Νέα PRS στη συλλογή

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,813
Βρήκα στις αγγελίες αυτό το ωραίο κομμάτι. Swamp ash, maple ταστιέρα, βιδωτό μανίκι. Περίμενα ότι θα είναι πολύ πριμάτη με τους 85/15s, και χωρίς ιδιαίτερο body στον ήχο. Διαψεύτηκα. Διπλάσιο sustain σε σχέση με τη αλλη μου PRS (mahogany body, κολλητό μπράτσο) και με πολύ πιο γεμάτο ήχο. Πολύ διαφορετική κιθάρα.

Την παρέλαβα πριν λίγο και σας την παρουσιάζω...

fde6b65a-2ff7-44f9-8ff7-a273e728cb2c.jpeg

Όντως, πολύ ωραίος Les Paul ήχος! Γεμάτος και με αρκετό sustain!
Με γειές! Καλά παιξίματα!

Με γεια Γιώργο! Από Θεσσαλονίκη ήρθε;

H Swamp Ash Special ανέκαθεν ήταν απο τις πιο ενδιαφέρουσες συνταγές της PRS κατα τη γνώμη μου - swamp ash, βιδωτό μανίκι, μεσαίος μαγνήτης και 22 αντι για 24 τάστα, σαν superstrat στον όγκο είναι. Βέβαια έγω είμαι απο τους περίεργους που ανέκαθεν τους άρεσαν παραπάνω οι CE αντί για τις κλασσικές, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Μεγειά Γιώργο, happy playing!

Τα πουλιά είναι πανέμορφα ρε φίλε. Θέλω να πάρω prs μόνο για να τα βλέπω στο fretboard

Μεγεια...τη ζαχαρωνα κ εγώ αν και δε με βόλεψε μια prs που είχα παλιότερα....να τη χαρεις

Μεγεια...τη ζαχαρωνα κ εγώ αν και δε με βόλεψε μια prs που είχα παλιότερα....να τη χαρεις
Ούτε μένα με βόλεψε η άλλη μου prs. Για να τη φέρω στα μέτρα μου άλλαξα ταστα σε ψηλότερα, και άλλαξα κάμποσες φορές μαγνήτες μέχρι να κατασταλάξω στους Seymour custom 5/jazz. Προσπάθησα να κόψω την πολλή ατάκα και να δώσω λίγο fullness στον ήχο.

Αυτή τα έχει όλα με το καλημέρα. Αμέσως έκατσε στα χέρια μου όπως έπρεπε.

Ούτε μένα με βόλεψε η άλλη μου prs. Για να τη φέρω στα μέτρα μου άλλαξα ταστα σε ψηλότερα, και άλλαξα κάμποσες φορές μαγνήτες μέχρι να κατασταλάξω στους Seymour custom 5/jazz. Προσπάθησα να κόψω την πολλή ατάκα και να δώσω λίγο fullness στον ήχο.

Αυτή τα έχει όλα με το καλημέρα. Αμέσως έκατσε στα χέρια μου όπως έπρεπε.
Ζήλεψα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back