ΑΚΑΙ & NATIVE INSTRUMENTS ενώνουν τις δυνάμεις τους?

Konstantinos Dritsas

cos_dr

Ο Άρχοντας των Συνθεσάιζερς
Λύσεις
1
Πόντοι
1,603
Συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα στον πλανήτη και μάλλον ένα από τα trendy, είναι το γεγονός πως εις την νέα αναβάθμιση του AKAI MPC,την 3.0 τρέχουν VST plugin της NI, καλά θα έλεγα, τροποποιημένα βέβαια για να διαβάζονται και να χρησιμοποιούνται στο περιβάλλον του οργάνου και μάλιστα με touch τρόπο, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα και μήπως είναι και προπομπός για την touch οθόνη της επόμενης έκδοσης του KOMPLETE KONTROL, λεμε τωρα......;)

Αξίζει να δείτε το βίντεο για να δείτε τι μας ετοιμάζουν 😲
:cool:

ΟΚ, εκανε βιβλιοθηκες η NI για το AKAI, καλο ειναι αυτο για τους κατοχους του ΑΚΑΙ, και μεχρι εκει. Αν σηκωνε vst θα ηταν αλλο πραγμα.

Αν παλι ψηνεσαι με το δαχτυλακι στην οθονη, βαλε εκει κανα smartphone η κανα tablet στο PC και ξηγησου, προχτες δαχτυλιαζα ετσι τα vst, χαρα στο πραγμα, κανονικα μεσα στο daw με οτι cc θελεις, σε φαση xy pad και ετσι, δεν ειναι τιποτα.

ΟΚ, εκανε βιβλιοθηκες η NI για το AKAI, καλο ειναι αυτο για τους κατοχους του ΑΚΑΙ, και μεχρι εκει. Αν σηκωνε vst θα ηταν αλλο πραγμα.

Αν παλι ψηνεσαι με το δαχτυλακι στην οθονη, βαλε εκει κανα smartphone η κανα tablet στο PC και ξηγησου, προχτες δαχτυλιαζα ετσι τα vst, χαρα στο πραγμα, κανονικα μεσα στο daw με οτι cc θελεις, σε φαση xy pad και ετσι, δεν ειναι τιποτα.
Εγώ για τέτοιες περιπτώσεις βολεύομαι πολύ για χειρισμό VST, από το Time Trip Pad του Vsynth (για ΧΥ κοντρολλερ) Αποδεικνύεται πως είναι και εξαιρετικό midi controller. Πάντως είμαι σίγουρος πως η NI το επόμενο control θα το κάνει touch. H λύση Tablet και Smartphone για ΧΥpad controller και όχι μόνο είναι πράγματι εξαιρετική αλλά στην τελική τέτοια για τέτοια automation recording όποτε τα χρησιμοποιώ αραιά και πού άμα πειραματίζομαι, το ποντικάκι μια χαρά με καλύπτει.

Δεν ειναι απλα εξαιρετικη, θα ελεγα οτι ειναι και μονοδρομος.

Διοτι φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι, κακα τα ψεματα, αν ειναι να γυριζεις κατι, θα γυριζεις το CUTOFF και το RESONANCE λ, κακα τα ψεματα, ολα εκει καταληγουν.

Αλλα αμα θελεις δυο χερια για δυο knobs, φεξε μου και γλιστρησα, η να γινουν τα δαχτυλα σου σαν του ΕΤ με τα faders, και αυτο δε λεει.

Ενω με τo x y pad, κανεις μια ετσι, νερακι παει.

Ας ειναι καλα η google που εβαλε midi στο android , διοτι δεν ειμεθα και καπιταλες σαν τον cos με τα vsy thια του και τετοια ναουμ :ROFLMAO:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back