Northern Noiz Jam

argytar

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Αγαπητέ argytar

Στο ίδιο κλιπ μου παίζεις και VH και You Give Love a Bad Name. Ε, πως να μην μου αρέσει!

Και strat και power και ολίγη από Gibson. Και με χαρακτήρα! Πολυεργαλείο η συγκεκριμένη, συγχαρητήρια!
Thanks φίλε να είσαι καλά!!! Με αυτό το σεταπ έχει κανείς ευρύ ρεπερτόριο!

Διμσόνικ και όσοι πιστοί βόρειοι, αύριο 16.00 παίζει νοιζοκαφές ΤΕΔχ @ Πνοή και Νύξη heavy industries.

Θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση οπτικοακουστικού υλικού!

Οπότε Stay Tuned!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδιά ανοιχτή πρόσκληση, όσοι είναι στα πέριξ. 4-5μμ θα έχουμε θεωρία και (αμπελο)φιλοσοφία, ελέω ωραρίου κοινής ησυχίας. 5 και μετά δειλά-δειλα μπορούμε να κάνουμε και κοινή φασαρία, πετάλια, diy κιθάρες, μπύρες, μαγνήτες, ξύλο, bazaar vintage χορδών (10ώρου και πάνω), ζύγισμα παλισάνδρων, soundhole sniffing, περιστροφή tone controls νανοχιλιοστού κλπ σημαντικά πεδία κατάρτισης.

Πολύ ωραία θα είναι και εάν μπορέσω θά'ρθω.   Ινκόγκνιτο βέβαια.... απαγορεύονται βίντεο και φωτογραφίες   απαίτηση του μάνατζερ μου!  

Edit & Υ.Γ.  Δωράκια θά'χει; ?

να φέρω το παγούρι μου να το σιάξεις?
Eίναι με truss rod ή χωρίς;

Έλα εσύ και θα σιάξουμε κανά μυζηθροπιτάκι

Edit & Υ.Γ.  Δωράκια θά'χει;
Θα γίνει διαγωνισμός air guitar. O νικητής θα πάρει -εντελώς δωρεάν- μια χειροποίητη, artisanal, custom, boutique, deluxe, απαράμιλλη air guitar φτιαγμένη από τα χέρια μου. 

καλα ηταν.

Εξαιρετικα τα κιθαρονια εξαιρετικη η παρέα εξαιρετικος ο οικοδεσποτης εξαιρετικα τα ποδωστηρια...

να το ξανακανουμε!

Τα περάσαμε όμορφα

Έχω αμοντάριστα πλάνα

θα τα ενώσω και θα τα δώσω στην κοινότητα

Να γίνονται αυτά, χρειάζονται! Πολλά ευχαριστώ στον Φάνη για τη φιλοξενία και φυσικά alderbody και dimsonic για την παρέα και το jam!

95E25BCA-92F8-4D63-942B-A6A8D97065E5.jpeg

60340FEA-B2B8-4290-BBA1-B5A99C8DBAF9.jpeg

2C418CC1-AFA6-4C06-96E1-98B44A32784B.jpeg

994D8AE0-3FF8-44D0-A899-3E98F35484D8.jpeg

4C4FC005-1C92-4107-85F0-0EB50BE1C31E.jpeg

Ο ένας με κοντομάνικο, ο άλλος με μπουφάν.

Μάλιστα.

Τελικά είχε κρύο ή ζιέστα?

Να αρωτήξω εγώ τώρα, τι είναι αυτή η κόκκινη η περίεργη κιθάρα στο multistand (η πρώτη)?

Εσύ ο αποπάνω μου  :classic_biggrin:  δώσε τα αμοντάριστα πλάνα στην δημοσιότητα να σας θαυμάσομεν κι εμείς οι αποκάτω.

που και που το ματζουρωνα καταλλήλως...

Άσε με να μαντέψω .... από ΛΑ?  :classic_biggrin:
βουλωμενο γραμμα...

ο γιατρος δεινος παικτης....

κι ο alder μας έπαιξε κρημ σαμπαθ...μαλλον για να με τιμησει...

βαλαμε και γιουνιβαιμπ

κι ο alder μας έπαιξε κρημ σαμπαθ...μαλλον για να με τιμησει...

πήγε ο alder να παίξει cream κι ήταν η μέρα sabbath...   ?

...πάντως το υπεροδηγοπετάλιο όντας custom tailored για τον (bass heavy) twin reverb (μου) με τα κτηνώδη Delta Pro,

έδειχνε λίγο εκτός υδάτων στο υπάρχον σετάΠ. 

Λίγο αργότερα που το ζαλίσαμε κάπως πιο προσεκτικά με τον Φάνη βρήκαμε μερικές καλούτσικες ρυθμίσεις που ταίριαζαν.

Αυτο με το minor swing Am που το μάντεψε ο Φούζιος με πλήγωσε γιατί ήταν δική μου ιδέα...

???

Από τα 17 λεπτά φούτιτζ που έχω πήγα στα 8 και πάλι πολύ ειναι θα κουτσουρέψω κι άλλο να γινει εύπεπτον

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
84
Εμφανίσεις
13K
Πάνος Χελιδόνης
Π

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back