Θα το στείλουμε στο Βέλγιο για synch και Θεσσαλονίκη για final mixBigAlejandro είπε:και αν δεν μπορεσουμε να συνδεσουμε κονσολα με καμερα φερνουμε και το μινι ντισκ μου και ηχογραφουμε ξεχωριστα τον ηχο και καποιος κανει την παλικαρια να τα συγχρονισει...!!!
θα το εκανα εγω αλλα το σαραβαλο πισι μου θα γινει κομματια μαλλον...!!!!
Να δώ Μεγαλέξανδρο να δαγκώνει Μπίχλα από σύνδρομο στέρησης και χαλάλι όλη η βαβούρααντε, να δω πως θα περασει η ωρα τωρα που εχω κοψει και την κοκακολα...! ;D ;D
Μα δεν μιλάει για μένα. Ούτε μαντράχαλος είμαι, ούτε παλιμπαιδίζων, και οι κιθάρες μου είναι κουρδισμένες. (Τουλάχιστον στην αρχή του κάθε σετ).audiokostas είπε:Ρε Νέστορα, πως τον αφήνεις να σου μιλάει έτσι;
Ναι. Μαζί με ένα Mac περασμένο με νίτρο. Βάλε τον Jeff Beck να τα φέρει.marathon είπε:Νέοι, θέλετε να σας φέρω καμμία Gibson?
Nέστορα, θέλεις να σου φέρω αυτή να μοιάζεις στον Playloud? Aυτή σπάστη!!!!!!Nestoras είπε:Πω ρε π@#%^η μου ότι φτηνοκιθάρα είχα την έδωσα, τι θα φέρω τώρα. Εμπρός για τις αγγελίες όλο και κάτι θα βρώ μέχρι τότε.
Nα είσαι σίγουρος, εάν ένας από εσάς έχει Gibson (που έχει νίτρο)...όλοι την Παρασκευή θα ακούσουμε τη διαφορά. Το Mac θα σε χάλαγε, να κάνουμε και μοντάζ on the fly με παράλληλα uploads στο Internet?Ναι. Μαζί με ένα Mac περασμένο με νίτρο. Βάλε τον Jeff Beck να τα φέρει.
Δεν έχει τέτοια κόλπα, 'ερασιτεχνικού' τύπου είναι. Στο προπέρσυνο rockwave πάντωςBigAlejandro είπε:και ελπιζω η μουφοκαμερα του κυριου μπιχλα να εχει λαιν ιν...! ;D ;D ;D
Αν μας αφήσει ο mike να μπούμε με μπύρες απ το περίπτερο, έρχομαι κατα τις 9αν ερθει πιο νωρις και ο κυριος μπιχλας, εγω μπορω να μαι απο τις 8μιση εκει να σεταρουμε ηχους και τα σχετικα....!!!!!
Για να στηρίξουμε την κάμερα?Νέοι, θέλετε να σας φέρω καμμία Gibson?
Tην 1η και 3η μέρα, δεν είχαμε λεφτά για όλες.neeq είπε:Πες με οτι εγραψες στην καμερα και μενα με τους Redrum. πριν τους europe ημασταν![]()
Και μένα παρακαλώ! Δε ξέρω αν θα έρθω (μάλλον γιατί η καλή μου είπε "άαααααααντε καλά, πάμε", αλλά αν έρθω θέλω κι εγώ μπύρα.marathon είπε:Να τα αφήσετε αυτά...θέλω όταν έρθω, να είναι έτοιμο το τραπέζι μου και να με περιμένουν οι μπύρες με τα ξηρά καρπά...
Μπα χαλαρά πάμε κ αράζουμεNikolas είπε:Κάτσε... Κλείνουμε τραπέζι; Να πάρω τηλ, αν είναι... (σοβαρά τώρα).
Θένξ για την πρόσκληση μάραθων!
Είπαμε ότι δε θα δείτε και τον Zappa, δεν είπαμε ότι θα δείτε ταινία του Αγγελόπουλου.marathon είπε:...άντε και εάν δεν μας αρέσει η μουσική να πιάσουμε τη κουβέντα...