Noiz jam '17 - O απόηχος

loucas είπε:
p.s : φίλε gvour σε είδα μ'ολις μπήκα αλλά που να ξέρω ...

Στράτο άψογος πάνtα με το κατάλληλο effect kaiser !
Oμοιως Λουκα.Και του λογου μου σε ειδα οταν μπηκες αλλα δε μιλησα,δε γνωριζομασταν.

Δεν πειραζει,καπως θα "κατσει" να τα πουμε καποια αλλη στιγμη.

Να σου ζησει το νεο μελος της οικογενειας!!

Ναι, αλλά ξέρει που μένετε. ;D ;D ;D ;D ;D
Ισχυει. ;D ;D ;D ;D

loucas είπε:
Έχεις δει την ταινία ":Αποδραση από το Ιασώ?" :)
Πω, πω, πω... αυτό το Ιασώ. Μου έχει μείνει αλησμόνητο  ;D

Να σου ζήσει  8)

Gvour ευχαριστω ,θα τα πούμε εν καιρώ!

TerryRoscoeBeck5 ευχαριστώ ,να σου ζήσουν και σένα τα δίδυμα και μπράβο για την κληρωσή σου.

Περικλή μόλις είδα το βίντεο .

Πολλά μπράβο από μένα ,την γυναίκα μου που γουστάρει το παίξιμο σου(μπασίστας αυτή γαρ!)και την κόρη μου που χόρευε σε όλο το βίντεο !!!!

Πραγματικά είσαι ακομα πιο καλος από την  τελευταία φορά που σε είχα δει.

Μπράβο σε όλους ,ωραίοι παίχτες!

dimsonic είπε:
το παληκάρι με τη μπύρα ωραία δεύτερα φωνητικά.... ;D
Έτοιμος για το Voice λαίμαι...  ;D Για μπύρες όμως, όχι για τραγούδι. Θα πάρω μαζί gvour και Στράτο να κατέβουμε τρίο και να "ερμηνεύσουμε" ρεαλιστικά το "πίνω μπύρες"  8)

ΥΓ: Σε τσακίρ ροκ κέφια ο... απόηχος  ;D ;D ;D

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά μια ευχή θα κάνω.

Σε μερικά χρόνια (όχι πολλά), να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε σε τέτοιες μαζώξεις, αλλά .... ως συνοδοί των παιδιών.

Του Λουκά, του Τέρυ, του gvour, του SF, του pipityri, του Νάσου, του, του ...

Να έχουν τα παιδιά μουσική noiz-ομάζωξη σε στούντιο, και να είμαστε κι εμείς εκεί.

fusiongtr είπε:
Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά μια ευχή θα κάνω.

Σε μερικά χρόνια (όχι πολλά), να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε σε τέτοιες μαζώξεις, αλλά .... ως συνοδοί των παιδιών.

Του Λουκά, του Τέρυ, του gvour, του SF, του pipityri, του Νάσου, του, του ...

Να έχουν τα παιδιά μουσική noiz-ομάζωξη σε στούντιο, και να είμαστε κι εμείς εκεί.
για μένα λίγο δύσκολο....

εκτός αν σας φέρω κανα...εγγόνι... ;D

Λουκα ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια.Τα χαιρετισματα μου και τις ευχες μου για ολη την Λουκοοικογενεια.Ειδικα για το νεο μελος τα δινω ολα!

Θα θα κανω μια προταση στον Αdmin η Υameth !!!!!

Προτεινω αντι για Jam παλι μεσα στο 2017 να οργανωσουμε μια συναυλια σε καποιο χωρο που να μπορει να παρει 300 ατομα.Ο σκοπος της συναυλιας θα ειναι ΙΕΡΟΣ .Τα εσοδα θα διατεθουν στο Χαμογελο του παιδιου που υποφερει οικονομικα τα τελευταια χρονια + το ΕΝΦΙΑ ++++ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ καθε χρονια.Οποιος εχει ευαισθησια στα παιδια σιγουρα θα τρεξει να ενισχυσει την προσπαθεια.Οργανωση θελει και λιγο τρεξιμο.Προσφερομαι να βοηθησω οσο μπορω (το εχω ξανακανει σαν μουσικος ) .Τωρα ποιοι θα παιξουν ,μπαντες κλπ θα τα βρουμε.Εκεινο που προεχει ειναι να το αποφασισουμε.Παρακαλω τα ενεργα μελη του NOIZ  να στηριξουν την προσπαθεια εφοσον αποφασιστει .Εξαλλου αν ολοκληρο ΝΟΙΖ δεν μπορει να μαζεψει 300+ ατομα που θα πληρωσουν εισητηριο (και οι παιχτες βεβαια) για να ακουσουν τις noizikes μπαντες και καποιυς guest  τοτε κανενας αλλος δεν θα μπορεσει.Αυτα  προς το παρον .Ελπιζω να το αποφασισουμε.

yameth είπε:
Noiz Jam17 - Jam no.2

Και μην ξαναπεί κανείς ότι παίζω δυνατά, ...τη γ@m!$€.

:police:

yameth είπε:
Nestoras, Periklis, fusiongtr, Terry RoscoeBeck5 και Εβελίνα σε άλλο ένα Rock steady jam.
Όχι αυτό ρε γμτ. :-[ :( :( :-\ :-[

Έψαχνα την νότα επί 2 λεπτά. :'( :( :-\ :-[

Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που τους χάλασα το κομμάτι. :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει yameth θες να παίξεις με τον πόνο μου!

Εδώ άφησα γυναίκα και παιδιά να έρθω να τζαμςρω με fusion και Peri μια φορά και τελικά Τζιφός!

Αρέ να ειμαστε καλά του χρόνου και θα κατασκήνωση τρις μέρες πριν από έξω!

fusiongtr είπε:
Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που τους χάλασα το κομμάτι. :'(
Τι μας λες ρε φασιον... που να  δεις τι αναγκάζομαι να ανεβάσω... για την πολυφωνία, όχι τιποτ' άλλο. Στο επόμενο.

fusiongtr είπε:
Έψαχνα την νότα επί 2 λεπτά. :'( :( :-\ :-[
Έχεις ξανακούσει Rock steady με out παίξιμο? ;D ;D :D

nasokosm είπε:
Έχεις ξανακούσει Rock steady με out παίξιμο? ;D ;D :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Γι' αυτό και τα γέλια που ακούγονται. ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back