- Πόντοι
- 38
Γιατί; Τί έχουν;Minoru είπε:Ρε τα γράμματα αν γίνεται. Ήδη με πονάνε τα μάτια μου...![]()
Γιατί; Τί έχουν;Minoru είπε:Ρε τα γράμματα αν γίνεται. Ήδη με πονάνε τα μάτια μου...![]()
Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένειςJasemeister είπε:Ωραίο το νέο Look, ανυπομονώ να το δω μέσα από το ipad ;D
Μέχρι στιγμής δεν έχω χειριστεί Ipod με οθόνη, το παλιό shuffle είχα.marathon είπε:Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένεις![]()
Τα μισά σηματάκια επανήλθαν...Thanks... φτιάξτε τώρα και τις εικόνες κάτω από τους Modulators, για να μπορούμε να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό!marathon είπε:Λυπηθείτε και τους Mac Users...πολλές σπασμένες εικόνες...
Πάμε κατευθείαν στις καινούριες:apache είπε:τελικα τι θα γινει με τις παλιες αγγελιες ρε παιδες?
Κάτω απ'το άβατάρ σου, λέει Π.Μ.: ###, κάνεις κλικ στο νούμερο.2) Δεν υπάρχουν τα προσωπικά μυνηματα μου πουθενα !!!Σβηστηκαν ή θα επανέλθουν???
εισαι σιγουρος ?μα εκει ηταν το ζουμιSuperfunk είπε:πανε αυτες φανταζομαι, τις εφαγε η μαρμαγκα,ετσι κι αλλοιως θα καταργουνταν καποια στιγμη.