• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

pascal είπε:
Θα την φέρω που θα την φέρω να ακούσει παλιμπαιδίζοντες μαντράχαλους να κοπανάνε ακούρδιστα ξύλα,
Ρε Νέστορα, πως τον αφήνεις να σου μιλάει έτσι;

και ελπιζω να μπορεσουμε να παρουμε και ηχο απο το λαιν αουτ της κονσολας και να μην ειναι χαλια!

και ελπιζω η μουφοκαμερα του κυριου μπιχλα να εχει λαιν ιν...! ;D ;D ;D
Με καλώδιο ανάμεσα σε μεθυσμένους νοιζάδες;

Γιατί όχι;

Πλάκα θα χει  ;D

και αν δεν μπορεσουμε να συνδεσουμε κονσολα με καμερα φερνουμε και το μινι ντισκ μου και ηχογραφουμε ξεχωριστα τον ηχο και καποιος κανει την παλικαρια να τα συγχρονισει...!!!

θα το εκανα εγω αλλα το σαραβαλο πισι μου θα γινει κομματια μαλλον...!!!!

εγω παντω μιλαω απολυτα σοβαρα!!!

αν ερθει πιο νωρις και ο κυριος μπιχλας, εγω μπορω να μαι απο τις 8μιση εκει να σεταρουμε ηχους και τα σχετικα....!!!!!

αντε, να δω πως θα περασει η ωρα τωρα που εχω κοψει και την κοκακολα...! ;D ;D

BigAlejandro είπε:
και αν δεν μπορεσουμε να συνδεσουμε κονσολα με καμερα φερνουμε και το μινι ντισκ μου και ηχογραφουμε ξεχωριστα τον ηχο και καποιος κανει την παλικαρια να τα συγχρονισει...!!!

θα το εκανα εγω αλλα το σαραβαλο πισι μου θα γινει κομματια μαλλον...!!!!
Θα το στείλουμε στο Βέλγιο για synch και Θεσσαλονίκη για final mix  ;)

αντε, να δω πως θα περασει η ωρα τωρα που εχω κοψει και την κοκακολα...! ;D ;D
Να δώ Μεγαλέξανδρο να δαγκώνει Μπίχλα από σύνδρομο στέρησης και χαλάλι όλη η βαβούρα

audiokostas είπε:
Ρε Νέστορα, πως τον αφήνεις να σου μιλάει έτσι;
Μα δεν μιλάει για μένα. Ούτε μαντράχαλος είμαι, ούτε παλιμπαιδίζων, και οι κιθάρες μου είναι κουρδισμένες. (Τουλάχιστον στην αρχή του κάθε σετ).

Nestoras είπε:
Πω ρε π@#%^η μου ότι φτηνοκιθάρα είχα την έδωσα, τι θα φέρω τώρα. Εμπρός για τις αγγελίες όλο και κάτι θα βρώ μέχρι τότε.
Nέστορα, θέλεις να σου φέρω αυτή να μοιάζεις στον Playloud? Aυτή σπάστη!!!!!!

Ναι. Μαζί με ένα Mac περασμένο με νίτρο. Βάλε τον Jeff Beck να τα φέρει.
Nα είσαι σίγουρος, εάν ένας από εσάς έχει Gibson (που έχει νίτρο)...όλοι την Παρασκευή θα ακούσουμε τη διαφορά. Το Mac θα σε χάλαγε, να κάνουμε και μοντάζ on the fly με παράλληλα uploads στο Internet?

Παραδέξου ότι σε ΕΣΚΙΣΑ....

Τον Jeff τον ρώτησα αλλά δεν μπορεί

DSCN2051.JPG

BigAlejandro είπε:
και ελπιζω η μουφοκαμερα του κυριου μπιχλα να εχει λαιν ιν...! ;D ;D ;D
Δεν έχει τέτοια κόλπα, 'ερασιτεχνικού' τύπου είναι. Στο προπέρσυνο rockwave πάντως

μια χαρά έγραφε ήχο.

αν ερθει πιο νωρις και ο κυριος μπιχλας, εγω μπορω να μαι απο τις 8μιση εκει να σεταρουμε ηχους και τα σχετικα....!!!!!
Αν μας αφήσει ο mike να μπούμε με μπύρες απ το περίπτερο, έρχομαι κατα τις 9

δεν έχω πρόβλημα ;D

Νέοι, θέλετε να σας φέρω καμμία Gibson?
Για να στηρίξουμε την κάμερα?

Πες με οτι εγραψες στην καμερα και μενα με τους Redrum. πριν τους europe ημασταν :D

neeq είπε:
Πες με οτι εγραψες στην καμερα και μενα με τους Redrum. πριν τους europe ημασταν :D
Tην 1η και 3η μέρα, δεν είχαμε λεφτά για όλες.

marathon είπε:
Να τα αφήσετε αυτά...θέλω όταν έρθω, να είναι έτοιμο το τραπέζι μου και να με περιμένουν οι μπύρες με τα ξηρά καρπά...
Και μένα παρακαλώ! Δε ξέρω αν θα έρθω (μάλλον γιατί η καλή μου είπε "άαααααααντε καλά, πάμε", αλλά αν έρθω θέλω κι εγώ μπύρα.
Στο κάτω κάτω υπάρχει αφιέρωση σε εμένα, στο πίσω μέρος της αφήσας: "Στο Νικόλα, ΧΩΡΙΣ την βοήθεια του οποίου πραγματοποιήθηκε το noiz night!"

Αυτά... Τα λέμε αύριο παιδάκια... (μάλλον). :P

Μαέστρο...είσαι καλεσμένος στο τραπέζι μου...άντε και εάν δεν μας αρέσει η μουσική να πιάσουμε τη κουβέντα...

ΥΓ. Α-ΦΙ-ΣΑ

Κάτσε... Κλείνουμε τραπέζι; Να πάρω τηλ, αν είναι... (σοβαρά τώρα).

Θένξ για την πρόσκληση μάραθων!

Nikolas είπε:
Κάτσε... Κλείνουμε τραπέζι; Να πάρω τηλ, αν είναι... (σοβαρά τώρα).

Θένξ για την πρόσκληση μάραθων!
Μπα χαλαρά πάμε κ αράζουμε :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back