ποιός είναι ο αγαπημένος σας ήρωας cartoon?

ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ ΔΑΓΚΟΤΟ 8)
Καμπαμαρού RULZZZ!!! Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας απο πιτσιρικάς!!!!! Το συγκεκριμένο καρτούν είχε και πολύ χιούμορ και δράση και ρομάντζο και απο όλα!!!! Και βέβαια το καλύτερο απο όλα ήταν η μεταγλώτησή του!! Όποιος το έχει δει ξέρει τι εννοώ!!!

¶λλα αγαπημένα παιδικά South Park, Futurama, Family Guy...

Καπαμαρου μακαροναδα!!!!!

Ωραια!!!!! 8O 8O 8O

:?

Η καλητερη που εχω φαει ποτε!!!! 8) 8)

ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ!!!!!!!1

8) 8) 8) 8) 8)

Γκούφη και Πλουτο...

Ασυληπτο διδυμο

Για να Θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι

Μπομπ Σφουγγαράκης!!! Τον παίρνω πάντα μαζί και στα Live, κάθεται ήσυχα-ήσυχα πάνω στα drums κι απολαμβάνει το show!

Ροζ Πάνθηρας (cool καταστάσεις
em.icon.cool.png
)

ΥΓ. Ρε παιδιά, από μικρός αναρωτιόμουν με ποια λογική φτιάχτηκαν οι εμετικοί χαρακτήρες Τουίτι και Μπιπ μπιπ (no offence για τον φίλο που γουστάρει) και πολύ περισσότερο πού&έβρισκαν οι υπόλοιποι το αστείο να&την πατάνε ο Συλβέστρο και το Κογιότ αντίστοιχα, οι οποίοι μου φαίνονταν ανέκαθεν πολύ κουλ άτομα (ειδικά το κογιότ με τις τρελές εφευρέσεις).
em.icon.wink.png

Θα'θελα πολύ να έβλεπα το κογιότ να σουβλίζει (μέρες που είναι...) το καταραμένο το μπιπ-μπιπ :twisted: και τον Συλβέστρο να ξεπουπουλιάζει το σπαστικό κίτρινο πουλί.

:twisted: :lol:

Θα'θελα πολύ να έβλεπα το κογιότ να σουβλίζει (μέρες που είναι...) το καταραμένο το μπιπ-μπιπ και τον Συλβέστρο να ξεπουπουλιάζει το σπαστικό κίτρινο πουλί.
XΕ ΧΕ ΧΕ :lol:

Πλάκα πλάκα, σκέφτομαι ότι όλο και κάποιος ψυχάκιας θα το'χει φτιάξει σε καρτούν. Θα googlάρω κι άμα βρω κάτι, εδώ είμαστε...

καλα τωρα που το λεμε κ γαματος ειναι κ ο ισνογκουτ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΣΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΛΑΣ 8)

Eγώ πάλι έχω μανία με τις πάπιες, Ντόναλντ Ντακ αλλά και Ντάφυ Ντακ :)

και εμένα ο αγαπημενοw μου ήρωας ειναι ο Martin the Martian!

Φίλτατε kourosava το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τον βρω πουθενα σε oλη την αθηνα σε λουτρινο! μήπως έχεις καμία ιδέα?

και εμένα ο αγαπημενοw μου ήρωας ειναι ο Martin the Martian!

Φίλτατε kourosava το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τον βρω πουθενα σε oλη την αθηνα σε λουτρινο! μήπως έχεις καμία ιδέα?
Μπαααααα......εγω δεν ξερω κατα που πεφτει η Αθηνα!!! :lol: :lol: :lol:

ΚΛΙΚ ΧΙΑΡ

κοιτα αν και γουσταρα(και γουσταρω 8) ) στρουμφακια ντοναλντ,σκιουρακια κ τσι ντισνεη φαση, ειμαι οπαδος των SOUTH PARK.

και μου αρεσει ο kein και ο curtman :lol:

επισης ο ροζ πανθηρας,και ο μαγκας(δεν θυμαμαι πως τον λενε) στους φλινκστοουνς. οχι ο αντρας της βιλμας,ο αλλος. Φρεντ τον λενε? δεν θυμαμαι :oops:

Εμενα όπως είναι λογικό μου αρέσει ο Nemo απο το "Finding Nemo"....((Τι περιέργο....Με λένε και Nemoooo...))...

Επίσης τρελαίνομαι και για τις αριστόγατες...

Παιδική ψύχωση......... Voltron

voltron%20111.JPG

Εννοείται ο Droopy, Spongebob, Jumaru και South Park

Trending...

Νέα θέματα

Back