Αν και συμφωνώ, εμένα το binding μου αρέσει, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βάζουν binding στις studio.
Όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά μου είναι και χρήσιμο, μιας και σε κάποια μέρη που παίζω και που δεν έχουν proper stage με φώτα κτλ μου είναι πολύ πιο ξεκούραστο να βλέπω που είμαι στην ταστιέρα (τραγουδάω κιόλας οπότε η σταση του σώματός μου επιτρέπει περισσότερο να βλέπω τα μαύρα dots στο λευκό binding παρά την ταστιέρα την ίδια). Είναι ένα - δυο μέρη που παίζω που απλά παίρνω κιθάρα με binding μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο.
Για την τιμή τα είπαμε, δυστυχώς όλα έχουν πάρει την ανηφόρα (και η Fender) αλλά είναι γενικό το κακό μετά την πανδημία και τον πληθωρισμό. Ακόμα θυμάμαι ότι πλήρωσα 1666 ευρώ για την traditional και 1100 ευρώ για την SG standard KAINΟΥΡΓΙΕΣ (όχι b stock) από thomann-musicstore to 2017-2018. Καλά για την άσπρη studio με την εβενο ταστιέρα δεν θυμάμαι, μου την έφερε μια θεια μου από Αμερική, κάτι εκατοντάδες ψωροδολλάρια...
Αυτές οι τιμές δεν επιστρέφουν ποτέ. Βέβαια τα 1666 ευρώ τότε ήταν χρήμα... τώρα δεν φτάνουν ούτε για το περίπτερο που λέει ο λόγος. Έχουν ανέβει το ρεύμα, το ενοίκιο, το σούπερ μάρκετ, όλα.
Είμαι τυχερός πάντως που πρόλαβα τέτοιες τιμές και έχω ''κλείσει'' τον κύκλο μου σε ό,τι αφορά τα USA όργανα (τουλάχιστον έτσι λέω τώρα ?)