- Πόντοι
- 36
Ωωω σωστό! Δεν το σκέφτηκα για αυτόγραφα χαχαχαχαχαχmarathon είπε:Και θα την υπογράψουν όλα τα μέλη-μπάντες....και εγώ....Καλώς ή κακώς.
Ωωω σωστό! Δεν το σκέφτηκα για αυτόγραφα χαχαχαχαχαχmarathon είπε:Και θα την υπογράψουν όλα τα μέλη-μπάντες....και εγώ....Καλώς ή κακώς.
Παίζαν καλύτερα.audiokostas είπε:O Scorsese ήταν καλύτερος ή παίζαν καλύτερα γκρουπ στο Last Waltz δηλαδής;
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ?pascal είπε:Den eko kamera distixos...allios efkaristws.
(ποιος σκορτσέζε και ποιοι τυχάρπαστοι τώρα, εδώ είναι βαλκάνια δεν είναι παίξε-ότι-να-ναι και γέλασε)
Άσχετο, αλλά μου το θύμησε...audiokostas είπε:O Scorsese ήταν καλύτερος...
Οταν λείπουν τα στοιχεία, γεννιούνται οι μύθοι και οι θρύλοι.pascal είπε:Ε τότες ποτές δεν θα κυκλοφορήσει το DVD "Live at Mike's"
Ακύρωσε τελικά;Nestoras είπε:Παιδιά, keep your feet on the ground, μην νομίζετε ότι θα δείτε και θ' ακούσετε τον Ζαppa.
EΓΩaudiokostas είπε:ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ?
Οχι ακόμα.bihlas87 είπε:ΥΓ. Ανταλλάσεται με κιθαριστικό εξοπλισμό ;D
Pascal;Αν δεν βαριέται κάποιος να κινηματογραφήσει την φέρνω (μια χούφτα είναι) αν
υπάρχει και κανένα σημείο να την στηρίξουμε για όσο κρατάει η μπαταρία έχει καλώς.
Τότε την έβαψε ο Mike's...το σπάσαμε το μαγαζί...Nestoras είπε:Παιδιά, keep your feet on the ground, μην νομίζετε ότι θα δείτε και θ' ακούσετε τον Ζαppa.
Πω ρε π@#%^η μου ότι φτηνοκιθάρα είχα την έδωσα, τι θα φέρω τώρα. Εμπρός για τις αγγελίες όλο και κάτι θα βρώ μέχρι τότε.marathon είπε:Τότε την έβαψε ο Mike's...το σπάσαμε το μαγαζί...