Αλλά εσείς ξεκινήστε να τυπώνετε καλού κακού..."Εργαζόμαστε επιμελώς και υπεύθυνα για να διασφαλίσουμε ένα υγιές και οικονομικά βιώσιμο μέλλον για τη Native Instruments"
Γιατί τόσα πολλά? Το παράκαναν με την επέκτασή τους, δανείστηκαν χωρίς αύριο και δεν είχαν ρευστό ? Είχαν κακά logistics? Έδιναν παχυλούς μισθούς και τα ξέπλεναν μεταξύ τους? Τι έγινε ρε παιδια?Απο οτι διαβαζω, η εταιρια χρωσταει 300 εκατομμυριακια
Εδώ βλέπουμε ότι το Kontakt είναι μονοπώλιο...και πόσες εταιρίες σχεδιάζουν τα προϊόντα τους γι αυτό...Δεν ξερω τι χρειαζονται ολα αυτα τα προγραμματα πλεον.
Με αντιγράφουνε!!!!!!!!!!
Τα επόμενά μου μου τα γράφει η AI. Το V-Synth δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Και να χαλάσει θα το φτιάξω. Θα με θάψουν μαζί του.Κως,,,,, καποια στιγμη ειχες ανεβασει καποια κομματια, δικα σου απο μια κασσεττα που ειχες γραψει παλια, με ενα Arranger/Workstation!!!
Δεεεεε το βγαζεις σιγα σιγα προς τα εξω,,, απο πατάρι;;; αποθήκη;;; όπου το εχεις,,, να υπαρχει βρε αδερφε,,,!!!!!!!!!!
Και ο κυριος, συμφωνει μαζι σου - με αυτα που λες χρονια τωρα ετσι;
η οικονομικη κατασταση που σταδιακα εχει επικρατησει, καθως και αλλοι παραγοντες, πχ πληθωρισμος κλπ, φερνουν αυτην την αβεβαιοτητα / τις εξεληξεις!
Ευτυχως, το Hard_...Core κομματι, των Daws, (σωστο αυτο, με τα μεχρι τωρα δεδομενα βεβαια), δε θα επιρεαστει!
Edit! Τωωωωρα καταλαβα,,,, γιατι, εκνευριζοσουν, εφτανες ακομα και στα ορια του θυμου θα ελεγα, οταν καποιος σου ελεγε να "πεταξεις" / δωσεις το V-Synth σου!!!!!
Η.Ξ.Ε.Ρ.Ε.Σ!!!!!!!!!!
@cos_dr, (απευθυνομαι στον Κως, φυσικα αντιδρα ο οποιοσδηποτε απο τους φιλους συμφορουμητες θελει,,, απλα με τον Κως εχω μια εντυπωση οτι εχουμε κοινη αισθηση του χιουμορ! πιστευω οτι αν γινει συναντηση απο κο ντά, (συναντιομαστε για'μενα με τις ιδεες μας και τις, οποιες γνωσεις εχει ο καθ'ενας μας - με ολους εδω μεσα, ετσι κι αλιως, ετσι το εχω στο μυαλο μου), θα γινει πανηγυρι κανονικοτατο!!!!!)!!!!!καν'το λιγο εικονα αυτο!!!!!!!!!!...Ερχονται π.χ. οι προσφατες πλημμυρες, ή τοσες αλλες φυσικες καταστροφες, και δε μενει τιποτα ορθιο...
Το synth surge παντως ειναι ετοιμο και σκοτωνει, ενω η ομαδα εχει φτιαξει και το obx-f που ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο, και με ωραια preset, το χρησιμοποιω συχνα.
[offtopic]Δεν το ήξερα το Surge (κιθάρες γρατζουνάω άλλωστεΤο synth surge σκοτωνει αλλα μιλαμε για το μεγαλυτερο success story του μουσικου open source. Και ειναι σημαντικο να πουμε οτι δεν ξεκινησε σαν open source, εγινε στην πορεια (οπως και το σαμπλερ).
Και τι Τραγικη Ειρωνεια αν συμβει αυτο, θα μπορουσε να πει καποιος ε;Αν υπάρχει ένας διορατικός άνθρωπος στην NI,σε περίπτωση που όλο αυτό δέν ήταν προγραμματισμένο να συμβεί,η στροφή στο Hardware και η επέκταση τών dj εφαρμογών που διαθέτει ήδη,με ποιοτικότερα και όχι με τις απλοποιήσεις/προσθήκες των τελευταίων ετών,όπως την υποβάθμιση των controlers της,πιστεύω θα βοηθούσε σημαντικά στην ανάκαμψη αυτή.
Τσεκαρε kai to vital και αν σου φαινονται πολυ πολυπλοκα αυτα, το tal noisemaker και το uhe tyrell αν δεν τα ξερεις. Ολα παιζουν λινουξ natively.[offtopic]Δεν το ήξερα το Surge (κιθάρες γρατζουνάω άλλωστε). Το εγκατέστησα στο KDE Neon (το μοναδικό λειτουργικό στο λαπτόπι μου, Ubuntu based) κι έπαιξα λίγο. Πλάκα έχει. Ευχαριστώ και τους δύο για την πληροφορία
[/offtopic]