- Πόντοι
- 4,208
Και ήταν zuper. 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Εδώ μέχρι και... φωνητικά έκανα![]()
... πάραυτα αν παίζω εγώ (που έβρισκα χορδή με την δέκατη προσπάθεια). ;D ;D ;DΤα βίντεο να καταστραφούν ...
Και ήταν zuper. 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Εδώ μέχρι και... φωνητικά έκανα![]()
... πάραυτα αν παίζω εγώ (που έβρισκα χορδή με την δέκατη προσπάθεια). ;D ;D ;DΤα βίντεο να καταστραφούν ...
Ελπίζω να είναι απάντηση στον Τέρρυ αυτή. :nasokosm είπε:Όχι φίλος η κάμερα σε κατέγραψε δε γίνεται να καταστραφούν τα ντοκουμεντα
Τα βιντεάκια θα ανέβουν σύντομα
Ρε γμτ αυτή η αίθουσα μου ξέφυγε.panorios είπε:Εδώ ένα μικρό στιγμιότυπο (ήχος και εικόνα από κινητό, απολαύστε υπεύθυνα)
Ναι, μέχρι να πιάσω την κιθάρα ήταν τέλεια.fusiongtr είπε:Ρε γμτ αυτή η αίθουσα μου ξέφυγε.
Άκουσα ελάχιστα από εκεί, ενώ πρέπει να είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Δεν είναι καλός ο ήχος αλλά ... ωραίος ντράμερ.
Και με Νίκο, Πανώριο (Κώστα), Νάσο στις κιθάρες, Σιαχάμη στα πλήκτρα, Γιάννη (MM) στο μπάσο, κλπ, πρέπει να παίχτηκε αισχρή κωλοκατάσταση. 8)
Άσε ρε, καναδυό φορές που μπήκα γάζωνες.panorios είπε:Ναι, μέχρι να πιάσω την κιθάρα ήταν τέλεια.
Πανώριε μη παραπονιέσε παλικάρι μου μια χαρά τις ρίχνεις τις νότες σου σε άκουσα κανα δυο φορές , προπόνηση σου λείπει τοχεις ρίξει στα κλικ ;D τελευταίαpanorios είπε:Ναι, μέχρι να πιάσω την κιθάρα ήταν τέλεια.
Αυτό το παλικάρι (ο ντράμερ) φοβερός ,δεν θυμάμαι το όνομα αλλά κάτι σε Γκρούβος Γκρούβας πρέπει να είναι ;D
Για τα φωνητικά μιλάμε αλλά είσαι και συ μέσα με μια κιθάρα στα χέρια..fusiongtr είπε:Ελπίζω να είναι απάντηση στον Τέρρυ αυτή. :
Αν κατέγραψε εμένα .... :-X :-X :-X :-X ... :'( :-[ :'( :-[ :'( :'(
Πως και δεν τ' άκουσα;Terry RoscoeBeck5 είπε:Εδώ μέχρι και... φωνητικά έκανασε κάτι ροξ άσθματα (διότι φτάσαμε στα τσακίρ κέφια λαίμαι), να μην θαυμάσουμε τις μοναδικές ερμηνείες;
Αντε βρε,δεν και τοσο δυσκολο να μαζευτειτε.dimsonic είπε:Πάντως μέχρι τότε θα φροντίσω να τσακωσω σε καμμιά γωνιά τον Φώτη (σε κανα ασανσέρ ίσως >) και τον Μουσταφάνκ και κανα δυό άλλους (αν σκάσουν μύτη) και να σας φκιάξουμε αντίπραξη..... O0
gvour είπε:Αντε βρε,δεν και τοσο δυσκολο να μαζευτειτε.
Ναι, αλλά ξέρει που μένετε. ;D ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Μετά από αυτό....Δύσκολο, πολύ δύσκολο νά'ρθουμε......