- Πόντοι
- 1,168
Είπαμε ότι δε θα δείτε και τον Zappa, δεν είπαμε ότι θα δείτε ταινία του Αγγελόπουλου.marathon είπε:...άντε και εάν δεν μας αρέσει η μουσική να πιάσουμε τη κουβέντα...
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είπαμε ότι δε θα δείτε και τον Zappa, δεν είπαμε ότι θα δείτε ταινία του Αγγελόπουλου.marathon είπε:...άντε και εάν δεν μας αρέσει η μουσική να πιάσουμε τη κουβέντα...
Γιατί δεν μου έλεγες να σου τύπωνα μια αφίσα του να τη βάλετε φόντο?Nestoras είπε:Είπαμε δε θα δείτε και τον Zappa,
Εμείς όχι ο Audio μπορεί...pascal είπε:Θες να πεις ότι δεν θα παίξετε covers της Καραίνδρου;
Δεν προλαβαίνω ως αύριο να θρέψω μύστακα.Γιατί δεν μου έλεγες να σου τύπωνα μια αφίσα του να τη βάλετε φόντο?
To πρόβλημα δεν είναι αυτό, είναι ότι δεν προλαβαίνεις μέχρι αύριο να μάθεις να παίζεις σαν τον Zappa...πιστεύω πάντως ότι θα μας εκπλήξεις (ευχάριστα) αύριο...Nestoras είπε:Δεν προλαβαίνω ως αύριο να θρέψω μύστακα.
Κε Μπίχλα, πάλι στην ΑΘήνα είσαι? Γιατί δεν είσαι στη σχολή σου?...έτσι δεν θα πάρεις δίπλωμα ποτέ παιδί μου...bihlas87 είπε:Kαι θέλουμε και τον τραγουδιστή σας σε φόρμα, να ξαναγουστάρουμε .
Σταθμός Λαρίσης, μετρό με κατέυθυνση Αγ. Δημήτριος. Κατεβαίνεις Σύνταγμα, και παίρνεις τη μπλε γραμμή με κατεύθυνση Αεροδρόμιο, κατεβαίνεις στάση Αμπελοκήπων όπου έχει ένα περπάτημα γύρω στα 10 λεπτά μέχρι το μαγαζί. Τι ώρα φτάνεις;neeq είπε:Παιζει και καμια γενικη οδηγια για το πως ερχομαστε απο σταθμο λαρισης? Τι μετρά κτλ
Πέρυσι ανέβαινα μια φορά το μήνα Θεσσαλονίκη, φέτος την είδα large και κατεβαίνωmarathon είπε:Κε Μπίχλα, πάλι στην ΑΘήνα είσαι? Γιατί δεν είσαι στη σχολή σου?...έτσι δεν θα πάρεις δίπλωμα ποτέ παιδί μου...
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η Καραϊνδρου.Nestoras είπε:Εμείς όχι ο Audio μπορεί...
22:45 :-/ Δεν ειχε πιο νωρις. Γαμωτο και θα χασω την αρχη, ασε που οι παππουδες θα την εχουν κανει ηδηEvilnye είπε:Σταθμός Λαρίσης, μετρό με κατέυθυνση Αγ. Δημήτριος. Κατεβαίνεις Σύνταγμα, και παίρνεις τη μπλε γραμμή με κατεύθυνση Αεροδρόμιο, κατεβαίνεις στάση Αμπελοκήπων όπου έχει ένα περπάτημα γύρω στα 10 λεπτά μέχρι το μαγαζί. Τι ώρα φτάνεις;
bihla να κρατας χρηματα αυριο .....θα χρωστας κατι κερασματα....bihlas87 είπε:Πέρυσι ανέβαινα μια φορά το μήνα Θεσσαλονίκη, φέτος την είδα large και κατεβαίνω
στην πρωτεύουσα 8). Έτσι κι αλλιώς εκεί θα ζήσω όπως φαίνεται.
Δεν θυμάμαι τίποτα απο εκείνο το βράδυ... ήμουν πιωμένος ;Ddkall είπε:bihla να κρατας χρηματα αυριο .....θα χρωστας κατι κερασματα....
σημερα αναρωτιομουν!dkall είπε:bihla να κρατας χρηματα αυριο .....θα χρωστας κατι κερασματα....
Μου χει πει ο γιατρός να τις κόψω, και δεν θα πάρω για μένα... Θα πάρω να πιω για σένα, όμως! ;Dmike_rhd είπε:Παρτε και καμια μπυρα για μας που δεν θα μπορεσουμε να ρθουμε :'(
http://www.noiz.gr/index.php?topic=168942.0marathon είπε:To πρόβλημα δεν είναι αυτό, είναι ότι δεν προλαβαίνεις μέχρι αύριο να μάθεις να παίζεις σαν τον Zappa...πιστεύω πάντως ότι θα μας εκπλήξεις (ευχάριστα) αύριο...
Μιχάλη καλή αρχή.Λοιπον παιδια εχω μια ιδεα ,αυριο ξεκιναω κι εγω σε ενα μαγαζι ,οποτε προτεινω να μην πατε εκει και να ερθετε σε μένα !!!!! χαχαχαχα ;D ;D Τι διαολο οποτε κανονίζετε τετοια πραγματακια ,live,μπυροποσιες.......ολο κατι εχω .Ντροπη σας - 158 στο καρμα για ολους σας !!!! ΑΛητεια ,αισχος ......καλα να περασετε.....α και οποιος δεν πιει πολυ και μπορει να κρατήσει κινητο στο χερι ας ανεβασει κανα κλιπακι !!
Thank you thank you Νεστωρ.....Nestoras είπε: