- Πόντοι
- 1,058
Yngwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D
Ο Kirk Hammett ανηκει στα...μεγαθηρια? Ετσι εχω μια απορια. ;Dgeodimitri είπε:Ναι αλλά δε συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τα μεγαθήρια. Συγκρίνουμε τα μεγαθήρια μεταξύ τους.![]()
ναι ... όπως λέει ο φίλος, ο απο πάνω.. ο αγαπημένος σας κιθαρίστας ..Insectius είπε:όντως .... πάντως αν λείπει κάποιος που θες τον λες και τον προσθέτω![]()
Μην κολλάς τώρα σε λεπτομέρειες. ;DWaterfall-K είπε:Ο Kirk Hammett ανηκει στα...μεγαθηρια? Ετσι εχω μια απορια. ;D
Για καποιους ναι (για μενα οχι). Αυτο συμβαινει και σε ψηφοφοριες στο εξωτερικο.Waterfall-K είπε:Ο Kirk Hammett ανηκει στα...μεγαθηρια? Ετσι εχω μια απορια. ;D
Ανησυχητικο θα ελεγα...Ritchie77 είπε:Για καποιους ναι...
και να φανταστεις οτι δεν ξερει και τους κυκλους των 5ωνWaterfall-K είπε:Ανησυχητικο θα ελεγα...![]()
χαχαχα... τον έχετε ρημάξει το stef ... ;D ;D ;DRitchie77 είπε:και να φανταστεις οτι δεν ξερει και τους κυκλους των 5ων
Ανησυχητικο x2...Ritchie77 είπε:και να φανταστεις οτι δεν ξερει και τους κυκλους των 5ων
Να προσέχουμε τις παρομοιώσεις.Jet72 είπε:Ψήφος δική μου: EVH. Και ως παικταρά και ως αγαπημένου.
Εξηγούμαι δια του παραδείγματος: κάποτε διάβαζα (δεν θυμάμαι που) ότι ο M. Jordan ήταν πολύ μεγάλος παίκτης όχι γιατί κάρφωνε πετώντας, όχι γιατί πέταγε και σκόραρε, όχι γιατί... κλπ κλπ.... αλλά γιατί έκανε ό,τι έκανε ΚΑΙ έπαιζε ΚΑΙ άμυνα.
Χαχα! Ναι, το κομματι του Exercise #68 μ'αρεσει πολυ.audiokostas είπε:Λείπουν από τη λίστα Andre Segovia, Paco Pena, John Williams και Longshadow.
audiokostas είπε:Λείπουν από τη λίστα Andre Segovia, Paco Pena, John Williams και Longshadow.
Βρε, πάτε καλά;;! ;DΧαχα! Ναι, το κομματι του Exercise #68 μ'αρεσει πολυ.