NATIVE INSTRUMENTS CLAIRE

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,843
Η ΝΑΤΙVE INSTRUMENTS έφερε στον κόσμο μας ένα ακόμα όπως φαίνεται αυτή τη φορά, πολύ εκλεκτό VIRTUAL πιάνο που ευελπιστεί να γίνει ο νέος ΒΑΣΙΛΙΑΣ των ΠΙΑΝΩΝ, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας sampling των layers από υψηλής ποιότητας αγνού παρθένου ιταλικού πιάνου, αλλά και λόγω του τρόπου που έχει γίνει η ηχογράφηση του πιάνου στο χώρο και των ηχοχρωματικών δυνατοτήτων αφού προσωμοιώνει όλα τα μέρη και τους ήχους του πιάνου, ακόμα και το τελευταίο τρίξιμο χορδής σε συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας του χώρου και με την αίθουσα ασκούπιστη με το resonance που προσδίδει η σκόνη δέκα ημερών ??

O ήχος είναι απίστευτος θα έλεγα και περιμένω μπας και καταφέρω να νιώσω την αίσθηση, μπας και μπορέσω και το αγοράσω σε καμια black friday μπας και το ρίξουν. Να παίξουμε λίγο πγιοτικό πιάνο να ξεμουδιάσουμε ρε παιδί μου

Γραμμένο στo GALAXY HALL STUDIO λέει. Αυτό κάτι πρέπει να λέει.

7 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Πολύ virtual κυκλοφορεί τελευταία...

Μήπως ο ένας αντιγράφει τον άλλον;

Πριν λίγες μέρες και η Roland ανακοίνωσε το Earth Piano.

https://www.roland.com/global/products/rc_earth_piano/

Mπορούμε μόνο το manual να κατεβάσουμε ?

Επίσης, βλέπω πως δεν περιλαμβάνεται σε κανένα πακέτο KOMPLETE αυτή τη στιγμή.

Πάντως, η άποψή μου είναι πως αν συνδυαστεί με αυτό το νέο το effect τα Particles αλλά και με τις νέες λειτουργίες του KONTAKT 8 (chords - phrases) το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό, ιδιαίτερα για κινηματογραφικές μουσικές επενδύσεις. 

Έχω πιάνα αρκετά αλλά σίγουρα λόγω update σε λίγο καιρό θα το έχω και αυτό ??

Έχω πιάνα αρκετά αλλά σίγουρα λόγω update σε λίγο καιρό θα το έχω και αυτό ??
Εγώ το έχω ήδη ?

Είδα ένα ωραίο REVIEW για το CLAIRE και το βάζω στο θέμα να το δείτε να ακούσω απόψης.

Εχουμε γεμίσει πιάνα αλλά είναι καλό .....θα το έχω και αυτό αναγκαστικά στο Komplete 15 Collector's Edition

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back