- Πόντοι
- 898
Παίκτη είναι των blue pedals και τα φτιάχνει ο Αρχέλαος ο οποίος είναι και μέλος του φόρουμ , μπορεί να παρέχει πληροφορίες φαντάζομαι ή τον βρίσκεις παρακάτωmarmelaki είπε:Σχολια για την κιθαρα εκανα... διαβασα, συμφωνω απολυτα.
Αλλα κι αυτο το wah με αρεσε
Αθηνα υπαρχουν η μονο Θεσσαλονικη;
https://www.facebook.com/blue.pedals?ref=ts&fref=ts
Φτιάχνει πολύ ωραία πράγματα και σε πολύ λογικές τιμές!
Ηχητικά μου άρεσε πολύ θα έλεγα. Ιδίως οι mild βρωμιές... :-*
ευγε!
Εμφανισιακά, κάτι παθαίνω όταν βλεπω οτιδήποτε με σχήμα Tele που δεν είναι traditional Tele...
γουηθ ωλλ ντου ρισπέκτ![]()
Έχεις δίκιο μαν , αλλά δες την σαν καμπρονίτα με στοιχεία από την πρώτη snakehead tele και ίσως αλλάξεις γνώμη, το pickguard από Cabronita είναι....
Πάντως και γω όσο βιντατζολάτρης και να είμαι (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ) έκανα αυτή τη μικρή ιεροσυλία γιατί αφενός...μπορούσα και δεύτερον όταν κάνεις κάτι εντελώς από την αρχή σου έρχεται να πειραματιστείς... Ίσως να ταίριαζε περισσότερο ένα στρατ / prs σώμα. Ίσως και να τα αλλάξω στο μέλλον και να φτιάξω ένα πιο φέντερ headstock και να βάλω αυτό το μανίκι αλλού. Η μαγεία των bolt on....

Πέρα από την πλάκα εμένα αισθητικά δε με χαλάει και τόσο, ίσως επειδή έχει πράματα που μου αρέσουν πάνω της ,προσωπικές αδυναμίες αν θες και ξύλα με ωραία νερα , είναι σα τη φάση με τον Joey που έτρωγε το γλυκό της Rachel που είχε κρέας και μπιζέλια μέσα και έλεγε
What's not to like? Jam? Good! Cream ? Good! Meat? Gooooooood!!
Οπότε
PRS headstock? Good!
Mahogany neck? Good!
Tremolo? Good?
Humbuckers? Good!
Bolt on? Good!
3-way switch ? Good!
Jumbo frets ? Good!
25.5" scale ? Goooood!
κλπ κλπ
υπερπλατείασα και συγγνώμην! ;D ;D ;D ;D
ΥΓ Βέβαια ο Ρος έλεγε : It tastes like feet οποτε σε καταλαβαίνω....