
to Noiz είναι επικίνδυνο και για την υγεία και για την τσέπη μας...ξέρεις τι λεφτά έχω χαλάσει από τότε που τους γνώρισα?

playloud είπε:
Tι ν τουτο ρε Sats? Ειμαι καφρος και δεν ξερω :)
Ηλεκτρονικό τσιγάρο που χρησημοποιείτε απο αυτούς που θέλουν να καπνίζουν σε χώρους μη καπνιστών (και όχι μόνο, δημόσιες υπηρεσίες, κλειστούς δημόσιους χώρους, ακόμα και αεροπλάνα) αφού ο καπνός του δεν έχει καμία βλαβερή ουσία.

Γι'αυτόν που το καπνίζει περιέχει μόνο νικοτίνη στην ποσότητα που αυτός επιθυμεί (ανάλογα το φίλτρο) και επίσης χρησημοιποιείτε σταδιακά και μόνο όταν αυτός θέλει να πάρει μία "τζούρα", αφού είναι ηλεκτρονικό και ενεργοποιείτε μόνο όταν ρουφάς.

Για την αιθητική του είναι άψογη, πανομοιότυπο με ένα κανονικό τσιγάρο και μάλιστα ανάβει μπροστά όταν ρουφάς.

Για όσους ενδιαφέρονται, πωλείται σε φαρμακία, μαγαζία με είδη καπνιστών και έχω βρεί και ένα Ελληνικό site http://www.nobacco.gr/

e-cigarette_vaporizer.gif

chinavasion-CVSBP-5800-2-fc_270x270.jpg

σ.σ: Το κόστος αγοράς παίζει απο 65-110€ και τα φίλτρα του στοιχίζουν λιγότερο απο το κανονικό τσιγάρο σε ποσοστό μέχρι και 60% Υγεία & Οικονομία.

WilliamSats είπε:
Εγώ θα περιμένω να βγάλει η Apple το i-Cigarette.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back