Παίκτη είναι των blue pedals και τα φτιάχνει ο Αρχέλαος ο οποίος είναι και μέλος του φόρουμ , μπορεί να παρέχει πληροφορίες φαντάζομαι ή τον βρίσκεις παρακάτωmarmelaki είπε:Σχολια για την κιθαρα εκανα... διαβασα, συμφωνω απολυτα.
Αλλα κι αυτο το wah με αρεσε
Αθηνα υπαρχουν η μονο Θεσσαλονικη;
Ηχητικά μου άρεσε πολύ θα έλεγα. Ιδίως οι mild βρωμιές... :-*
ευγε!
Εμφανισιακά, κάτι παθαίνω όταν βλεπω οτιδήποτε με σχήμα Tele που δεν είναι traditional Tele...
γουηθ ωλλ ντου ρισπέκτ
Το bigsby το έχω στη thinline και μου αρέσει πολύ. Στην Σταγονοκιθάρα όμως το στρατ τρέμολο είναι εντελώς flush με το σώμα με πολύ λεπτή ισορροπία. Ίσα ίσα να μη σηκώνεται η γέφυρα όταν κάνω full bend. Και ωραία απόκριση έχει στο χέρι με τα ασύμμετρα ελατήρια αλλά και δεν σου τη σπάει στα bends + double stops....nasokosm είπε:Μου έδωσες ιδέα με τη φάση που αφαιρείς ξύλο για να ελαφρύνει το σώμα και λέω να πάω τάχιστα σε tele thin line αλλά με contour πίσω και μπροστά ίσως για να είναι βολική και μπράτσο PRS style δηλ άλλη μια frankestein κατασκευή ;D
Μου τη σπάει όμως το strat tremolo δεν υπάρχει κάτι που σηκώνοντας τη χορδή να μην χαλαρώνουν τα ελατήρια? Bigsby? Jazz master?
Μαλλον σε βλεπω για κατι τετοιο αλλα σε τρεμολοnasokosm είπε:Μου τη σπάει όμως το strat tremolo δεν υπάρχει κάτι που σηκώνοντας τη χορδή να μην χαλαρώνουν τα ελατήρια? Bigsby? Jazz master?
Αααααχ ας όψεται η ηχοληπτάρα που είχαμε ))) βάση δεν υπήρχε, στην αρχή μου έφερε μικρόφωνο να το βάλω στην ηλεκτρική (το προσάρμοσε στην ήδη υπάρχουσα βάση που έιχα στη φωνή) και μου έλεγε ''έλα πιο κοντά να πιάνει....''Superfunk είπε:Μη το βαζεις ετσι το μικροφωνο στον ενισχυτη ρε αρχηγε μου...δε λυπασαι την ηχαρα σου?
Χααχα, κορυφαίο! ;Dargytar είπε:...στην αρχή μου έφερε μικρόφωνο να το βάλω στην ηλεκτρική (το προσάρμοσε στην ήδη υπάρχουσα βάση που έιχα στη φωνή) και μου έλεγε ''έλα πιο κοντά να πιάνει....''
Ο super champ, μετά την αλλγή καμπίνας και μεγαφώνου ειδικά, είναι μια λύση που με έχει σώσει! Πανάλαφρος στα 12-13 κιλά και δυνατός στα βαττ των λυχνιών του είναι μια σίγουρη λύση για τα περισσότερα πλέον live!myster_maze είπε:Χααχα, κορυφαίο! ;D
Σετάκι με τον Super Champ έχει γίνει η Tele.
Το μεγάφωνο μου αρέσει πολύmyster_maze είπε:Μια χαρά ενισχυτάκι είναι, με ένα ζευγάρι 6ν6 στα 18W είσαι μια χαρά και ο ήχος του με ένα σοβαρό μεγάφωνο θα είναι αρκετά καλός. Τι μεγάφωνο έχεις βάλει?
Τον συγκεκριμενο (αν θυμαμαι καλα) τον εχω δει και ακουσει απο κοντα και σε live....Ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ με τις αλλαγες που του εχει κανει ο Αργυρης.....Τρομερος ηχοςmyster_maze είπε:Μια χαρά ενισχυτάκι είναι, με ένα ζευγάρι 6ν6 στα 18W είσαι μια χαρά και ο ήχος του με ένα σοβαρό μεγάφωνο θα είναι αρκετά καλός. Τι μεγάφωνο έχεις βάλει?