- Πόντοι
- 1
Πάνε παρέα ?
μισείτε τους μουσικούς/μουσικόφιλους φίλους σας επειδή κάνουν χρήση ουσιών?
?
?
Τους φίλους μας δεν τους μισούμε, διότι αν τους μισούσαμε δεν θα ήταν φίλοι μας.Love_Peace είπε:Πάνε παρέα ?
?
Μιλας εκ πειρας ή το φανταζεσαι?Love_Peace είπε:Ναι αλλά νομίζω αν παίρνεις ναρκωτικά γενικά κάνεις καλύτερη μουσική!
Οχι δεν ειναι τυχαιο. Ειναι απλα μυθος. Απο τους πλεον κλασσικους και ηλιθιους μυθους.Love_Peace είπε:Ναι αλλά νομίζω αν παίρνεις ναρκωτικά γενικά κάνεις καλύτερη μουσική!
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι μεγάλοι rock συνθέτες/μουσικοί του κόσμου είναι μαστούρια του κερατα(!). ή ήταν σε κάποια φάση τελος πάντων
+1Nikolas είπε:Δε νομίζω ότι πάνε μαζί απαραιτήτως!
Αλλά αν κάποιος φίλος μου έκανε χρήση θα προσπαθούσα να βοηθήσω να ξεκόψει, αλλά απ'τη στιγμή που η ανάγκη του για χρήση θα τον έκανε προβληματικό για την κοινωνία (και για εμένα) θα είχα πρόβλημα. Το ίδιο με το ποτό και το σεξ.
Θεωρώ ότι λάθος νομίζεις.Ναι αλλά νομίζω αν παίρνεις ναρκωτικά γενικά κάνεις καλύτερη μουσική!
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι μεγάλοι rock συνθέτες/μουσικοί του κόσμου είναι μαστούρια του κερατα(!). ή ήταν σε κάποια φάση τελος πάντων
Μα τι λες τώρα... Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο... Μπαχ τις καλύτερες φούγκες του, τις έγραψε «κόκκαλο» ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Οχι δεν ειναι τυχαιο. Ειναι απλα μυθος. Απο τους πλεον κλασσικους και ηλιθιους μυθους.
Καλά φίλως ,σε υπόσχομαι πως δεν θα ξανακάνω χρήση όταν παίζουμε μαζί, μόνο ΣΕΧ ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τους φίλους μας δεν τους μισούμε, διότι αν τους μισούσαμε δεν θα ήταν φίλοι μας.
Όμως προσωπικά απεχθάνομαι «λιωμένες» καταστάσεις γύρω μου- και δη όταν παίζουμε μουσική.
Άμα ο άλλος είναι στο high του και παίζει στο... παραδίπλα μαγαζί, άσε να λείπει το βύσσινο- ασχέτως φιλίας.
Φίλος, το θέμα είναι αυστηρά drugs. Αν όμως πάμε στην ενότητα booze... ε... εκεί θα τηρήσω σιγή ιχθύος καθώς έχουμε λερωμένη την φωλιά μας ;Dsamy paraga είπε:Καλά φίλως ,σε υπόσχομαι πως δεν θα ξανακάνω χρήση όταν παίζουμε μαζί, μόνο ΣΕΧ ;D ;D ;D
To μονο σιγουρο παντως ειναι οτι πολλοι επεσαν στα "σκληρα" προσπαθωντας (και μη μπορωντας) να παιξουν εργα του... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ο Μπαχ τις καλύτερες φούγκες του, τις έγραψε «κόκκαλο» ;D ;D ;D
+1000 xεχεχε sex and drugs and rock'n'roll τουπ τουπ τουπ τα ραα ταπsamy paraga είπε:Καλά φίλως ,σε υπόσχομαι πως δεν θα ξανακάνω χρήση όταν παίζουμε μαζί, μόνο ΣΕΧ ;D ;D ;D
Θα σε προσέχω εσένα...anjelinio είπε:Κοντολογίς, για κάθε μαστουρωμένη μουσική αυθεντία, υπάρχουν και μερικές χιλιάδες καμμένα junkiα. Αν δε "το 'χεις", τα 5-φυλλα δε θα στο βγάλουν φιλαράκι.
;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μα τι λες τώρα... Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο... Μπαχ τις καλύτερες φούγκες του, τις έγραψε «κόκκαλο» ;D ;D ;D