• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

:'( :'( :'( :'( Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω :'( :'( :'(

Τραβήξτε τουλάχιστον κανένα βιντεάκι να δω και εγώ που κόλλησα (λόγο δουλειάς) στο νησί...

Σας εύχομαι να περάσετε όλοι καλά.

Υ.Γ: Πιείτε και μία Guinness για μένα.

Ηλπιζα να είναι όλη η παρέα.....

Next time.

Μιχάλη καλη αρχή και κουράγιο.

Οσο για τους άλλους δύο, απουσία, 7 μέρες Σ. ΕΞ. , -2 κάρμα και ένα κιλο πατάτες.

Αν βάλουμε στις δικές μας μπύρες και αυτές που θα πιουμε για τους άλλους, δεν μας βλέπω να ανεβαίνουμε στη σκηνή.

Αλλά μη χαίρεστε οι υπόλοιποι. Θα προσπαθήσουμε.

Δυστυχώς δεν θα έρθω  :(

Ξέρω οτι θα περάσετε καλά οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία ευχών :D

Έμαθα οτι ο ενας κιθαρίστας του audiokosta ψάχνει γαι πετάλι metal zone για το live, αν μπορέσει κάποιος ας του πάει ενα  ;D

Have fun!

Nikolas είπε:
Κρίμα ρε φίλε, κρίμα! :(
+1

Κάποιος πρέπει να πιεί τις μπύρες που δε θα πιείς. Αναλαμβάνω αυτή την υποχρέωση.

Κωστα καλη επιτυχια σε σας και σε ολα τα παιδια. Μακαρι να ημουν στο κοινο αλλα I'm back home.

Οπως και να χει να τα σπασετε, κι αμα μεινει τιποτε ορθιο να το καταστρεψετε.

That's it :)

ΥΓ. ακομα εχεις επιρροες απο Πατακο, οπως ελεγε ο κιθαριστας σου η σου περασε ;D ;D

Έχετε παρατηρήσει ότι ο Audiokostas έχει εξαφανιστεί σήμερα? Πίνει το αυγουλάκι του και κάνει φωνητικές ασκήσεις...

marathon είπε:
Έχετε παρατηρήσει ότι ο Audiokostas έχει εξαφανιστεί σήμερα? Πίνει το αυγουλάκι του και κάνει φωνητικές ασκήσεις...
stretching, joging (και joking) και κομπρεσσες για να ναι το βραδυ τζοβενος ;D

Nikolas είπε:
Κρίμα ρε φίλε, κρίμα! :(

+1

Κάποιος πρέπει να πιεί τις μπύρες που δε θα πιείς. Αναλαμβάνω αυτή την υποχρέωση.
Τι να κάμνομεν βρε παιδιά μακάρι να μπορούσα  :(

Επίσημα η Εύη αποτελεί εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπός μου για το event και της παραχωρώ την ψιλή κυριότητα στις ήδη σερβιρισμένες μπύρες αλλά και αυτές που μελλοντικά μπορεί να σερβιριστούν σύμφωνα με τα όρα της πολεοδομίας  ;D

Όπως είπαν και οι AC/DC,

LET THERE BE ROCK

Jasemeister είπε:
Επίσημα η Εύη αποτελεί εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπός μου για το event και της παραχωρώ την ψιλή κυριότητα στις ήδη σερβιρισμένες μπύρες αλλά και αυτές που μελλοντικά μπορεί να σερβιριστούν σύμφωνα με τα όρα της πολεοδομίας  ;D
Your wish is my command \m/

Έυη και τις δικές μου ;D ;D ;D
Άστα αυτά εσύ έπρεπε να είχες έρθει.

Τέλοσπάντων, με βαριά καρδιά και ακόμα πιο βαρύ συκώτι αναλαμβάνω και τις δικές σου.

Ποιος σας έχει υποσχεθεί κέρασμα μόνο στείλτε μου σε πμ να το εισπράξω. :P

LET THERE BE ROCK
+1 \m/

Let There Be Blues

C U There

(Sorry αλλά πέθανα στο τρέξιμο σήμερα. Ελπίζω η μπύρα να βοηθάει στη φωνή αλλιώς θα τραγουδήσει ο Μarathon)

audiokostas είπε:
Let There Be Blues

Sorry αλλά πέθανα στο τρέξιμο σήμερα. Ελπίζω η μπύρα να βοηθάει στη φωνή
Άστα αυτά...έτσι και καταλάβω ότι τραγουδάς playback...πάει το μαγαζί!!!!

Εγώ δεν μπορώ και να φτιάχνω αφίσες, και να κάνω γκρίζα διαφήμιση και να κάνω φασαρία και να τραγουδάω...κατάλαβέ το.

Και με τη χαρακτηριστική συνέπεια που διέπει τα Liveάδικα, ο Mr Soundman του μαγαζιου μου ανακοίνωσε ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ότι ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (εμείς δεν είμαστε) ΔΕΝ μπορεί να είναι στο μαγαζί πριν τις 9:30 (ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ).

Επαγγελματισμός κύριοι !!!

Συγγνώμη για ότι καθυστερήσεις αυτό επιφέρει

ignantios είπε:
[move]ΣΑΜΑΤΑ θα κανουμε?[/move]
Οχι φασαρία παιδιά, please.

ΘΑ μπείτε στιχοιμένοι, ήσυχα, θα παρακολουθήσετε, ελαφρό χειροκρότημα μόνο στο τέλος, σφίξιμο χεριών και αποχωρείτε in an orderly fashion...........

[move]ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ; [/move]

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back